16 november, 2007

Seekord Rumm, Kilk, Hõbemägi

Stuudios on koos Hannes Rumm, Priit Hõbemägi ja Rein Kilk. Kõneaineks nädala kuumad teemad kuulajate kommentaaride kaasabil.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

HDTV=1920x1080p
http://en.wikipedia.org/wiki/HDTV
http://www.ebu.ch/en/union/news/2007/tcm_6-52737.php
Millal ma saan kvaliteetpildi ja heli mu enda poolt koostatud kanalipaketiga. Tulevik peaks olema 155Mb/s toas 10.-EUR eest kuus ja HDTV hind peaks olema 1000.-EUR

Anonüümne ütles ...

Kas Linteri ja Reva vabastamisest ei räägigi?

Anonüümne ütles ...

EBU veebis
http://www.ebu.ch/
/en/union/news/2007/tcm_6-52737.php
6. juuli 2007 uudis Twenty five years ago High Definition Television was seen in Europe for the first time.

Anonüümne ütles ...

Ootoot Priit, kuidas on MTÜs kergem susserdada kui äriühingutes või avalikus sektoris? Hakkasid nagu midagi sellist ütlema.

Tõsi, isegi nende aastaaruanded pole registris avalikud, aga see pole nende süü, vaid riigi taga.

Anonüümne ütles ...

Aitäh, jah, tõsi, aga ka ajakirjandus (ka keegi teine peale ühe närvilise roosa lehe) võiks survestada siis Justiitsministeeriumit, et ometi saaks MTÜde aruanded avalikuks!

Ühendused ise on sellest samuti huvitatud, kuna läbipaistmatus häirib ka nende tegevust (arukamad ja võimekamad panevad muidugi oma kodukale ise aruanded), aga riik pole aastaid nende ettepanekutega kaasa tulnud. Lisaks on hulk statistikat, mida riik ei kogu, aga mis ütleks, mida MTÜd üldse teevad, palju tööd annavad, palju majandusse panustavad, investeeringuid toovad, vabatahtliku töö tunnid jne. Narr, kui nende olemasolu ja mõju alles skandaalidega avastatakse.