03 november, 2007

Jälle Luik, Kilk ja Hõbemägi

Laupäeva hommikul langeb esimene suur lumi. Oscar Wilde: kui minuga räägitakse ilmast, siis on selge, et tahetakse rääkida millestki muust, millest ei räägita. Bedwetters võitis MTV galal Euroopa Uue Heli auhinna. Vanad kommunistid, eriti Tartus ei taha ikka kõiki patte üles tunnistada. Algab võidujooks Eesti kodakondsusele. Aga miks?
Kokaiiniäri juhid kukkusid kinni - need on kurjategijad, kes tegutsevad globaalsel skaalal.
Need ja paljud muud teemad on kõneaineks Keskpäevatunnis. Ootame teie soovitusi, tähelepanekuid ja kommentaare!

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Viimase rahvalaoenduse järgi oli luterlasi siiski rohkem kui õigeusklike. Kokku tunnistas kindlat usku u 1/3 täiskasvanud elanikkonnast, nendest omakorda 47% ütlesid olema end luterlased ja 44% õigeusklikud.

Anonüümne ütles ...

Vihjamine, et ma tean ja _võin_ hakata rääkima on iseenesest väljapressimine. Mulle on jäänud mulje, et väljapressimine on kriminaalkuritegu. Minu meelest näitab see tüdruku rumalust ja harimatust, samas väga iseloomulik käitumine arvestades kultuurilist tausta.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud Rein Kilk, räägi ükskord ka enda tegudest 90ndate keskel EVPdega.
Paljud inimesed meenutavad Teiega seotud Pindi fondi tegusid suure kubusega. Ma ei taha isegi seetõttu poest "Pere" tooteid osta.

Anonüümne ütles ...

Juttu oli võluvalt hea eneseväljendus oskusega katoliku kirikun juhist Eestis,Isa Philippist.
Peale seda kui mu teadmatusest, naiivsusest saatsin oma pojad tema juurde kateheesi(ristimise ettevalmistus) ja ta kutsus nad Opus Deisse, mille preester ta on ja kui ma nägin mida seal inimestega tehakse siis ma mõtlesin, kuidas teha nii, et ükski eesti laps sinna enam ei satuks. Siiamaani ma ei tea kuidas seda teha, kuidas tuua see avalikuks mida seal lastele räägitakse omavahelistes vestlustes.
Pealiskaudsel vaatamisel tundub see kõik nii sile, nii kena.
Siis kui ma näed kuidas väga kiiresti moondub lapse vaimsus ja tal on tekkinud kummalised süüdunded ja kummaline moondunud suhtumine naistesse, siis alguses ma mõtlesin, et ma saan lihtsalt millestki valesti aru, et see ei saa juhtuda tänapäeva Eestis.
Ometi see räige manipuleerimine ja süütunnete tekitamine tõepoolest toimub. Sinna satuvad eelkõige lapsed kellel eiole vanemaid või on vanemad millekipärast raskustesse sattunud. Tavaliselt lahutatud naiste pojad.
Seda, mis selles ususektis tegelikult toimub on tõesti raske selgitada.
Sellel suvel puutusin ma kokku ühe tüdrukuga, kes oli selles sektis.
See kõik on kurb ja õudne.
See moondunud vaade usust ja Jumalast on õudne, et sellise õudse moondunud vaimsuse levitamine saab toimuda Eestis ja
Eesti laste hingedes on samuti õudne, see et ma ei saa midagi teha on ka kurb.

Anonüümne ütles ...

kilgile: riigieelarve kasvab kõige rohkem eurotoetuste arvel, mis ei sõltu meie majandusolukorrast...nii-et ei maksa kilkida

Unknown ütles ...

Lp hr Luik
Riigieelarvest toetus saanud MTÜ millele vihjasite kannab nime
Puulaevaselts Vikan. Seda miljonit kasutatakse Haapsalus Rannarootsi jahta ehitamiseks. Jooksva ülevaate asja edenemisest saate www.vikan.ee. Alati olete külla oodatud.

Parimatega
Tiit Riisalo

Anonüümne ütles ...

preili Galojan ei ole kunagi olnud välisministri nõunik. Ta oli seal viis nädalat praktikal.

Anonüümne ütles ...

CIA arvab tagasihoidlikult, erinevalt Luigest, et luterlasi on Eestis enim:
https://www.cia.gov/library/
publications/the-world-factbook/
geos/en.html

Anonüümne ütles ...

Koolimõrvaga seoses...
Ühiskond peaks põhitähelepanu pöörama mitte üksikutele relvahulludele, vaid tavalistele tänavatöllidele. "Stressis eestlane" suutis Taanis tappa 3 inimest... ligi kolm korda "vähemproduktiivsem", aga purjus peaga meeletult kihutades täpselt samasugune mõrvar...

Anonüümne ütles ...

kuulasin 10. novembri saadet ja täitsa hämmastav oli saate lõpp. Luik oli just arendamas põnevat liini, kui Astok poole lause pealt läbi lõikas, saate lõpetatuks kuulutas ja siis tuli 2 minutit meeleolumuusikat enne uudiseid. Mis toimub? saan aru, et astok püüab reformierakondlasena poliitiliselt korrektne olla, aga siis ei sobi ta lihtsalt sinna saatesse.