10 veebruar, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Madis Kimmel ja Hannes Astok

Keskpäevatunni tänased teemad:
Gustav Adolfi Gümnaasium ja nõukogude estraad - kes neid suudaks lahuta!
Alkoholiaktsiisi laekus 50 miljonit eurot vähem kui aasta tagasi. Kas see oligi eesmärk?
Kross ja Äripäev omavahel - kohe näha, et vanad sõbrad!
HK Scan ja streik, mis kestab ikka veel.
Riiklikud teenetemärgid said jälle jagatud!
Kes ootab Eesti riigi ärakadumist?
Algasid olümpiamängud!


23 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Seoses GAG-i juhtumiga palun ärge hakake paljude muude ajakirjanike kombel näitama totaalset rumalust rääkides Joala, Paulsi, Pugatšova etc lauludest. Küsimus ei ole lauludes vaid punasümboolikas koos Aguri sõnadega "kingitus Venemaale" ja "unustame ja andestame" Andestada saab sellele, kes seda palub või vähemalt oma tegu tunnistab aga mitte ei teata, et teie vabadus on geopoliitiline katastroof ja liiga vähe me teid küüditasime ja tapsime.

Anonüümne ütles ...

GAG on huinjaa nagu öeldakse. Astoki ja tema litsaka partei töö selle nimel, et oma kodulinna s.tatehas tuua, see on oluline.

Anonüümne ütles ...

Mitte ainult sirp-ja-vasar vaid see plakat on stalinistlikus võtmes. Nõukogude liidu vapp jne. Mis seos on eesti rahval mingi moskva-leningrad rongiga "punane nool".


Selle Moskva kremlist tellitud kontserdi eesmärk oli see, et eesti noortele tekitada EKSLIK mulje, et vene okupatsiooniaeg oli samasugune vaba ja normaalne aeg,nagu on praegune aeg. Vaja on hakata eesti noori kremlimeelseks pöörama. sest nende noorte vanemad ise olid lapsed, kui meil see okupatsiooniaeg veel oma sügavaid hambaid näitas.

Selle kontserdi tagant paistavad kõlvarti kõrvad , kõlvart oli ju see kes organiseeris isiklikult sellele Gustav Kõlvarti Gümnaasiumile uue hoone ja nüüd tahab vastutasuks saada kommunistlikku ajupesu.

Anonüümne ütles ...

Selge. Astoki arvates võiks igal pool tänaval ringi käia SS mundris puht sel põhjusel, et need on hästi õmmeldud ja ikkagi tuntud firma toode

Arnold Unt ütles ...

Astoli Eestis ehk tehaksegi kingitusi kebist Puutini Venemaale ja liputatakse massimõrvarite sümboolikaga, minu EESTIS mitte!

Anonüümne ütles ...

See konkreetne kontsert on tänuavaldus Kõlvartile, kes sai ehitada vaikselt Lasnamäele vene kooli ja Agur uue õppehoone Kalamajja. Kooli eelarvest just sellist kontserdi ei korralda.

Anonüümne ütles ...

Gustav Adolfi Gümnaasium
Published on Feb 4, 2018
Nordea kontserdimajas 10. märtsil ja 14. aprillil.
"Красная Стрела" (Punane nool"), mis kihutas öistel tundidel Leningradist Moskvasse, oli kui edu ja progressi tunnus - istuda õhtul rongi ja sõita suurde pealinna - tööle, õppima, kohtuma, muuseumisse, teatrisse ja kontserdile - juua restoranvagunis tassike teed ja tunda end eduka Nõukogude inimesena. Paraku saatis selline elu miljoneid, oma unistuste ja draamadega. See oli reaalsus, see oli elu Nõukogude aeg. Aga ka sel ajal kõlas muusika, seda oli palju, seda oli lamedat ja paatoslikku, kuid pärlid sätendavad läbi aegade, sõltumata, milline lipp lehvib mastis.

Kes meist, kes me elasime ja kasvasime 70ndatel-80ndatel, et mäletaks Sofia Rotaru ja Jaak Joala esituses "Lavandat", Valeri Leontjevi "Kružatsa diski", Murat Nasõrovi "Мальчик хочет в Тамбов" või Alla Pugatšova "Arlekinot"? See oli meie muusikaline keskkond, milles kasvasime.

Anne Veski "Eilne päev" ja "Roosiaia kuninganna" sinna juurde ning meist igaühel on mälestuste kildudest kujunenud mosaiik, mis meie elu on vorminud ja kujundanud.

