08 oktoober, 2016

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Indrek Tarand

Täna saates:
Mis siin muud olla saab, kui jutt Eesti Vabariigi -residentidest:
Meenutame Toomas Hendrik Ilvese presidendiks olemise aega,
Räägime Kersti Kaljulaidist, tema valimistest, kuidas muuta presidendivalimiste seadust, et senised sekeldused ei korduks - või miks pole seda mitte mõtet muutma - uue presidendi mees- ja naiskonnast ning kantselei koosseisust,
Kas reformierakonna sisemine lõhe on olemas või ei ole (Keskerakonnal teatavasti on, kuigi nad seda on alati eitanud), kas Taavi Rõivas tahab ise minna Euroopa Kontrollikoja liikmeks.
Eelmisel korral jäi rääkimata Rail Balticust.
Maksuameti juht Marek Helm suundub tehnoloogiafirmasse Nortal.
Kas rahandusministri plaan väikeettevõtluse ergutada on mõistlik või mitte?


5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ärmatamine ja paar kuud enne ametiaja lõppu uue proua nomenklatuuri lisamine jäävad kindlasti Ilvese suurimateks plekkideks. Mitte et uus tunne midagi paha oleks, aga paar kuud oleks ikkagi võinud vastu pidada ja siis abielluda. Sama Ärmaga - kui kesk äriplaani juhtub õnnetus ja inimene saab presidendiks, siis peaks ometi olema võimalik seda kuidagi teistmoodi kui kodus elamise eest üüri maksmisega vormistada. Jabur.
No ja eelmise proua kehklev asjaajamine muidugi ka.

Kaur Paves ütles ...

Presidendiga seotud kuludest: alaealised lapsed siiski ei saa riigilt täiendavaid hüvesid, kui president just nende alaealiseks olemise ajal meie seast ei lahku. Panime kokku väikse tabeli, millest nähtub, et Arnold Rüütel olnuks tõepoolest soodsaim valik, lugupeetud säästueestkõneleja Indrek Tarand aga üks krõbedamaid. :)
http://tartuekspress.ee/?id=3459

Anonüümne ütles ...

jah, muidugi - Evelin oli turismigeenius ja Vilja lindistas.... Maailm aga tunneb selliseid asju nii: https://en.wikipedia.org/wiki/White-collar_crime

Anonüümne ütles ...

Kes on Kersti Kaljurand?

Margus Kiis ütles ...

15. oktoobri saade.
Hämmastav kui naivne on Heldur Meerist poliitiliste mängude asjus, usub kõike mida poliitikud talle räägivad.