16 september, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Marek Strandbergtaha

Täna, 16. Septembril saates:
Kas Linnahalli seina värvimine paljastas linna rahade kasutamise keskerakonna valimiskampaanias? Ei mäleta, ei saanud, aga ikkagi oli?
Valmis sai riigieelarve, headel aegadel millegipärast defitsiidis.
Pidevast kahe poole vaidlemisest on siiber, äkki püüame vaiksemalt hakkama saada!
Junckeri kõne ja mida see Eesti jaoks tähendab.


7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Välireklaamist.
Sõitsin just mööda Nõmme turust ja seal väravas kaks erakondade putkat, kust nänni jagati.
Kas see ei kvalifitseeru välireklaami alla, kui juba Facebook probleemiks on olnud?

Urmas

Anonüümne ütles ...

Tere, teil on täiesti õigus. Ajakirjandus võimendab nõmedust, eile oli piinlik uudisteportaale lahtigi lüüa, igal pool esiuudis see kollane padari-mardisoo-metsamaa afäär, keda see huvitab? Samas ISIS tegi Londonis terroriakti metroos, ja eesti kodanik sai viga, see uudis kuskil all nurgas nagu mingi suvaline perssiteade. Kanatl 2 raiskab uudiste saate aega mingi jama peale, tehakse sada uudist Sespacito laulust, siis mingitest suvalistest hotellidest välismaal. Äkki käiks kaameraga mõni päev Põlva, Võru või Valgamaal ja teeks seda ühistranspordiga ja vaataks mis seisus see on ja kas igale poole saabki enam sellega või tuleb kümneid kilomeetreid jala minna. Sellistest kohtadest pole võimalik valimagi minna 15.okt rääkimata arstile pääsemisest.

Anonüümne ütles ...

eh, ja see, et aastaid tühjas ja lagunevas hoones on kõrgepalgaline juhatus ja nõukogu - vaat see nagu ei väärigi tähelepanu? Juba siis, kui sealt sai kinga üks edev kunstiline juht, pani asi omaette imestama - et kui palju selle (ja võimelike teiste samasuguste fantoom-asutuste) kaudu linnarahva raha kuhugi kanditakse. Seda ajal, mil linnas on nii paljud asjad tegemata rahapuuduse tõttu. Ceterum censeo - elik ammu on aeg lõpetada kohalike (maja)valitsuste politiseerimine, milleks kulub hulgaliselt raha kõrgepalgaliste politrukkide ja poliitbroilerite ülalpidamiseks. Selle asemel tuleks mehitada need erialase korraliku haridusega ja töökogemusega inimestega. Las olla siis halduskogud poliitilised, kuid ilma palgata, sest reaalset tööd nad niikuinii ei tee. Politrukkidele ei kulunud majavalitsustes nii suurt osa isegi koledal nõuka-ajal...

Anonüümne ütles ...

72% Eestlaseid pelgavad sisserändajaid. Kuulates teie saadet on ilmne et eestlased on ja jäävad Ida Eurooplasteks. Aga ise elate Lääne Euroopa toetustest. Naljatilgad olete.

Anonüümne ütles ...

Strandberg tapab saate. Ta on tüüpiline eneseimetleja, kes ei oska oma mõtet väljendada löövalt ja lühidalt. Rikub saate hoo, analüütilise poole jne täielikult ära. + veel arusaamatu eesti keele kasutus.

Anonüümne ütles ...

Õpetaja Vello Saage ütles kunagi: igaüks mõistab oma rikutuse tasemelt. Mul näiteks ei tulnud pähegi, et seina värvimine võiks valimisreklaam olla (aga lobudikuks lastud hoone 'nõukogu' oleks ammu uurimist väärinud!). Küll aga ajab vihaseks 'muinsuskaitse' tänitamine - kus nad seni olid, kui lagamus masendavast totaalselt masendavaks muutus (käin aegajalt päälinnas ja alati seal üleval, kui Piritale või Koplisse merd vaatama aega pole minna)? Koristajat ju ikka oleks jaksand palgal pidada, vast ehk mõne nõukoguliikme asemel?

virve rüüt ütles ...

Praegu KUKUs Te kurdate jälle olukorra üle, kus korralikus ühiskonnas on tekkinud kaks mõttetut kraaklejat, kes tuleks vaigistada, sotsid ja EKRE siis. Sama kooriga ühineb Postimehes ka Talvik. Aga tuletagem meelde, kes on SENI olnud absoluutne peksupoiss, äärmuslane, nats, rassist, s.o. ühiskonna heidik, AINULT EKRE. Sotsid teatavasti ei esinda midagi muud kui EL dominatselt valitsevat vasakliberaalset ja NB! kohustuslikku ideoloogiat.
Kui nüüd üldse on reaalolukord muutunud ja on hakatud rääkima kahest kraaklejast, siis näitab see ainult seda, et EKREt ei saa enam üldise võimulolijate põlgusega välistada. MIS SEE siis on, mida esindab EKRE ja mida ei saa enam sõrmenipsuga välistada ning mis on see, mille vastu nad on?
Sisuliselt on seda hakanud sõnastama sõltumatud arvajad ühiskonnas, neil päevil Postimehes ka tippintellektuaal Mihkel Mutt: võimul olevad liba-liberaalid ja võltsdemokraadid "on komplekside küüsis vaegtundeliste tegevus, mis iseenesest vääriks kaastunnet. Võõraviha peab olema, ja meie leiame selle!"
Iga elu- ja tõetundmisevõimeline rahvas tõusebki selle vastu. Eriti, kui selle on genereerinud võõrvõim, ega EL kohustusliku ideoloogia survemehhanismid enam kuigivõrd NLiidust ei erine.
MEIE Eestis oleme kord juba tõusnud meid rahvana ahistava võõrvõimu vastu, me suudame seda uuesti. NB! Sama teeb uuesti ka Poola, kes ka 1980-ndatel oli pöörde algus. EDU NEILE ja MEILE!