23 mai, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Heldur Meerits

Valitsus on otsustanud maksu ja aktsiisipaketi. Mis edasi?
Reformierakond vajab reforme. Kas uue juhatuse valimine annab selleks lootust?
Sotsid teelahkmel.
Saaremaa parvlaevad sõidavad Saksamaale.
Tehnikaülikool sai uue rektori. Kas tehti oli õige valik?
Superministeerium ja arhitektuurivõistlus.
Kalle Muuli ja parlamendiliikme kuluhüvitised.


15 kommentaari:

Kala Kalle ütles ...

Müüa väärikus- Hind 82 Eurot. Või vahetada kahe kohaprae,kahe õlle ja pokaali veini vastu

Heidi ütles ...

Ajakirjanik Kalle vs "rahvateenija" Kalle! Majoneesi-Jaan, Õlle-Kalle? Imestasin juba siis, kui K.Muuli tänas KUKU raadios oma valijaid, et need Teda KURJATEGIJATE/PÄTTIDE hulka ei valinud! Kui K. Muuli sai asendusliikmena RK-sse, lootsin, et au(s)mees loobub saadiku kohast! Aga läks nii... nagu ikka ja alati...

Anonüümne ütles ...

Muuli loos oli kõige hullem valetamine. Oma Facebooki seinal ajas sama joru, et midagi pole olnud - kuni see muutus ümberlükkamatuks.

Anonüümne ütles ...

Kui räägite koalitsiooni maksu- ja hinnatõusust, siis ärge hakake heietama Keskerakonna ümber, keskenduge ikka nendele erakondadele, kes seda jama kokku keedavad, ek ju.

Anonüümne ütles ...

küsisin Rahva teenritelt, aga nemad kommentaarideni teadupärast ei lasku, ehk siis siitpoolt midagi?
"Mul on küsimus selles pagulaste-asjas.
Et kas keegi seletaks ära, kuidas ikkagi on humaanne inimesi ümber asustada. Mu meelest on Helmel seekord õigus - EL on osaline inimkaubanduse soodustamises, sotsiaaltoetuste jms tõttu. Ja Rootsi õnnelik jutt sellest, kuidas immigrandid on majandusele kasulikud ja teevad ära musta töö, mis rootslastele endile ei kõlba... kui see pole kaasaegne orjakaubandus, mis siis on? Põhiline jõupingutus peaks ometi olema konfliktide lõpetamisele pagulaste kodumaal ja võimalikult lähedal naasmise ootamise võimaldamisele. Isegi see Paeti mõte orbude 'valimisele' - lapsed kistakse ju oma juurtest lahti? Kui paadipõgenike teelesaatjate rahavoogu ei toetataks päästelaevadelt, mis siis saaks?
Meie endi kunagiste paadipõgenikega võrdlemine ei ole ka nagu päris õige. Nemad ju ei läinud sotsiaaltoetuste lootuses ega oma kombeid teistele peale suruma."

Aaviksoost rektorina - tore, saab oma tasuta kõrgharidust ise ka tunda.
Tudengitest kahju muidugi.

Mall

Anonüümne ütles ...

P.S Muulil õnnestus korraga täis teha nii saadikud kui ajakirjanikud - tubli tulemus!

virve rüüt ütles ...

KES provotseeris 2006-2007?? KES alustas 2007 valismiste võitmist kõigi venekeelsete ühtsesse rusikasse koondamisega Tõbnismäe plstsdarmilt? 2006 mais oli olukord, kus Tartust tulnud Ansipi oli kogenematu ja tema valitsuses istusid Savisaar ja Reiljan, kes olid tema vastu ja kindlad, et pühivad 2007 Ansipi jalust ja võtavad võimu.
Savisaare ihumeedia, eriti venekeelne Tšaplõgini esituses kutsus OTSE peksma eesti fašiste.

Ansip oli sellel rindel absoluutselt üksikvõitleja, kuigi meedia töötas praktuiliselt Savisaare hubides, olid nad sunnitud avaldama Ansip89 sõnu pressikovnverentsidel. Ansipi vähesed sõnad olid ainsad, mis inimestemni jõudsid: "Eesti lipp peab saama igal pool Eestis vabalt lehvida". Asusin tookord toetama kindlalt Refomierakonda.

On iseloomulik, et Savisaar ja tema Kremli partnerid viisid valiste kaotuse järel märtsis 2007 asja tänavarahutusteni valitsuse kukutamiseks. On iseloomulik, et Savisaare kirjatsura Kivirähk kirjutas aprillimäratsuste järgsel ööl sünkroonis vene duumga: "Veriste kätega Ansip peab tagasi astuma."

Savisaare JedRossija kolonni patoloogiline viha Eesti rahvusriigi ja kogu selle senise juhtimise vastu (Savisaar ei ole peaministriks saanud) on KOLETU. Aga mina panen endiselt kogu oma lootuse sellele, et see paralleelriik siin võimule ei tule ja et me säilitame anno 1918 rahvusriigi.

Anonüümne ütles ...

