12 detsember, 2009

Keskpäevatunnis Hans H Luik, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

Tasapisi jõuludele lähenedes ei jää teemad sugugi tasasemaks, hoopis vastupidi. Vaatame, milline segadus valitseb Tallinnas kehtestatud müügimaksudega - vägisi jääb mulje et talitati vanasõna järgi - alguses ütleme, siis mõtleme; pangandusteemal on palju arutamist - SEB maksis investoritele tagasi 170 miljonit krooni, Euroopas nõutakse pankurite boonuste kärpimist, kuid peaminister Ansipi arvates on Eestis (taas kord!) kõik nii hästi, et midagi pole vaja teha; Toompeal toimus kõrgemate riigiametnike palkade arutelu, mis on takerdumas mitmete varem vastuvõetud otsuste ämblikuvõrku; Riigikogust lahkuvad Ain Seppik ja Rain Rosimannus - kas see on uus trend või kohtade vabastamine uutele nägudele?; kultuuripealinna eelarve kahaneb kosmilise kiirusega, Narvas võeti kinni korruptiivne kohtunik, Ivo Parbuse süüasja materjalid sadeti kohtusse... Juttu jätkub kauemaks! Ootame teie kommentaare!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Soovitus Tallinna linnavalitsusele: igasse poodi ostusaatja, kes arvutab välja iga ostja maksumäära ning kasseerib selle kohapeal sisse (soovitavalt ninasarviku kujulisse rohelisse hoiukarpi). Nii täituks ka lubadus anda tööd 5000 Tallinna töötule. Ja kuna ostusaatjat on vaja turvata, saab uusi töökohti lausa 10 000, kuna igale ostusaatjale on vaja oma turvameest.

Anonüümne ütles ...

tere onu Priit, onu Ainar ja onu Hans (jt) .

Kuulan teie saadet alati suure huviga - mõnus asjalik ning sisuga kratsiv-kompav "paotaja" - üks minu lemmikuid Eesti raadiosaateid vaieldamatult. Saagige aga edasi, jõudu tööle!

Üks täiesti teemaväline küsimus kui tohib - kustkohast saaks infot selle taustabändi kohta, mille instrumentaalloomingut kasutab Kuku väga tihti enese intellektuaal-programmide/saadete "sildamisel" ja mille muusikat lasti ka just praegu (st tänase 12.12.09 saate lõppakordina) ?

Lugupidamisega,

kalle.paatalo@mail.ee

Unknown ütles ...

Olen regulaarne keskpäevatunni kuulaja ja minu jaoks on äärmiselt tervitatav, et Hans H Luik juba mitmendat saadet järjest pundis on. Võiksite Rein Kilgi ka oma urust välja meelitada. Need kaks koos moodustavad omalaadse dünaamilise duo, mida on tõeline nauding kuulata. Kui just asjapulkade saunaklubisse piletit ei ole, siis see on üks väheseid kohti, kus saab kuulata kahe ülimalt hästi informeeritud tippärimehe suhteliselt avameelset mõttevahetust... Jõudu!