13 august, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Eiki Nestor


Möödunud nädal on olnud sündmustest uskumatult kirev. Panin teisipäevast alates kirja oma mõtteid, mis teemadel võiks Keskpäevatunnis rääkida, Keskpäevatunni Facebooki leheküljele (kõrvaloleval pildil) ja ampluaa on vägev: kui teisipäeval oli kõneaineks suhkru hind, siis neljapäeval tulistamine kaitseministeeriumis, lisaks kõik sinna vahele jääv.
Aga teemadest: tõenäoliselt tuleb jutuks järgmisi asju, mida kommenteerime ja analüüsime:
tulistamine kaitseministeeriumis, selle põhjused ja tagajärjed;
kas Eesti politsei tegutses kaitseministeeriumis paremini kui politseid Norras ja Londonis;
(ja üldse, kas maailm on lolliks läinud või on see täiskuu süü?);
erakonnad peavad suvepäevi - IRL ja Reformierakond sel nädalavahetusel;
sotsid teevad kampaaniat, aga mis on selle eesmärk?;
Hansapank läks lõplikult rootslastele - töölt lahkus viimane Hansapanga juht;
Eesti riigireiting tõusis, aga kas sellest on ka mingit kasu?;
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhiks saab Hannes Rumm (väidetavalt), aga mis tähtsus sel asutusel üldse enam on?:
Tarmo vahteri ajalooraamat "Vaba riigi tulek" annab üllatava pildi president Arnold Rüütlist ja tema rollist 1991. aasta suvel...kes kõik esitluselele tulid ja mida räägiti, sellest samuti...
...jant E-haiguslugude ümber ja mis on Eesti IT tiigril viga (kui see ikka on veel tiiger);
suhkru ja kütusehindade karussell - kord üles, kord alla, ilma selget põhjust teadmata.
Ja kindlasti tuleb nendele teemadele veel lisa. Külastage ka Keskpäevatunni lehekülge Facebookis ja jätke sinna oma mõtteid, ja kui selline uus suhtlusvahend kuulajatega teile meeldib, siis vajutage nupule "Meeldib"!
Kohtumiseni eetris!




19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hr Ruussaar
Kriisisituatsioonis ei ole tähtsaim tintla toitmine. Te ei ole eriline klass, kelle iga soov on prioriteetne

Anonüümne ütles ...

Ma nii väga sooviks, et kui üks räägib, siis lubatakse tal ka oma mõte lõpuni õelda. Ruu on lihtsalt üks tavaline töll, kellel kahjuks puudub elementaarne viisakus. See, kuidas ta praegu Hõbeka mõtte oma mõlaga katkestas ei vääri isegi võrdlust tavalise joodikuga, kes pidevalt mõliseb aru saamata, mida mõliseb.

Anonüümne ütles ...

Mingi eriline lälin, kui probleemi pole, siis tuleb see oma ego upitamiseks välja mõelda. Kommunikatsioon on ka see, kui mingi ala on sisse piiratud!

Anonüümne ütles ...

No kuulge.

Olukord lahendati, hull lasti maha, keegi süütu ei hukkunud. Professionaalsetele ajakirjanikest kretiinidele oleks aga paremini sobinud, kui iga minuti tagant oleks neile objektiivselt laipade nimed ette loetud. Teeme ikka vajadusel ja uudishimul vahet

Margus

Anonüümne ütles ...

Inimesed ja avalikkus saavad piisava info sellest, kui ohtlikus piirkonnas on tänavad kinni ja suvalisi tegelasi sinna ei lasta.

Anonüümne ütles ...

...kas ikka jõuate rääkida ja arutada suhkrutrahvi tagajärjel tõusnud suhkru hinnast..või saite liivakastis plastmasskoned ja täristate saate lõpuni...väristadeskäsa...

Anonüümne ütles ...

Tegelikult saavutas Drambjan sarnaselt Breivikiga oma eesmärgi - kes varem oli temast või tema vaadetest, vihapursetest kuulnud. Mitte keegi. Nüüd teame me kõik, mida keegi Karen Drambjan aastal 2009 mõtles.
Ja lugege venekeelse Delfi kommentaare - see on kohutav, milline eestivastane viha sealt paistab.Drambjan on paljude poolt seal kangelaseks kuulutatud.

Anonüümne ütles ...

