27 august, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Kersti Kaljulaid



Tänases Keskpäevatunnis analüüsime ja kommenteerime:
  • Kõike, mis seotud eelseisvate presidendivalimistega!
  • Kes saab Keskerakonna esimeheks? Ratas või Savisaar? Kes keda ei usalda ja miks? Mis mõju on sellel kõigel Eesti pollitikale?
  • Andrus Veerpalu jäi dopinguskandaalis FISi silmis lõplikult süüdi. What now? Kas Veerpalu varjab oma seljaga dopingu ebaseaduslikku hankijat?
  • Kas eesti jalgpalluri rooma tervituseks käe tõstmise väärib üle-eestilist skandaali?
  • Mart Laar ja EÜSi siselisti kiri, milles ta lubab Eesti riigi ründajad maha lasta. Ansip mõistab hukka, Ilves samuti, Laar jätkab jäika liini. Sõnad sõnadeks, aga kui analüüsida tema mõtet?
  • Estonian Airi 400 miljoni eurone päästeplaan: 13 uut lennukit ja uue
  • Kokkuvõte tänasest saatest: seltskond oli erinev tavaliselt: Ruu ja Kilgi asemel Kaljulaid ja Strandberg, mõlemad oma ala tugevad ekspredid. Strandberg analüüsis Veerpalu juhtumit ja keemikuna soovitas eksperimenti korrata, et saada prof Kõksi väitele teaduslik tõestus väitele - Veerpalu organism toodab ise kehaväliseid aineid; ühiselt leiti, et presidendikandidaadid peaksid täna õhtul teledebatis oma selge majandusprogrammiga välja tulema. investori otsimine.
Vaata ka Keskpäevatunni tänase laulu videot meie Facebooki leheküljel

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hr Hõbemägi
Kuidas Teie, kui EE-ga otseselt seotud ajakirjanik hindate sel nädalal EE-s ülessoojendatud viie aasta tagust Härma talu rahaskandaali. Kas Te tõesti arvate, et leidub keegi, kes sellist ajastust läbi ei näe. Sel juhul võiks EE ju oma eelistuse otse välja öelda. Vastasel juhul, ehk kui kõigile pasunasse ja võrdselt, oleks ilmselt sobilik olnud ära trükkida ka Tarandi roolijoodiklus. Või kuidas?

Anonüümne ütles ...

Issand jumal, teil on saates EU kontrollikomisjoni liige ja te mälute ikka siseriikliku-"Keskerakond-Presidendimääramine" teemal.
Mehed, kasutage ikka juhust ja küsige nüüd EU asjde kohta. Siseriiklike Savisaar-Ilves eksperte on meil küllalt. Tahaks ka teada, kuidas asjad EU-s toimivad ja meie selles "sõbralike riikide ühtses peres"

Anonüümne ütles ...

huvitav on see, et kuulutades Tallinna linnavalitsuse korruptsioonipesaks, mis ka tõenäolselt õige on, ei ole Hõbemägil mingit tõrget olla ühes saates mehega, kes 100 miljonit eesti krooni tuulde lasi. Lastes enda hääle ära osta ja raha ära raisates/kantides?
Kas see tähendab, et hukka mõista tuleb linnaametnik, kes 10000 pistist võtab, samas miljonite korruptiivne kasutamine õige partei poolt on OK?

Anonüümne ütles ...

Hea Priit. Täna oleksid võinud küll lihtsalt koduaias pere keskel loodust nautida. See ei olnud saade, mida laupäevti ikka kuulata soovin. See oli mingi laialivalguv jura ja mille tõttu olen iseenda peale väga, väga kuri, et kallist aega raiskasin.

Priit Hõbemägi ütles ...

Kommentaatoritele: nagu näha, pole kerge korraga kõigile meele järgi olla. Hea meelega räägiksin lähemalt viimase kommentaatoriga, kes ei saanud seda saadet mida tahtis, sellest mida ta tahaks kuulata. Let'ś'analyze this! Palun võtta ühendust. Minu meiliaadress on priith@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Mitte et ma arvaks et Strandberg ja Kaljulaid halvad külalised oleks aga siiski peab tunnistama et ilma Rein Kilgita on saade ilma särtsuta.