14 november, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Mart Luik

Täna Keskpäevatunni saates:
Keskerakond lubaks kriminaadlkurjategijatel parteisse jääda,
Estonian Airi töötajatel on ettevõtte likvideerimise tõttu palgamure,
miks Juhan Parts ei tohiks saada Euroopa Kontrollikoja liikmeks,
ERR lunib valitsuselt taas spordiülekannete jaoks raha valitsuselt,
suur segadus Harku väljasaatmiskeskuses,
erakoolid saavad rahastamisega hingetõmbeaega.
Saate avalaul kõlab Harku Kinnipdamiskeskuse juhataja Pärtel Preinvaltsi anasamblilt Statica, Preinvalts on ansambli laulja, singli nimi on "Fight", üsna sobivalt ...
https://soundcloud.com/statica-official/statica-fight-single-2015

8 kommentaari:

Rein ütles ...

Soleerijatest piirileppe-vastalised lõunaeestlased

Toompeal on hakatud kasutama sõna "SOOLO" nende suhtes, kes on seotud Lätis-Leedus algatatud memorandumitega...

Järgnevalt tuletaks meelde lätlaste algatatud ning Eestiga seotud varasemat ettevõtmist.
Vaevalt Läti võimud peavad sooloks seimiliikmete rahvusliku grupi koostatud MEMORANDUMIT TARTU RAHU KAITSEKS, mis Riigikogu XII koosseisule saatmise järel pandi kalevi alla, peeti vist SEIMILIIKMETE SOOLOKS. Kuid selle memorandumi mitmeid huvipakkuvaid aspekte käsitlev tekst sattus laulva revolutsiooni kunagiste osalejate kätte ja nn RAHVADIPLOMAATIA raames on Lõuna-Eestis alustatud selle teksti levitamist koos teiste piirileppe-teemaliste trükistega.
Kui lõunaeestlaste ettevõtmine jõuab varem või hiljem pealinna (tõenäoliselt enne valimisi), kas siis nimetatakse lõunaeestlasi SOLEERIJATEKS?

Anonüümne ütles ...

Tere, Estonian Airi lugu on lihtsal inimesel juhtme kokku ajanud. Siiamaani on valitsuse tegevusest jäänud mulje, et tegemist oli riikliku ettevõttega - maksumaksja raha kallati sisse. Nüüd, kui käib likvideerimine, selgub et äri käis hoopis Aktsiaseltsi loogika järgi. Eriti nordimapanev oli isand Palmeri ülbitsemine aastaid tulblit töötanud lennupersonali aadressil, endal maksumaksja rahast taskud punnis.

Aidake palun juhet lahti harutada, kumb siis nüüd see uus firma on? Kas valitsuse kontrolli all riiklik ettevõte, või AS? Ja kui viimane siis mida hekki me sinna maksumaksja raha kallame? Perkele.

Anonüümne ütles ...

...ja KE "tõekomisjon" hakkab oma otsustega üle olema kohtutest - et kes kriminaalidest on väärikam kriminaal ja kes mitte.... Kehtiv kohtuotsus ei tähenda neile midagi! Samas võib see olla viiteks, et Kapo teeb head tööd ja E.S.-le esitatud kahtlustused on kindlate tõenditega, sellest siis ka selline rabelemine, Toobal on tühiasi ja tema pärast nii suurt sammu ette ei võetaks - oleks, siis oleks sisereegleid muutma hakatud juba varem. (ja ei maksa unustada selle seltskonna peamist motot: aga teised teevad ju kaaa!)

Anonüümne ütles ...

Meedial on väga mustvalge suhtumine. "Kõik EA-sse suunatud raha on raisatud" ?!?
Ma küsiks, kas toetused praamiliiklusse, rongiliiklusse, bussiliiklusse tuleks samuti raiskamiseks kuulutada, (need samas suurusjärgus) ja lõpetada?

Anonüümne ütles ...

Kajaanis, mainitud kolkakülas, elab siiski 38tuh elanikku, sama mis Pärnus. Kolkakülad on palju väiksemad, hr Hõbemägi!

Anonüümne ütles ...

Konnatiigi korruptsioon on ikka kohutav küll. See pariis on ju kaugel ka...

Anonüümne ütles ...

http://mvlehti.net/2015/11/13/onko-tama-tappaja-nyt-suomessa-turvapaikanhakijana-k-18-kuvia/

Tänaste uudiste taustl. Eile Süürias, täna juba Soomes.

Anonüümne ütles ...

Palun lülitage enda arvutite ja nutifonide helilised teavitused välja. Võimatu kuulata ja väga häiriv on. See kord jäi saade poolikuks.