29 juuli, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Marek Strandberg

Täna, 29. Juulil saates:
Erakondade maastiku pikaajalise seisu mängis ümber uus toetustabel. On see jääv või ajutine pööre, et Reformierakond taas tippu on jõudnud.
ERR sai (või saab) Eesti Jalgpalliliidult ehk Aivar Pohlakult jalgpallivõistluste ülekannnete õiguste ostmiseks üle miljoni euro. Kas see seab ohtu ERRi sõltumatuse või teeb küsitavaks Ringhäälingunõukogu rolli oluliste küsimuste otsustamisel?
Välismaa pervertajakirjanik käis Baltimaades relvadega lapsi pildistamas.
Venemaa president Soomes, USA asepresident Eestis, Hiina laevad Läänemerel - oleme keset suurriikide pingeid.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kolm isikut, kelle hääl tekitab õõvastust ja igasuguse soovi jutte edasi kuulata, hoolimata sisust!Need oleks paris,kaio ja strandberg, kelle grimassid lausa nähtavad tegelikult nägemata!

Anonüümne ütles ...

Kuulge, kogu probleem on selles, et Jalgpalliliidu raha ei saanud ei Kanal2 ega TV3 - punkt.
Kui erakanalitel oleks nuts käes, ei oleks mingit probleemi, sest see (nagu ütles Hõbemägi, ei ole ei "kalevi" jms. reklaam, see on tõsine raha. Kui teil on pretensioon, siis andke palun Jalgpalliliit kohtusse raha andmise eest ETV-le. Ja lõpetage see mage diskussioon ära.Tegelge tegelikult näkku pritsivate küsimustega, kui pretendeerite erapooletu meedia nimele.

Jüri ütles ...

Kuulake vahel ise Keskpäevatunni vahel olevaid reklaame ja siis te enam ei imesta, et Pohlak tahab reklaamivabasid jalgpallimänge ja on selle eest nõus maksma.

Kadri ütles ...

Tahaks ka hääletada roheliste poolt, aga kahjuks ei saa, sest nad vaikivad nii Haabersti ristmiku kui Reidi tee suhtes. Rohelised oleks pidanud olema Haabersti konflikti lahendajad. Kus on nende ettepanekud? Nad eelistasid jääda kõrvaltvaatlejaks. Sellise mugavuspartei poolt ei saa hääletada.

Anonüümne ütles ...

Jumal tänatud. Ülehomsest kommertspask vabalevist läinud!

Anonüümne ütles ...

Tänud saate ja saate tegemise eest.

Ignar
- roheline poliitik, kes kasutab metafoori "kõigile jalgratturitele taganttuul", on minu arvates tark poliitik.
Oskab oma sõnumi panna loosungisse.
Ei tea, kui suur osa rahvast võtab seda otsesõnu...