05 mai, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Madis Kimmel

Keskpäevatunnis täna -
Uued ministrid Janek Mäggi ja Riina Sikut said ametisse - suursündmus ja suur kõneaine.
Eesti 200 - kas samasugune nähtus nagu Saab 9000?
Jaak Aabi suurhüvitis - 20 000.
Tasuta bussitransport - ikkagi nagu jalarauad.
Yandex takso - uus tegija pealinna taksoturul - sõidab Jojobiku tänavalt Mjannikule.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mäggi on küll teise uue ministri varjutanud, aga juba enne Sikkuti jaa-sõna ilmusid lood, kuidas ta peab õigeks, et perearst on 30 km kaugusel. Sel nädalal aga valas ta õli tulle öeldes, et sünnitusmajade sulgemine jätkub.

Anonüümne ütles ...

Jätke Mäggi ometi rahule! Kas vesi ahjus, et pukki sai inimene, kes oskab ajakirjanikele vastulöögi anda ja pole suu peale kukkunud? Oleks võinud kasutada juhust olla VAIT. Reformil on vist ikka väga peenike peos, et igal rindel tõmbate. Ja tõmmata paralleele MERI ja kaljulaidi vahel on kohatu.

Anonüümne ütles ...

Ah et Reform on valge, valge, valge ja Kesk on must, must, must. Jaa mehed, olete asunud valimispapi nimel tulle...

Anonüümne ütles ...

Suur kergendus oli tänase Keskpäevatunni alguses kuulda, et Kuku poeedi jõud pole veel raugenud ja eesti rahvas saab ka edaspidi kuulda ning nautida tema merkantiil-infantiil-debiilset poeesiat.
Oleks vist juba aeg tuua Kuku poeet ka laiema avalikkuse ette - TVs, kirjanduspäevadel jne.

Anonüümne ütles ...

Kui esitada saate osalist Strandberg, kui ausat ja erapooletut vaatlejat, siis ootame esiteks Rublatehingu mustkunsti triki täielikku avalikustamist! Ei aegu sellised asjad.

Strandberg ei ole erapooletu arvaja vaid Eesti Panga likviidsuse likvideerija vana kambajõmm.

Anonüümne ütles ...

Järjekordne "hea" teemade valik - alustame Keskerakonna rappimisega, keskel ka ja lõpetame rappimise Keskerakonnaga. Tublid "erapooletud" KuKu "ajakirjanikud".

vatikann ütles ...

Minu laps ütleb, et ta tahaks vähemlt aegajalt rõõmsat ja kena kuulda ja ammu on ta keeldunud Eesti meediat kuulamast-vaatamast. Tõesti ei tea miks! Maru naljakas. On olemas ju ka huumorisaated. Ise arvan, et poliitika ei ole sport, kuhu iga 4 aasta tagant olümpiamängudele osalema tõtelda.Võibolla peaks pingutama rohkem.

Anonüümne ütles ...

täna kuulasin saate lõpuni. Ainult üks kord kuulsin "etetet" -i, Priidu suust, aga antud juhul oli see täiesti kohane. Tubli, nii jätkake!

Anonüümne ütles ...

Nagu kimmeli nimi kuuldele tuli panin podcasti kinni...kas noormehel pole midagi targemat teha laupäeva hommikul

Anonüümne ütles ...

Strandberg ei ole see inimene, kes ausast poliitikast räägib. Mäletame tema äraostetavust parlamendis ja rohelise liikumise põhjalaskmist. Lisaks igasugu pätiärid, mis alati miinudsega on lõppenud.