05 oktoober, 2007

Väike vaheldus: stuudios Eiki Nestor, Priit Hõbemägi ja Rein Kilk

Laupäevases Keskpäevatunnis seekord külalisesinejna Eiki Nestor Riigikogust, muud esinejad samadc - Priit ja Rein. Teemasid on nädal toonud süle ja seljaga, näiteks siin neist üks tähtsamaid : algab Kanal2 saate "Tantsud Tähtedega" teine hooaeg! Vabandust, see oli nali! Kui aga järele mõelda, siis... kui saate patrooniks (või matrooniks?) on presidendi abikaasa Evelin Ilves, kui kaasa lööb tantsupõrandal Rootsi Kuningriigi suursaadik Eestis Dag Hartelius, siis... kas see on veel meeleelahutus või juba riikliku tähtsusega sündmus? Kanal2 sai ainsana Rootsi kuningannalt intervjuu - kas just sellepärast? Arutleme nii selle kui muude teemade üle, ootame teie kommentaare , soovitusi ja küsimusi!
Võiks soovitada ka nädalala teemadega haakuvat laulu saate alguseks!
See laul peaks olema küll klaar juba kolmveerand kaheteistkümne paiku laupäeval, sest lugu tuleb fonoteegst üles otsida!

17 kommentaari:

Larko ütles ...

Teemale oleks ehk kohane lauluks valida Ränduri vals. See peaks küll vist pigem rootsi keeles edastada kuid võib-olla seda nii pea kätte ei saa. Soomekeelne versioon on YLE arhiivis

Anonüümne ütles ...

Rääkige ka sellest, kuidas ajakirjanduses valmivad sellised mõnitavad teosed nagu Reiljani näo kõrvetamine Postimehe esiküljel.

Larko ütles ...

Ei tea kas härra van der Linden on Nimed marmortahvlil näinud.

Vali Dool ütles ...

See postimehe esikaas saab veel auhinna. Meediaringkondades mälrtatakse seda veel pikalt.

Anonüümne ütles ...

Õudusega mõtlen sellele, kuidas keskerakonn manipuleeris seisukohavõtuga Euroopa Liitu astumusesse, samas tagantjärgi olla edgaril isegit Euroga liitumise kuupäev paigalla, see ehk ongi küüditamise otseseim fenomeen; ku vaja siis tapab,ku vaja siis niidab.

Anonüümne ütles ...

Re film küüditamisest, vaadake Edward Lucas:

http://edwardlucas.blgospot.com/2007/09/katyn.html

Why Eastern Europe needs Hollywood

Anonüümne ütles ...

Riigikoguga kehtib kollektiivse iikuu printsiip; see on põõrdvõrdeline isikute hulgaga. Seega peaks meie riigikogu olema 45 liikmeline, igast maakonnast 3 esinejat, koos valijate nõudmisel tagasikutsumisega ; efektiivne ja hästi motiveeritud.

Anonüümne ütles ...

NB, täna on 6. oktoober. pealkiri on 5. oktoober.

Anonüümne ütles ...

Riigiametnike töökohtade stabiilsusest.....

Kui 300-inimeselises Rahandusministeeriumis on 30% ne tööjõuvoolavus aastas, siis mis eluaegsest töökohast siin saates räägitakse? Ometigi pole selles ministeeriumis palgad väikesed, aga tööd on väga palju...

Anonüümne ütles ...

olin kaheksakümnendate lõpus vene kroonus(klassihvaid), ja kui siis tutikate lõkmetega leitu teatas mulle veendunult, et Eestis on ju see saar Saaremaa, kuhu kõik mõrvarid ja retsid ja muidu platnoid on eraldatud. Teatasin häbelikult, et olen just nimetatud areaalilt pärit. Antud seik tagas priviligeeritud olukorra ka komplitseeritud balti keti õhustikus, seda väga sensitiivsetel teemadel tollal.

Anonüümne ütles ...

to: komsol.

Õpi arusaadavalt kirjutama. Siin on ka inimesi kes on sündinud sinust hiljem või on sündinud ja kasvanud Rootsis või Kanaadas. Nad ei pruugi sinu nõukogude slängist aru saada.

Anonüümne ütles ...

minu teada Kanaadat polegi olemas ;)

Unknown ütles ...

olen vene kroonus käinud ja oskan vene keelt hästi,aga "klassihvaid"???

Anonüümne ütles ...

kõigile vene kroonus käijatele teadustaksin siin ja praegu dokumendi 0017 olemasolust, no pigem ikka selles mõttes, et selline vihik ikka eksisteeris(b). Pole tänapäeva kroonueluga enam kursis...

Anonüümne ütles ...

väike vihje andresele; ega tunneli lõpus polegi valgust, parimal juhul saad sealt peegli...

Anonüümne ütles ...

kui rääkida lihtsat ja realistlikku juttu, siis sootsium lihtsalt laseb selle ühest august sisse ja teisest välja, umbes nii, nagu juhtus aivar riisaluga, kellelt küsiti, et mis vahet siis ikkagi on sajal ja viiesajal miljonil, omamise mõttes. rein kilk aga vastas muidugi vapralt et nelisada miljonit.

Anonüümne ütles ...

meid on ju koolist saadik õpetatud, et maakera ongi kera, mis siis, et viltuse vardaga. Aga mille kuradi pärast me siis käitme, nagu oleks moodne maailm toru, milles voolab õli, ning iraagis ja afgaanis jätkuvalt demokraatiat loome?(vt. ka nord stream...).