18 august, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Mart Luik

Täna Keskpäevatunni teemadeks:
Erakonnad lubavad maad ja ilmad kokku, kas meil ikka niipalju vara on, et seda kõike saavutada?
Indrek Tarand, Artur Talvik, Baruto jt - kõigist on palju juttu.
Ringkonnakohus otsustas, et kohtupidamist Savisaare üle tuleb jätkata. Ka Savisaare enda intervjuu lõi laineid - mina lõin selle riigi, ärge kobisege!
Keskerakonna likvideerimine Narva linnas.
Euroopa Liidu asjade komisjon otsustas toetada suveaega. See ei ole aga vööndiaeg..




4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Seepärast kombelõtvus, truudusetus, alkoholism Eestis vohab, sest ajakirjanduse jaoks on see pisiasi kui tipppoliitik lööb üle aisa või litsub kedagi külmkapi vahele või purjus peaga teeb "suuri tegusid".

Kõik hakkab peale SUHTUMISEST.

Anonüümne ütles ...

Riigikogu mingi väike komisjon tahab suveaega, üks komisjoniliige oli olnud erapooletu. Naerukoht! Argument, et õhtud on siis valgemad - lasteaed, ööpäev on ikka 24 tunni pikkune ja vööndiaeg on sätitud enamvähem nii, et päike on kõrgeimal enamvähem keskpäeval kl.12 aegu! Valgema õhtu kohta olen siingi varem kommenteerinud, võiks ju siis sättida päikeseloojang konkreetsele kellaajale, saab kindlamalt valged õhtud. Normaalses ühiskonnas reguleeritakse töökorraldust, transpordiliikumist sätitakse ju niikuinii mitu korda aastas, kellakruttimistest hoolimata. Mida edasi - ehk Riigikogu komisjon võtab vastu järgmise otsuse, et Eesti rahvas toetab talvise temperatuuri kehtestamist, sest talvel on muidu külm ja kütet kulub palju! Selle otsusega muutub haruldaseks pakane, mis oleks karmim kui -20 kraadi, sest talvetemperatuur hakkab uue talvetemperatuuri järgi olema 10 kraadi kõrgem sellest, mida praegused termomeetrid näitavad. Varsti saabuvad poodi talvetemperatuuri näitavad termomeetrid ja kõik on õnnelikud! Talv on kohe kergem koos suvise valge ajaga ja soojema ilmaga, ülekütmist ei ole ja kütmisega seotud reostus väheneb, kokku hoitakse erinevaid ressursse jms.! Mida järgmiseks reguleerime, et loodusseadustele vastu saada? Talvine külm põhjakaare tuul muudab miljonivaate väga vastikuks - muudame talvel ilmakaarte nimetusi ja saame põhjatuulest lahti! Kökimöki ju, küll Riigikogu komisjon selle kõik Eesti rahva nimel vastu võtab ja välja kuulutab! Eh, lasteaed ja harimatus ruulib!

Anonüümne ütles ...

Teie arvamus ei lähe enam kellelegi korda. Seda näitab ilmekalt saate Facebook kui blogi.

Anonüümne ütles ...

Küsitud kord Võrnolt- mis vahet on MMAl ja MMSil. Ega ta teadnud. Vahe on viimases tähes. Ük psk puha.