Paar-kolm aastakümmet on need lood tolmunud fonoteegi riiulitel, isegi pisukese põlastuse ja sarkasmiga, kui on ette tulnud mõnda neist juhtumisi plaadimasinasse panna, kiiresti ja muigega tagasi riiulisse saata.

Aga tänased noored, kelle kujutlus NSVLiidust on jäänud enam-kui ähmaseks, vajutavad pöidlad nõukaaja stagnaatilisse, kuid tormilisse muusikalisse epitsentrisse ja toovad kontserdilavale NSVL tipp estraadimuusika - laulud, mis kõlasid igapäevaselt kuuendikul planeedi inimeste kõrvus. Tegelikult suurepäraselt komponeeritud ja esitatud NSVL tipp-estraadimuusika, mille kuulamine aastal 2018 omandab hoopis uue tähenduse.

Kellele nostalgia-elamuse, kellele üllatava avastusretke mineviku-muusikasse. Isegi vastuoluline tundub toonaste ja tänaste armastatud staaride kõrval üles astuda koolinoortel, kes on sündinud vabas Eestis. Kuid vastuoludest sünnib meie kontserdil tervik, mida seob suurepärane muusika väga heas helikeeles ja esituses.

Laulavad Eduard Toman, Priit Volmer ning Tallinna koolinoored ja noored anded GAGist Jaagup Tuisk, Karl Vilhelm Valter, Saara Kaldma, Iris ja Ingmar Nõmmann ning õpetaja Lilian Reinmets. Mängib GAG estraadiorkester Tõnis Kõrvitsa ja Siim Aimla seadete järgi.
Piletid: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/...


Gustav Adolfi Gümnaasiumi sotsiaalmeedia:
Facebook: http://bit.ly/GustavAdolfFB
Instagram: http://bit.ly/GustavAdolfIG
Veebileht: http://gag.ee

Anonüümne ütles ...

Agur kasutas sihiteadlikult kommunistlikku sümboolikat, et pälvida tähelepanu. See on taunitav. Vabandus ei tule südamest vaid oli ette planeeritud. Selle kontserdi raames istub Agur kahel toolil kasutades ära GAG direktori tuntust ja suunates finantsid oma firmasse.

Tegelikult soovib Agur minna poliitikasse. Kõlvart aitab ja Tallinn maksab vene koolidele selle kontserdi piletid.

Anonüümne ütles ...

Tegemist on kremli tellimusega. Ürituse reklaam teksti autor on venemaal baseeruv ajupesija, kelle tekst tõlgiti eesti keelde.
Eestlane sellist naljakat ja eestlusest kauget teksti ei kirjuta.

Gustav Kõlvarti Gümnaasiumi direktor on end lasknud ära kasutada, kas kogemata või meelega ja praegu üritab oma rahva vastu üritatud kuritegu "siluda".

Anonüümne ütles ...

Nonii, mulle aitab teie lobast. Lähen parem värsket õhku hingama.

Anonüümne ütles ...

Kulge saatetegijad!! See GAGi kontsert ei olnud irooniaga tehtud. Sest kui oleks irooniaga tehtud, oleks see teisiti välja kukkunud.

Anonüümne ütles ...

Seletate äkki ära, mis on NL ja EUSSR'i vahe ikkagi kui suletus kõrvale jätta mis kohe varsti tuleb ka EU's vääramatult, et kõik orjad kõigi aegade suurmate koormiste eest laiali ei jookseks? Kumma ikke all on loodud rohkem Eesti päris kultuuri mida täna ja homme ka väärtustatakse?

Anonüümne ütles ...

Hõbemäe jutt, et nõukaaja muusika kuulamine paneb inimesed vene propagandat uskuma, on väga lapsik, et mitte öelda lausa rumal.

Kaks võimalust: Hõbemäel kästi lolli juttu ajada või Hõbemägi on nakatunud haigusesse, mis kahjustas tema vaimset tervist.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, tulge mõistusele. Kulla Eesti RAHVAS - lõpetame selle teineteise kallal närimise, vastandumise, ussitamise ükskord ära. Miks me pidevalt selles riigis siin vastandume, tahame teisele lõuga anda, auku kaevata, kinni panna, kuristikku tõugata.... Inimesed - elage oma elu, looge, tehke lapsi ja nautige elu. Lõpetage ükskord see pidev materdamine ära. Muidu ei jää siia riiki varsti ühtegi normaalset inimest. Tahaks RAHU!

Anonüümne ütles ...