Härra Hõbemägi!
Kui Sa süveneksid, siis mõistaksid, et laptopis ei saa vist kõigil olla Kaitseministeeriumi ruumide plaane! Loogiline arutelu viiks selleni, et need võivad olla salastatud ja salasatud info käitlemisele on kehtestatud teatav kord, ehk mitte igas arvutis ei saa sellised plaanid olla!

Anonüümne ütles ...

vale jutt, Ainar Ruussaarelt. Sots.Ministeeriumis saab trepist yles, kuid trepikojast edasi koridorides asuvatesse kabinettidesse saamiseks on vaja minna sisse ustest, mis kinni ja vaja teada koodi.

Anonüümne ütles ...

ükski vene uudisteagentuur ei kajastanud seda juhtumit ja sellega seoses selge,et tegu polnud provokatsiooniga ning mingi eluheidiku kangelaslik enesetapp ei tohiks üldse niipalju tähelepanu tõmmata...
stirlits

Anonüümne ütles ...

Hr Nestor
Kui te juba liigitasite erakondi, siis kuidas tagantjärele liigitada respublikat vasak-parem liberaal-konservatiivskaalal?
Kas segadused irl-is pole lihtsalt soov TAASTADA paremrahvuslikkonservatiivne erakond

Anonüümne ütles ...

...Hr.Nestor-te saate oma hääled ja väga tugeva toetuse rahvalt....aga ainult siis -kui te oma pedrillopoliitika kinni kruvite!
VALIK ON TEIE

Anonüümne ütles ...

eelmisele-12.45
seni-kuni on mingi e-hääletus-ei toimu mingit rahvaarvamust...

Aigar Rullinkoff ütles ...

Minule isiklikult meeliditks kyll kui "tintlale" öeldakse mis toimub ja antakse mingeid juhiseid vöi midagi N:Kui see valeuudis oleks osutunud öigeks et killer liigub katusele siis oleks möistlik siseruumides pysida ja seda väga suurelpindalal juhul kui tyybil on korralik pikka rauaga pyss vöib pikka maadagant inimesi mahatappa nagu Preivik.
Nii, et ärge mölisege "tinla" on vajalik

13er ütles ...

Hõbemägi ja ta eakaaslased kukkusid Savisaare kallal jaurama juba 1988, mäletan seda, kuigi olin mingi keskteismeline, väga hästi ning siiamaani jauravad oma kinnisideid. 1991 oli Savisaar igahates tegija ja see on fakt.

Anonüümne ütles ...

kas politseil ei ole
erivarustust:- valgusgranaadid=pimestamiseks,
#heligranaadid/kahurid=
kurdistamiseks
#laserid
#pisargaas,närvigaas,
#suitsugranaat,
#elektrishokk) millega inimene neutraliserida nii ,et ei peaks teda(;julgeoleku kaalutlustel;) ära tapma?
-ja kui inimene veel siseruumides ennast varjas.

Anonüümne ütles ...

Minu mäletamist mööda ei olnud putši ajal Toompeal mingit rahvusvahelist pressikeskust, nii et tõenäoliselt või üsna ilmselt te seal ei olnud, lp PH.

Anonüümne ütles ...

Veel kord hr Ruussaar
On kaks erinevat asja: kodanike teavitamine, mis puudutab otseselt nende julgeolekut ja klikinäljas tintla soov sensatsiooni järele (A Alas EE). Ja just viimane tingis minu kommentaari. Mil määral oleks mõjutanud hr Hõbemäe julgeolekut sealsamas kõrval tänaval ründaja rahvus, kuulumine kaitseliitu või mõnda erakonda, kas ta lasti või laskis iseennast maha. Kui mina ei saanud mittemillestki aru siis Teie olete (tintla üldiselt) minetanud ammu oskuse teha vahet olulisel ja ebaolulisel.
Norra massimõrvari soov saada jaapani advokaat või olla kaitsevägede ülemjuhataja sisaldab null bitti teavitust küll aga on järjekordne sentimeeter järgmiste dramjanide süütenööris.
Ootaks mõnes saates sisekaemust ajakirjanduse vastutusest

Anonüümne ütles ...

Hr Anonüümne, kes sa siin ajakirjanikke nimepidi kõnetad.
Vaata kui hea on, et neil ikka nimi on ja nad oma suu julgevad oma nime all lahti teha.
Vähegi tõsiseltvõetavust sooviv netikommentaator esineb samuti oma nime all, sest muidu jääb mulje argpükslikust sapisest klähvimisest, mis ühtlasi annab aimu kommenteerija võimetusest oma energiat kuidagi arukamalt ja konstruktiivsemalt suunata.