05 juuni, 2021

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Ignar Fjuk

Keskpäevatunni teemad 5. juulil:

Jüri Ratas tundus olevat kui viies ratas presidendivalimiste vankri all, mis takistab teistel kandidaatidel esile kerkida. Nüüd loobus ta presidendiks kandideerimisest. Tulemus - nüüd pole enam ühtegi kandidaati! 

Reformierakonna üldkogust. Kas "Paremini hoitud Eesti" on see, kus on kärbitud kaitsekulusid, kus laste huviringide pealt hoitakse kokku jne jne? Ühiskond kärbib solidaarselt. 

Koroonauudiseid. Soome reisipiirangud. Ikka ei saa Soome. Kolmapäevast alates ilma maskita. Tallink tahtis laevadel vaktsineerida, aga plaaniks see jäigi. 

Lavly Perling kandideerib erakonna Isamaa esimeheks. Mis saab Parempoolsetest ja Isamaast?

Eesti Energia lubab tulevikus ilma põlevkivita hakkama saada. Ohoo!

Tallinna linnapeakandidaatide esitamine on naerukoht. Tegelikul ton ainult üks kandidaat - Mihhail Kõlvart, kes peab linnas koalitsiooni looma. 



3 kommentaari:

Erki Tallinnast ütles ...

Estonia teater linnahalli ja Tallinna haigla T1 kaubanduskeskusse! Koguaeg ehitame ainult ja vanad hooned seisvad tühjana...

Unknown ütles ...

on loogiline et seadust tuleb taita, vastasel juhul on seadus mottetu. Miks taita sel juhul nt liiklusseadust ja miks teha selle taitmise yle jarelevalvet kui on huvigrupp kes tahab ringi kihutada

Unknown ütles ...

metsastatistika puhul tuleb hakata vaatama ka teadlaste tausta, st kas ja millised on nende huvid ja vpimalikud sissetulekud.