02 jaanuar, 2010

Head uut aastat soovivad Kilk, Hõbemägi ja Ruussaar

Head uut aastat kõigile Keskpäevatunni kuulajatele! Oli pikk ja keeruline aasta, kus nägime laulupidu ja käibemaksutõusu, maailmakuulsat popstaari, valitsusliidu lagunemist ja mitmeid valimisi.
Täna räägime Keskpäevatunnis möödunud aasta õppetundidest ja püüame ära arvata, mida uus aasta meile toob.
Ootame teie kommentaare!

6 kommentaari:

Unknown ütles ...

Head Uut Aastat köigile! Kuidas USA areng möjutab Eestit? Kodanik Ben Bernanke kuulutati ajakiri TIME esikaane vahendusel aasta inimeseks. See tegelane on köige möjuvöimsaim inimene maailmas. Teisttiiru usutakse, et peale ajakiri TIME esikaanel vilkumist on selle konkreetse tegelase karjäär läbi. Kui nüüd uskuda, et USA 2009 aasta inimene, maailma köige möjuvöimsaim mees, löpetab oma karjääri nagu Eesti kohalikud "suurärimehed", kuidas see möjutab Eestit ja olukorda maailmas üleüldse?

Unknown ütles ...

Hr.Kilk! Kuidas selle Pärnu Sadama erastamisega lugu oli?

Prt ütles ...

Parandus! Eurole kasutusele võtmise seaduse eelnõu järgi ümardab riik kodanikele soodsamas suunas nii maksud kui toetused.
Ainsa erandina ümardatakse ülespoole trahvid.
Eelnõu seletuskiri on siin, ümardamistest juttu lk 2: http://www.fin.ee/doc.php?104401

Marek ütles ...

Hõbemägi teeb Lucasele liiga! Vihjata, et ühelt Euroopa tippajakirjanikult tellitakse kallutatud lugusid nagu teatripileteid on ikka natuke räige...

Anonüümne ütles ...

tahaks, et keegi uuriks, mismoodi õieti käivad kõiksugu kärpimised. Et nt loeme, et erakonnad saavad 5 miljonit vähem, aga vanurid peavad hakkama 100 kr voodipäev maksma ja üliemad saavad 5 tuhhi juurde 30nele. Sambaministeerium maksab preemiat ja haridusminister hädaldab, et kuskil on 2 õpilasega 12b (kui see ei ole seaduslik, miks ta siis midagi ei tee, ja kui nad hakkama saavad, siis kelle asi?).
Et kas näiteks sõber ütleb Pevkurile, et ära kurat emapalgaga jama, mul viimne kui sent liisinguteks arvel, ja siis minister otsustab, et 100 päevas, mis see teeb? Ja kõik on ühisel nõul, et alla 84 milli parteid ära ei ela?
Ühesõnaga, kas mingeid arvutusi ka tehakse, või lihtsalt klapitatakse, või mismoodi.

Anonüümne ütles ...

heitke palun pilk peale http://vikerraadio.err.ee/saade/rahvateenrid/1005/kommentaarid#k ja katsuge kuskilt diagnoos saada. Kas see on netisõltuvuse erivorm? Kujutlus, et teed 'ajalugu' ja pakud 'laiadele rahvamassidele' huvi (s.t siis see endine Plehe kommentaarium osaliselt) - sest välja pakutud blogisse nad läinud ei ole, pole ikka nagu 'päris'? :)
Täitsa kurb, ausalt.
Ja tegelikult on see ID-kaardi värk tobe muidugi. Mina näiteks ei tahaks küll oma pooltuttavatega (kes nimepidi teavad) arutada, mida arvanud olen :)