19 oktoober, 2007

Seekord sedapidi - Priit Hõbemägi, Hannes Rumm ja Hannes Astok

Hans H. Luik ja Rein Kilk viibivad mikrofoni juurest eemal. Oma seisukoha võtavad Kuku raadios sisse Hannes Rumm ja Hannes Astok, teemadeks - ikka teadagi - ringiratast käiv maadevahetus; majandusminister Juhan Partsi ootamatu sooduspakkumine lastega peredele ja palju muud. Ootame kommentaare ja soovitusi! Kohtumiseni eetris!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"tahtmata paranoiline olla ... palju juudi nimega inimesi", räägib H6bemägi. No mida küll vihjata soovite? Kas järgmises saates on külla oodata Jüri Lina?

Anonüümne ütles ...

komponeerimata, väga igav saate algus, kuulajad lahkuvad

Marek ütles ...

Kodanikuühiskond ei tähenda ainult vastasseisu, vaid rohujuuretasandi algatusi laiemalt. Kahjuks ei paista pooldavad aktsioonid alati välja, ei leia meediakajastust ja laiemat kõlapinda (alates sponsoritest kuni omavalitsuse toetuseni). Riik ja miksmitte ka meedia võiks teadvustada endale kodanikuühiskonda mitte üksnes vastasseisude puhul.

Anonüümne ütles ...

Ajaloolise täpsuse huvides - Panov arreteeriti mitte enne vaid päev pärast Riigikogu valimisi, mõjutamaks koalitsioonikõnelusi.

Leo ütles ...

aga enne kui uurimine ei ole lõppenudei saagi ju ei advokaadid ega syydistatav tutvuda toimikutega ju!Pole ju teada millised argumendid ja tunnistajad kapol olemas on.Vist ei tohigi ju toimikut enne neile ka näidata ju...))aga mida ei saa raha eest..äkki saab suure raha eest!:)

Anonüümne ütles ...

Lõpetage ära prokuröri sõnade moonutamine. Venemaa ei korraldanud rahutusi. Seda tegid siinsed vene aktivistid. Venemaal oli lihtsalt nõuandev ja abistav roll. Kuid ka selles pole midagi üllatavat. Kõikvõimalikel äärmuslastel ongi tihedadad kontaktid teiste riikide mõttekaaslastega. Ilma kohalike venelasteta poleks Venemaa üksinda saanud midagi korraldada.

Anonüümne ütles ...

Enne "Keskpäeva tundi" tuleb Vikerraadiost samasuguse profiiliga saade "Vabariigi teenrid". Seal istub ka tavaliselt kolm tegelast. Saated täiendavad teineteist, kuida ma tahaks üht asja Kuku saate tegijatele öelda: PALUN ÄRGE RÄÄKIGE ÜHEL JA SAMAL AJAL. Täiesti võimatu on seda, andke andeks, mulinat kuulata. Leppige kuidagi kokku, rääkige ükshaaval. Küsige Rannamäes käest, kuidas see käib, tema saates ei räägita kunagi korraga.