12 september, 2009

Stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Rein Kilk

Tänased teemad: Savisaar käis Moskvas - mis juhtus tegelikult, kes keda provotseeris ja kelle huvides; suur segadus Siim Kallase ümber - kas Euroopa Komisjoni volinikuks saab tema või keegi teine ja kas sellest midagi oleneb või mitte; Arvo Pärdi sekkumine Tallinna kultuuripoliitikasse - kelle huvides see toimus; Vabadussõja võidusamba maksed tshehhi "klaasimeistritele" peatati - aga miks on kaitseministeerium üldse sellisesse olukorda sattunud; Tallinnas langes Keskerakonna toetus ja algab põnev arvutamine - kes saab hääled kokku pealinna valitsemiseks; kas Baltimaade ühisel lennukompaniil oleks mõtet; ootame Kasahstanist esimest uraanilaadungit jpm. Ootame teie küsimusi ja ettepanekuid. Kaebuste raamat asub kassas!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kysige Edgarilt ,kuidas ta moskvas kapist välja tuli ja miks ta nyyd eitab--keegi ei pane pahaks,kui sovjetirahva järeltulija ongi tibla ja jagab tiblarahva ajaloonägemust.aga väga paneme pahaks,et sa siin eestlast etendad ja harimatu pööbli abil eesti rahvusriiki tahad hävitada.ja ei meeldi,et su suur sõber Luzhkov on yhtlasi yks Gruusia sõja võtmeisikuid,olles suurinvestor olympiaehitistel ja kes rajab Abhaasiasse oma vyrstiriiki .ja mõtlema panevad ka sinu yliettenägelikud majandusideed,kui vaikselt majandus jahtuma hakkas.yleskutse kogu avaliku sektori palkade 25le kilole tõstmisele—lihtsalt lambist—et siis las erasektor hakaku tööle,või surgu välja.skisofreeniku jutt täielik—aga savisaaretibla suust oleme harjunud ja pööbel ei saa aru kui lolli juttu ta ajab..või yleskutse riigi reservid rahvale lihtsalt laiali jagada—et mis nad seal inflatsioonis põlevad.noh,põles kyll ja kanti kahju ka kõrbevas panganduses—kuid vähemalt olid reservid.praeguses kriisis paistavad ennast tulevikunägijaks pidava Eediku vahetult kriisieelsed ideed ikka lausa kuritegelikult kohtlased—mõlemad oleksid meist ju teinud teise läti pluss hyperinflatsiooni.kas kesikute headel päevadel lõhkimajandatud ja nyyd kolinal pankrottilendavad KOV-id kilulinnad-suvepealinnad on kesikute ausalt KESINE majandusvõimekus või riigieelarve teadlik põhjalaskmine?ja lätlased on oma kesikumajandusega riigist juba nii läbilollitatud ajudega,et valivad ise ka juba endisi internatse.seda kremli poliittehnoloogiat peab tunnustama—väga proff.kahju ainult,et eesti rahva ylipiiratud silmaring takistab nägemast lihtsat tõsiasja et see kesikustiilis poliitiline uroodina on järsult aktiveeritud kogu idatsoonis.karuott hakkab revanzhi nõudma!

Anonüümne ütles ...

Tere,

Pseudoteemade nagu Vabadusristi paneelid, jne. tasuks rääkida elus olulistest asjadest nagu Eesti Energia poolt teadlikult ja tahtlikult 65 000 inimese petmine elektriarvetega. See on ju tegelikult täesti tahtlik EE sunnismaist klientide petmine mis peaks kuuluma tahtliku teona käsitlemisele Jaotusvõrgu Nõukogu liikmete, kui vastava klientide petmise otsuse langetajate, tahtliku kuriteona käsitlemisele ning mitte süütust teadmatusest tuleneva eksimusena. Paluks ja ootaks Teie kommentaare.

Anonüümne ütles ...

hr.hõbemopaganägi,olgem erapooletu ja korrektne,
tv14 ei ole kaugeltki Savisaare ja Tallinna keskne,sest see kanal on nii Tartu kui kogu Eesti kanal.

Anonüümne ütles ...

"Ärimehed on öeldnud, et peaminister on arenenud"? Milline tunnustus! Püüdkem kõik olla ärimeeste kiituse väärilised!

Anonüümne ütles ...

Kas Parts, Veskimägi, EE juhatus teemad ei vääri ajakirjanduse poolt kajastamist. Sellised käsi peseb kätt korruptsioon kaob alati millegipärast väga ruttu päevakorrast ära. See, et Eesti tähtsaima ettev. juhatus nimetatakse vaikides taas 5 aastaks ametisse, kes teenena võtab ausa konkurssita tööle Partsi võitluskaaslase Veskimäe. Nüüd kaob ajakirjandusest tasapisi EE juhatuse poolne tuhandete inimeste petmine elektriarvetega. Kas tõesti ajakirjandus loobub sellise suletud poliitilise ringi tehingute lahkamises?

Anonüümne ütles ...

Palun nimetada ,,klaasispetsialistid", kes hoiatasid, et ei tule midagi välja.

Hoiatajad ilmuvad alles nüüd.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, et klaas kõlbab majade väliseinte materjaliks aga klaasikunstnikud millegipärast seda ei kritiseeri.