13 juuni, 2015

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Hindrek Riikoja

Riigijuhtidel suure laenud.
Firmaautode maksustamine ei tööta ja see on nüüd fakt. Mis saab edasi?
IRL sai uue juhi valitud ja kriminaalid välja heidetud. Kuid kas IRLil on tulevikku eesti poliitikas? Mis oli Jaan Männiku roll? Ja kust leida uus peasekretär?
Rektorivalimised Tehnikaülikoolis on muutunud farsiks, mida nüüdne  kommunikatsioonifirma omanik Sandor Liive ei suuda hallata.
Pagulasasjades on Eesti konservatiivne seisukoht valitsuse ja riigikogu poolt välja öeldud. Kuidas Euroopa liit selle alla neelab? Seisukohad avalikkuses on valdavalt pagulaste tuleku suhtes ettevaatlikud. Kus on vòrdõiguslased, kes kooseluseaduse ajal tooni andsid?
Riigi sõidukiteparki vòiks kokku tômmata ja palju raha kokku hoida.



10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Seltsimees hõbemägi võiks Rõivase laenu veel ka rublades kuulutada, saaks veel rohkem vahtu kloppida

Anonüümne ütles ...

Selline mulje jääb meelsusest Eestis,et kui võtta vastu tuhat põgenikku siis lõpetab Eesti ja eestlane oma eksistentsi.

selline hädakisa

ja seda mingi tuhande põgeniku pärast.

Anonüümne ütles ...

pagulasteemal. kas eesti ei saaks nii korraldada, et need tuhat kohustuslikku põgenikku võetaks Ukrainast? Proffe töömehi kaevuritest keevitajateni on ju vaja. Ja paigutaks need noored tursked mehed Ida-Virumaale, ilmselt oleks neil kohalikega paljugi rääkida.

Anonüümne ütles ...

palun ärge hämage selle kolmesaja või tuhandega nagu oleks see mingi lõplik ja ühekordne. Tegelikkus on see, et öeldes korra jaa, hakkame saama järjest uusi ja uusi "saadetisi" ja hiljem on ei ütlemine juba võimatu

Anonüümne ütles ...

pagulasteemal veel. kas ei võiks teha seaduse, et inimene selle tasuta ülalpidamine eest pagulane peab tegema normaaltunnid tööd? Ok, EU sunnib meid nad vastu võtma, aga siseriiklikult meil ju veel on mingi õigus oma seadusi teha? Meil on metsad prügi täis, tänavad tolmavad nagu kõrbes, metsades mädaneb harvesteridest talvel maha jäänud palki, mis on puhas energia. Tohutult palju tööd saaks selle tuhandega teha

Anonüümne ütles ...

Teil, eriti Meeritsal on "huvitav" loogika. Ma pole oma elus ka ühegi pedofiiliga kokku puutunud. Meeritsa loogika järgi ei peaks ma kahtlema nende palkamisel oma lapsi hoidma. Sama ka endiste sarimõrvarite puhul. Me ju tegelikult ei tea kas nad on head inimesed või halvad. Meerits majuta enda juurde endisi vange

Anonüümne ütles ...


Võib arvata, et EL vassib - loe
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/salaplaan-tooks-euroopasse-50-mln-aafriklast?id=20285831 -

siit nähtub, et juba 2008 leppisid EL mingid jõud Aafrika mingite jõududega kokku, et Euroopasse asustatakse ümber 56 miljonit Aafriklast. Seetõttu siis ka ei ole hukka mõistetud Itaalia poolt mahitatavat inimsmugeldamist.

Anonüümne ütles ...

kulla saatejuhid, kas te ise ka kuulete, mida räägite? Hästi humaanselt pagulastest, kes tuleks siis kuidagi laiali paigutada ja "eestlasteks kasvatada"? Ei hakka arutama, kas see võimalik on - aga MISMOODI ometi on humaanne inimestest niimoodi rääkida? Pagulane on ka isiksus, tal on omad soovid ja mõtted, ta ei ole mingi asi, mille kuskile istutad ja hakkad ümbrusega sulandumiseks painutama-kärpima.

Anonüümne ütles ...

Veits ärritab teie loba juures see, et te kogu aeg viitate sellele, kuidas inimesed eeldavat asjau mida nad ei tea, samas kui teie oma loba on täies ulatuses luuletamine. Te ei tea halligi KES tulevad ja mis sellele järgneb, aga teil on juba hoiak, et neil on kindlalt mingi positiivne mõju. Miks vastaste eelarvamused on vähem väärt kui teie omad. Eriti kui Meerits vahib oma rahahunniku otsas kuskil mereäärses kindluses või hispaanias, kui asjad hapuks lähevad

Anonüümne ütles ...

kuuldavasti oli ühe viimase kandidaadiga hääletamisi rohkem kui üks - kaks korda oli tulemus 7+4 ja alles kolmas 8+3. Küsimus: MIKS ei piisa ühest hääletusest?!?