06 mai, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Marek Strandberg

Täna, 6 aprillil, ei saa üle ega ümber
- Rail Balticust - mis imelik nõiduslik-salapärane organisatsioon see on, mille nägu pole näha, mida juhitakse ei.tea.kust.kohast, kuhu valitakse inimesi ei.tea.mille.alusel ja mida hakatakse ehitama ei.tea.kelle.poolt.
Avalikustati riigiametnike palgaandmed. Kunagi öeldi, et riigi leib on pikk, aga peenike. Nüüd on see palju paksemaks läinud. Vallaametnikud korraldasid aga endale ise palgaralli.
Superministerium kütab kirgi. Haridusministeerium tahab endale tervet korrust. No milleks oli seda vaja siis omal ajal Tartusse viia?
Imelik kangutamine Tartus - ERMi vana hoone on Tartu linna ja Sakala korporatsiooni vastamisi ajanud - mõlemad tahavad seda endale!
Eestikeelne haridussüsteem alates lasteaiast ei meeldi haridusminister Mailis Repsile. Miks ometi?
Jüri Mõis käis EKREL külas.

9 kommentaari:

Jüri ütles ...

Rail Balticu nn "joonlauatrassi" vastased on diskussioonis alati sündmustest kaks sammu tagapool. Kuna tänaseks on praktiliselt kindel, et Riigikogu ratifitseerib koalitsiooni häältega RB rajamise lepingu, siis praeguses seisus ei peaks tegelema enam eilsete probleemidega ehk heietama trassivaliku ja tasuvusuuringute üle vaid keskenduma sellele, kuidas võimalikult vähendada RB rajamisega tekkivaid majanduslikke ja keskkonnakahjusid. Klassikuid parafraseerides: tuleb teha vahet asjadel, mida saab muuta ja mida ei saa muuta ning seejärel muuta neid asju, mida saab muuta.

Anonüümne ütles ...

Kahjuks kuulan ma saate kordust aga strandbergi jutt on suisa piinlik kuulata. Ta süüdistab RB tegelasi läbipaistmatuses (keskkonnaagentuur või misiganes ta oli, kuhu kadus 80M krooni?) ja asjatundmatuses. Ise esineb suure pedagoogika spetsina.
Ja saate lõpupoole tulnud jutt rongi ja rekka õhutakistuste erinevuses on suisa möga. Keemikuna on tema teadmised mehaanikast ilmselgelt piiratud aga humanitaaridele üritab ta segaseid mõisteid kasutades muljet avaldada. Erinevalt temast olen mina mehaanikainsener ja ütlen, et see jutt on lihtsalt asjatundmatu ja loll

Anonüümne ütles ...

Ootaks saates osalejatelt panust selle Rail Balticu peatamiseks, vastasel juhul olete lihtsalt ühed nämmutajad kes lasevad lõpuks ikka üle sõita või isegi olete sellele ehitusele kaasa aitajad.

Anonüümne ütles ...

Pildiga vaatamisel ei ole heli.

virve rüüt ütles ...

On selgelt näha, et IRL-ist soovib establishment (presidendiga eesotsas) praegu disainida europoliitkorrektset paremparteid. Kaia Iva sobiks sellise juhiks. Aga MIKS peaks see eesti rahvale korda minema?? KELLELE seda tegelikult vaja on?

virve rüüt ütles ...

I.Tarand, IRLil ei ole enam mitte mingit kunagise Isamaa kuvandit, mitte mingit. Asi on erakordselt mäda ja piinlik. Tulebki lasta isamaal uuesti tõusta, seda enam, et ta tõesti tõuseb silmanähtavalt, ainult et see ei meeldi europoliitkorrektsuse diktaadile. Ja et eesti rahva intellektuaalsus peituks ainult kusagil IRL-is, on naeruväärne kui mitte ideoloogline diktatuur.

virve rüüt ütles ...

Täna siis avaldub erilise selgusega, et Tarand on eurodiktatuuri süsteemi ideoloogiline esindaja, kes ütleb, MIS ja MILLISED erakonnad on lubatavad, eriti kusagil europrovintsis.

Amaalie ütles ...

Saate alguses kõlas küll väga eksitav seisukoht, et nn "Võidupüha" on tihedalt seotud vene kultuuriga. Asi selles ongi, et vene kultuuriga ei ole kremli poolt üles köetud hüsteerilisel sovetlikul "patriotismil" mingit pistmist. Kui kaob räige propaganda, kaovad ka kõik need lindid ja NKVD vormi riietatud mudilased.

Anonüümne ütles ...

Indrek Tarand osales Junkeri diktaadis suveräänse riigi vastu... Masendav