14 november, 2020

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Ainar Ruussaar

 Täna, 14. novembril Keskpäevatunni teemadeks:

Oli pulbitsev nädal, Ameerika Ühendriigi valisid presidenti ja selle tulemusena lahkus valitsusest siseminister Mart Helme. Mis tagajärjed sel nüüd on.

Martin Helmet umbusaldati - tagajärjetult, nagu tavaliselt. kellele seda tsirkust siis ikka tehakse?

Kas Kaja Kallase usalduskrediit opositsisiooni juhina on otsa saanud? 

Mis mees on uus siseminister Alar Laneman?

Jätkuvalt keevad kired nn abielureferendumi ümber. Probleeme on tähtaja, küsimuse, tehnilise lahenduse ja obstruktsiooniga, millega ähvardavad sotsid.

Praxise juht otsustas astuda poliitikasse, samas poliitikasse nmitte astudes. uus tegija väljakul. Mida temalt oodata?

Eesti 200 valis tallinna piirkonna juhiks Marek Reinaasi. nalja hakkab saama!

EKRE esitas ERRi seaduse muutmise eelnõu ja kohe tõusis hirmus kära. Miks ometi?

5 kommentaari:

andi ütles ...

Iirimaal toimus referendum homoabielu teemal, ja keegi ei pidanud seda ebademokraatlikuks. Meil on liba-liberaalid millegipärast demokraatia vastu, järelikult meeldib neile diktatuur...ja loomulikult peab see olema nende diktatuur ühiskonnas.

kaidoruuder ütles ...

Naerge naerge lapsukesed.

Hillar ütles ...

Miks rohelised ei tee poliit tehnoloogiat?Teiseks:Kui EKREt ei oleks siis sõimaksite Keski nagu vanasti?💜

Juhan Kalda ütles ...

OLEG SAMORODNI"Vene mõjuagentideks ei pruugi olla mitte üksnes poliitikud, ajakirjanikud ja politoloogid, aga ka inimesed, kes peaksid olema justui poliitikast kaugel: kunstnikud, sportlased, selgeltnägijad ning teised rahva seas populaarsed isikud"

Unknown ütles ...

Juhiksin lp. Marek Strandbergi tähelepanu sellele, et tema poolt korduvalt korratud referendumiküsimus homoabielude kohta ei lahendaks abielu mõistega seotud küsimust. Võib olla on hr. Steandbergil läänelikus maailmas elanud mitte kõige noorema inimesena raske mõista aga vaadates maailmas toimuvat olen kindel, et pärast homoabielude lubamist kerkiks varem või hiljem n küsimus veel võimalikest abielu vormidest nt abielud rohkem kui kahe mis tahes soost inimese vahel, abielud lähisugulaste vahel, abielud oma järglastega ja tont teab mis veel. Nii et kui praegu võimule valitud poliitikud tahavad abielu sätestada kui ühe täiskasvanud mehe ja ühe täiskasvanud naise liitu, on praegune küsimuse püstitus ainuõige.