14 märts, 2015

Keskpäevatunni. stuudios Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Heldur Meerits

Suur häältelugemine! Ladõnskaja sai Riigikogusse!
Koalitsiooniläbirääkimised kestavad - kas mingit tolku ka on olnud?
Maksud! Heldur Meerits ütleb oma seisukoha.
Millist IRLi tahame tulevikus näha?
Euro kutss dollari suhtes langeb? On see meile hea või halb?
Euroopa parlament suhtleb pressiteadete kaudu.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui Euro kutss dollari suhtes langeb on mul savi, vot kui jurss langema hakkab, siis on paha.

Anonüümne ütles ...

e-hääletamine. Suvaline, füüsiliselt tuvastamata isik ( kodanik, mittekodanik, hästi programmeeritud robot, loetelu võib jätkata kasvõi vendade Strugatskite vaimus) võib suvalises maailma punktis 19-25 veebruarini teha mida süda lustib. Valida, ümber mõelda, uuesti valida, Või valida oma vanaema, tädi või naabrimehest joodiku eest.Kuigi , pange tähele, Põhiseaduses on valimispäevaks selgelt piiritletud märsikuu esimene pühapäev. Protestida (kontrollida) pole võimalik, kuna hääletusandmed hävitatakse vahetult peale valimispäeva.

Anonüümne ütles ...

Ladõnskaja ja Sesteri häälte vahe oli 1 hääl. Nüüd mõelge: mitu häält võidi üle Eesti anda hee häältena kodudes kahtlastel asjaoludel? keegi hääletas kellegi eest näiteks. paljud hääled võidi anda inimeste eest, kes näiteks haiguse tõttu ei jaga ise maailmast enam ööd ega mütsi jne

Anonüümne ütles ...

Ka siin on e-valimisedv legitiimseks kuulutatud - isegi kontrateoreem ei näe probleemi.

Anonüümne ütles ...

Lp. saatejuhid! Minule, kes ei olnud IRLi valija ja kes suhtub erapooletult mõlema kõnesoleva valitava suhtes, kerkis küsimus. Miks loeti üle vaid Ladõnsakajale ja Sesterile AINULT paberkandjal antud hääled? Võimalik ja loogiline, et e-hääletusega tuli nt. Sesterile või Ladõnskajale hoopis otsustava kaaluga lisaks teatud hulk arv hääli? Miks ei kontrollitud e-hääli, mida kumbki valitav ka ju pidi saama??? Oleks olnud aus ja õiglane lugeda kokku mõlema kandidaadi puhul nii e-hääled kui ka paberkandjal hääled. Loogiline. Poolik tõde!

Anonüümne ütles ...

Pentus-Rosimannus-Rollo jaoks on dipolmaatiline suhe Tongaga olulisem kui Euroopa relvajõud. see ütleb kõik.

Anonüümne ütles ...

teil oli küsimus siin, et kes on valitsuse suhtes Rain Rosimannus. Rain on see mees, kes käib mööda Pirita rahaautomaate ja võtab 1000 euro kaupa nutsu välja

Anonüümne ütles ...

Kas RE foobiaga Tarand on teie saates ikka vajalik?
Kui on, siis las äkki ravib end natukene.

Ja Rosimannuse kohta - kui tal on midagi asjalikku öelda või välja pakkuda, siis miks peaks talle nende väljaütlemise keelama? Või äkki peaks ka "ajakirjanikele" mölisemise keelama sest mõjutavad valitsusläbirääkimisi? Minu mäletamise järgi ei ole mitte kedagi teist ka RK-sse valitud.

Anonüümne ütles ...

Kuidas 69% kaetakse kohalikust maksust, kui Ref on võtnud miljard €'i valijalt selleks mitte mandaadi omades pea iga aasta jooksvate kulude katteks. Selle varga mentaliteedi juures räägitakse aga silmad peas põlemas madalast riigivõlast, mis jah jällegi Eesti jokk meetodil on õige jällegi nagu laste vägistamine grupiviisiliselt on juriidiliselt OK Eestis.

Anonüümne ütles ...

Kulla Astok, Te ei ole julge ega aus mees. Seda Te ei ole! Lapse jutt. Teiesugusega ei saa riigikogus MITTE ühtegi MUUDATUST TEHA.Olete nahahoidja ja tüüpiline v. tüüpiline "mulaajaja". Vabandan, aga kas tõesti Astoki asemel kedagi teist kutsuda ei ole esindama inimlikke seisukohavõtte.. Hall ja alati etteaimatavate seisukohtadega.