Astok on alati oma EK(b)P, vabandust, reformierakonna suuvooder. Mitte iial ei kuule talt reformi poliitbüroole erinevat juttu

andres. ütles ...

ka tilk tilga järel uuritab kivisse augu ja ka ajaloost on teada alul vähetähtsad, kuid hiljem olulised eesmärgipärased faktorid nagu trooja hobune ja nn. viies kolonn. Seega väide mõnede sündmuse tühisusest/vähetähtsust jms (KE mäng venekeelse elanikonnaga, vene meedia kaudu imbuv moraali lahusti, nn. kasulikud idioodid kellest räägitakse ja kellest mitte jne.) ja isamaalisuse ja rahvusluse naeruvääristamine teenivad lõppkokkuvõttes ühte st. EV ja eestluse väätruste mõnitamine ja hävitamine.

ei ole skisofreenik.

Andres

Anonüümne ütles ...

Kuku raadio täiesti tuimalt sildistab inimesi ning esitab täiesti tuimalt valeväiteid null vastutust kandes selle tegevuse eest. Ainüksi sm. Lang'i viha minutid on ju ületanud kõik piirid ja siis nüüd aetakse sellist jutt eetris!? Ühel minutil esitleme kahepalgelist võltsmoraali ja teisel minutil räägime sellele 180° vastu ja nii üha tihedama amplituudiga. Ja küsimus ei ole ju mingis emotsiooni solvumises vaid selles kuidas inimesi tembeldatakse raskelt haiges ja moraalitus klanniühiskonnas ikkagi mõrvariteks jne. See on ju ületanud kõik piirid kohtusüsteemida klanni ja maffiariigis. "Ajakirjanikele" on Eestis tänaseks saabunud täiesti piiramatu karistamatu vastutamatu võim millega võidelda aastaid ja miljonite eest pole ju reaalne üldse enam. Üks debiilik poetab kolme sõnalise lauseja teisele osapoolele lasub kohustus tuhandeid lk üli kallis juriidilist teksti sadade tuhandete või miljonite eest toota aastateks? Ainus reaalselt toimiv lahendus on ikkagi lihtsalt vastu hambaid panna kriitilise mõtlemisvõimetu sotisopaadiga. Milleks sellist riiki kellelegi täna enam vaja on? Tekkinud olukord on juba põhimõtteline olukord kus sellele riigile ei tohi maksta ühtegi penni makse ja teha kõik endast, et tagastada selle riigi pool tehtu ausalt ja võrdselt nagu EU alati nõutab. Aga varem või hiljem münt pöördu ja siis vaatame mis nendest propaganda töötajatest saab kes seal Eestis viimased dekaadid on piiramatult märatsenud.

Anonüümne ütles ...

Ka tõesti meil kehtib süütuse presumptsioon??? Tõesti või. eriti Savisaare protsessis torkab see silma, mis teatud hetkel viidi laus naeruväärsuseni.Meedia peaks tõesti ÜKSKORD aru saama, et meil kehtib süütuse presumptsioon ja Krossi kaasus on selles suhtes väga värske tuuleõhk. Meedia peab uuesti muutuma karistuseskadroniks pürgivast ollusest normaalseks uurivaks, ARVAMUS avaldavaks ajakirjanduseks.

Anonüümne ütles ...

Vähem aktsiisi, so what? Maksustage ettevõtted elementaarsegi maksuga, saate kümnekordselt tagasi. Kas teemavaliku koostab Astok? Sel olukorral aktsiisiga pole midagi viga. Kui joodikud ära harjuvad, siis on normaalne. Ma ei saa aru miks jotade huvi on olulisem, kui alkoholi kättesaadavus noorte hulgas

Anonüümne ütles ...

Ausalt, see joodikute PR aktsiisi tõstmise vastu hakkab tõsiselt ära tüütama. Kas ajakirjanikel on endil suur jooma probleem?

Anonüümne ütles ...

See saade on jõudnud ikka täieliku absurdi oma kiibitsemises ja Keskkomiteele pugemises, et tahaks ise ka kangesti pliitbüroo saba peale maksimaalselt veel ennast sättida.
Alko / kütuse aktsiisi küsimuse saab ka kindlasti ära käsitleda nagu kokku on lepitud, et ühtegi korda sm. Taavi Rõiva nime ei mainita :))))
Kuku on ikka oma vabalanguses jubedamaks ajupesu raadioks muutunud läbi aegade.

Anonüümne ütles ...

Jälle hakkab pihta alkoholi reklaamiminutid KuKu-s. Kas juba aitaks sellest joomise laus propagandast või alkoholitootjatelt saadud rahaei haise.

Anonüümne ütles ...

KESKPÄEVATUND ei ole enam arvamussaade, see on lauspropaganda ja ajupesu saade. Kas te tõesti arvate, et inimesed oma peaga enam üldse mõelda ei oska.