21 mai, 2016

Täna Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja ...

Tänasel kaunil päeval on saates kavas rääkida:
et üldiselt on kehv nädal olnud, sest ühtegi uut presidendikandidaati pole esile kerkinud... kuigi nii Kaljurand kui Jõerüüt on esinenud pikemate intervjuudega.
IRLi erinevatest reitingutest ja kas pole mõttekas reitinguid mitte killustada erinevate valimitega, et mitte tekitada segadust ja arusaamatust, et kui palju keegi kellelegi meeldib;
Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali lahkumisest oma ametikohalt ja veidratest spinnidest, mida Keskerakonna ümber levitatakse, näiteks seda, et Savisaar kavatseb abilinnapäid umbusaldada. Kes seda meediakära teeb ja miks?
Jevgeni Ossinovski pidas programmilise kõne.
Veel üks Keskerakonna siseringi tegelane, meediaärimees Paavo Pettai sai kahtlustuse. Kui tugev on see võrk, mida prokuratuur Savisaare ümber punub?
Uus jama parvlaevadega - hilinemise eest pole ehitajale  korralikku trahvi määratud, Tallinna Sadama nõukogu peseb käed vastutusest puhtaks, ja endine sadamajuht, preagune kahtlusalune Allan Kiil ütleb, et kõik on kõige paremas korras, sest nendes oludes saigi teha vaid sellise lepingu.
Leedo ütleb,e t Allan Kiil küsis temalt neli sidrunit ehk neli miljonit eurot, ja soovitas hiljerm rääkida Remo Holsmeriga Reformierakonnast. Miski on siin pildil valesti...


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kuskohast te võtate selle veendumuse, et Leedo jutt on puhas kuld?

Anonüümne ütles ...

Kõigil parteidel käib nii: kilekotid, otsitakse rahastamise võimalusi jne.Kes kuidas asja organiseerib, kellest siis räägitakse - kes on valitumad, valgemad jne jne.
Tüütu värk ühte väravasse.



Ei ole ise kunagi keskide valija, ei kuulu ka sinna parteisse