21 november, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna saates:
Peaaegu nagu Keskerakonna erisaade:
Keskerakond jäi juriidilise isikuna rahade ja dokumentidega vassimises lõplikult Riigikohtus süüdi ja sai 10 000 eurot trahvi.
Palju juttu Keskerakonna peasekretärist Priit Toobalist - süüdimõistmine Riigikohtus, tagasiastumine Riigikogust, seiklused koolipoistega... Kas Riigikogust lahkudes ta saab hüvitist või mitte?
Edgar Savisaar võttis tagasi hagiavalduse Postimehe vastu enda mõjuagendiks nimetamise asjas. Miks?
Savisaarel mäluprobleemid vana kohtuasjaga.
Narvas toimus huvitav liikumine keskerakondlaste seas.
Siim Kallase saamine Euroopa liberaalide juhiks otsustatakse otsesaate ajal.
Uusi asjaolusid seoses Estonian Airile riigiabi andmisega - avalikuks tehtud dikument tõestab, et valitsus rikkus aastaid teadlikult Euroopa Komisjoni reegleid Estonian Airi toetades.
Kaks erinevat uuringut näitavad erakondadele erinevaid reitinguid.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kaks seitsmest on "pagulased". Kas see on luigele vähe või?

Anonüümne ütles ...

See saade on sul Hõbemägi mage viimastel aegadel. Kui vanasti oli saaates vaid üks "tasutud teadaandja" Astoki näol, siis nüüd on neid pidevalt kaks. Tund aega varjatud reklaami kuulata ei ole väga huvitav

Anonüümne ütles ...

Kes on JaaN Liivik?

Anonüümne ütles ...

... ja ülejäänud seltskond olid pagulaste järeltulijad teisest või kolmandast põlvest, mis teeb kogu loo veelgi hirmuäratavamaks.
Ehk meil on ikka sellest midagi õppida ja vältida neid vigu, mida Euroopa enam parandada ei saa.

Anonüümne ütles ...

kuulake vahelduseks:
kurjam "keskerakonna uus hümn"

Anonüümne ütles ...

Vastus anonüümse küsimusele: Jaan Liivik on endine reformierakonna ja irl-i suurvaraste tankist, kes väga ebatüüpiliselt nende vargaparteide töötajate puhul isegi vangi jõudis

Anonüümne ütles ...

Toomi uuringust tuli välja, et 80% on rahul Savisaare senise tegevusega. Mitte, et 80% toetab tema jätkamist.

Anonüümne ütles ...

jaa väga "huvitav" astok väga "huvitav".

virve rüüt ütles ...

Suur tänu, Priit Hõbemägi, Teie käsitluse eest Toobali käitumise suhtes! Meil on paraku moraal taandunud silp-silbilt karistusseadustikule, mis tähendab sisuliselt sama, mis oli vene bolševike käsitlus sekssuhetest - klaasi vee joomine kahe poole kokkuleppel (meil lisaks tavasuhtele ka homo- ja bisuhted. Antud juhul, kui Toobalil oleks õnnestunud seksida selle poisiga, siis poisil poleks olnud võimalik kuhugi kaevata või siis oleks tal pidanud olema tohutu hunnik raha, et palgata endale advokaat, kes oleks suutnud tõestada, et poiss ei läinud vahekorda vabal tahtel.

Aga sisuliselt vapustav oli see, mis Postimees avalikustas: "16-aastase koolipoisi vastu on mitmed tähelepanujanus vanemad mehed algatanud sotsiaalmeedias sõimu- ja survestamiskampaania. Need mehed ei pea paljuks kasutada koolipoisi kohta vanglažargooni kuuluvaid sõimusõnu“. See näitab, kui totaalne on ühiskonnas juba nn. geirinde võim. Seda ainult kinnitas A.Kaju kohe Ringvaatesse kutsumine advokaadina Postimehe vastu. Tema žargoon, mille kohaselt oli koolipoiste näol tegu noorte "meestega", oli võigas. Samuti oli võigas ähvardus poisi vastu, et vaadaku ette, kuidas ta nüüd oma keskkonnas toime tuleb. Kas see tähendab juba umbes sama, mis maffias kaasosaliseks sattunu vastutus?

Anonüümne ütles ...

Parandus - Riigikogu liige SAAB hüvitist lahkumise puhul ka siis kui on olnud riigikogus alla ühe aasta. Lihtsalt ta ei saa 6 kuu, vaid 3 kuu palga suuruse hüvitise.

Anonüümne ütles ...

Küsimus: "Kes on JaaN Liivik?" oli mõeldus Hõbemäele, kes seda mitmeid kordi saates korrutas.
Kordan küsimust: "Kes on JaaN Liivik ja kas ta tegutses koos JaaK Liivikuga?"

Anonüümne ütles ...

Kas telefoniuuringuid tehakse mobiili või fixtelefonidele. Tavatelefonidele vastavad enamasti kodused pensionärid või koduperenaised ja selline valim on kaugel objektiivsest keskmisest

Anonüümne ütles ...

LP.saatejuhid!Need kontrollimatu taustaga moslemi illegaalid,keda maffia koostöös poliitikutega miljonite kaupa EL i veab,jààvadki tulema.Kuni paarsada selle pealt kiirelt rikastunud juhtoinast pole kauaks kinni pandud.😨 Kuidas osa tulijatest end uuel kodumaal ùlal peab,on uudistest nàha.Pealegi paljunevad nad ulmeliselt ning see invasioon viib EL i majanduse kiirelt pòhja. 🐏

Unknown ütles ...

Keskerakonna ümber käib kõva tants. Aga nagu üeldakse ei no tantsi mis sa tantsid, n**umees tuleb ikka nurgast. Ehk siis miks vaikib Jüri Ratas? Ootab, et vaenupooled jooksevad verest tühjaks ja siis tuleb Ratas ja toob rahu maa peale?

Unknown ütles ...

Nojah, läks aasta ja minu ennustus läks täide :)