Ossinovski vaated lp. saates osaleja, on "ujuvad" tänu meedia erinevatele tõlgendustele. Ossinovski mõte on tegelikult väga selge: eesti keel tuleb venekeelsetele lastele selgeks õpetada juba lasteaias. Kui see pole koolimineku ajaks selge, siis laps ei suuda kvaliteetselt omandada kogu haridust eesti keeles.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, julgege ometi välja öelda tõde: kuluhüvitised on "kaudne" erakondade lisaraha. Riigikogulased koguvad suvalised tshekid kokku ja esitavad nee selleks, et ulatada saadud raha partei "musta kassasse".

Olge mehed öelge see välja!

virve rüüt ütles ...

Fjuk on minu silmis põlastusväärne hartist. Ja MIS OLI HARTISTIDE AGENDA:

- Ignar Fjuk: eestlased on orjad, kuna ei ründa ja ei kukuta valitsust (2012 kevadel õpetajate streigi ajal Vikerraadios de facto) - Juhan Kivirähk õpetajate streigi ajal Vikerraadios: „Ansipit küürakat parandab vaid haud“ (de facto)
- Keskerakonna meedia ja muu venekeelse meedia kommentaatori, Valdo Pandi preemia laureaadi, Ivan Makarovi kõrvaldamine Vikerraadio eetrist 2012 kevadel
- hartist Indrek Tarand 2012 sügisel:kuritegelik "kommunistlik bande" Reformierakond tuleb likvideerida ja trellide taha panna (Postimees)
- hartist professor Raud: Eesti riik on taasUSSRistatud ja riigijuhid on moraalsed värdjad (Eesti Päevaleht)
- kõik teised hartistid (sealhulgas „mittekommunistid“ Lauristin, Vseviov, Kivirähk): on vajalik rahva(prantsuse) revolutsioon ja alternatiivsed võimuorganid. Kordan üle, põlgan Fjukki sügavalt. Ossinovski on sisuliselt ühe teema mees, venelaste eriõigused ja Eesti rahvusriigi anno 1918 nivelleerimine nn. UUEKS riigiks, millist soovis 1991 juba Savisaar kehtestada: kõigi hetkeelanike loodud riik NLiidust eraldumisega, kaks riigikeelt 0-kodakondsus ja Moskva satelliitlus.

Kordan üle, põlastan spügavalt hartiste Fjukki, Tarandit, Kivirähku, Lauristińi, Allikut, kes ei olnud hartist ja Ossinovskit.

Nende eesmärk oli 2012 kevadel varakult alustades eesti tugevaim erakond, ainus, mis ei lasknud Savisaarel JedRossijaga võimu haarata, marginbaliseerida (Lauristini väljend) ja nn. vasakpööre teha.

Anonüümne ütles ...

Kalle Muuli on muutunud... Enne poliitikasse minekut kritiseeris piirileppeid, nõudis Marko Mihkelsonilt selgitust, miks on tehtud kannapööre Eestile nii põhimõttelises küsimuses?

virve rüüt ütles ...

Eesti meedia on väga kahetsusväärsel kombel töötanud Eesti riigi anno 1918 sisutuks sõnakõlksuks muutmiseks ja 1940 eeskujul idavalguses UUE "kõigielanike" nn. euroopaliku riigi loomiseks.
Seda, mida olen kogu aeg mõelnud mina ja ausad eestlased, pole saanud meedias avaldada. Ei saanud 2006-2006 ja eriti ei saa alates 2012 kevadest.

NB!! Ühelgi erakonnal peale JedRossija harupartei ei ole OMA MEEDIAT. Savisaare kirjutav ja näitav ihumeedia on pretsedenditu, see on sisuliselt FSB mõjututegevuse areen paralleelselt vene kanelitega PBK jt.

Kui keegi eestlastest on veel ori, siis meedia, mis allub endiselt savisaare kontrollile, isegi Rahvusringhääling (Makarovi välja tesnseerimine).

Anonüümne ütles ...

Virve Rüüt on õige tige ja mürgine tädi. Päris ebameeldiv on elada ühes ruumis selliste tigedikega, kes kogu hingest vihkab endast targemaid inimesi.

Anonüümne ütles ...

Anno 1918 rahvusriigi säilitamiseks me peame ka EV õigusliku järjepidevuse nimel vastustama nn Stalin-Putin-Paet'i pakti, sest Marko Mihkelsoni initsiatiivil on sellest eemaldatud viide Tartu Rahule, mis kinnitas EV jätkumist. Selline pakt on Vene propaganda huvides, et MRP rehabiliteerimisega edasi minna... Meil on ka toetajaid. Seimiliikmed on saatnud Eesti üldsusele ja Riigikogule kirja, milles julgustatakse vastu astuda MRP-le ja katsetele Tartu rahulepingut ignoreerida... Ning ajalooprofessor Timothy Snyder on avalikul foorumil öelnud, et Venemaal rehabiliteeritakse MRP-d. Eesti-Vene nn "piirilepetel" on selles keskne roll. Uuele valitsusele tuleb tänulik olla, et sisuliselt «EV lõpetamise eelnõud» ei ole saadetud Riigikogusse ratifitseerimiseks. Seetõttu ongi ju mitmel pool Eestis kokku tuldud ja tänatud Riigikogu, viimati nägin vastavasisulist plakatit Tartus Kaarsilla juurde kinnitatuna...

Anonüümne ütles ...

Fjuk ja Meerits on väga hea tandem Hõbemägi saatesse... täitsa pandav, täitsa kuulatav !!!