10 jaanuar, 2009

Stuudios Hans H Luik, Priit Hõbemägi ja Rein Kilk

Teemadeks nädala aktuaalsed sündmused: kuidas kantsler Maripuu pensionäride ja puuetega inimeste eest hoolitseb, Pronksiöö kohtuotsus, majanduse olukord, AS Tavidi rahapesu (?), gaasisõda Ukraina ja Venemaa vahel jpm.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kallid saatejuhid ja keskpäevatunni kuulajad. Inspireerituna Teie üleskutsest leida inimene, kelle juhtimisel veaks Eesti välja majanduskriisist koostasin hoopis terve uue valitsuse. Palun lugeda !

http://kummelitee.wordpress.com/2008/12/22/nouan-uut-valitsust/

Ragne

Anonüümne ütles ...

kas ajakirjanikel on tulnud uurida ka fenomeni, kuis Kohila rahvas ilma prügi tekitamata eksisteerida saab.

Anonüümne ütles ...

Hr. Hõbemägi tõi näite, et pole ju võimalik, et lähed autoparandusse ja öeldakse, et meil on uus arvutisüsteem ja te ei saa oma autot kätte. Ostsin väga soliidse BMW 740d, see töötas 1,5 tundi ja parandati esinduses 4kuud. Vabanduste seas oli ka see et meister on puhkusel.

Anonüümne ütles ...

Eestis on pankadel päris suured reservid, aga usa-s tähendaks laenukahjumid 3.8% ulatuses kollapsit

Anonüümne ütles ...

woodstock mitte wimbledon

Anonüümne ütles ...

Eesti välisministeerium ise ju teatas välissaatkondadele, et hommikul läheb asi lahti. Ju siis Vene saatkond omakorda edastas teate edasi Linterile.

Anonüümne ütles ...

Vahepeal ajas Hõbemägi küll haiget juttu, sellest kuidas 1924 olid ju mahalaskmised, et umbes et miks nüüd ei ole.

See on ka idiootne võrrelda 1924 ja 2007, sest ainuke ühine element oli võimalik Venemaa niiditõmbamine mõlema puhul. 1924 oli siiski konkreetne relvastatud riigipöördekatse, kus tapeti päris relvadega inimesi, et võimu üle võtta. 2007 oli küll üks segaste asjaoludel hukkunud inimene aga muidu ma küll ei kujuta ette kuidas poeaknaid ja bussipeatusi lõhkudes ning politsei käest nuuti saades valitsust on võimalik vahetada. Nii et mõelge, härrased kõrgharidusega inimesed enne kui te mingit suvalist jura suust välja ajate.