24 oktoober, 2020

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussar ja Marica Lillemets

 Keskpäevatunni teemadeks täna, 24. oktoobril on järgmised põletavad küsimused:

II pensionisammas on lõpuks ometi vabastatud ehk selle omanikud saavad seda kasutada nii, nagu nad ise seda kavatsevad kasutada;

Urmas Reitelmanni loomateemalised remargid Facebookis tekitasid olukorra, kus tema kui EKRE üks esindajaid ERRi nõukogus kaalub sealt lahkumist.

Koalitsioon jätkab pärast nädala pikkust jauramist. No mis seal siis ikka!

Abieluteemaline referendum (sama, mis hääletus) või küsitlus tuleb sügise asemel kevadel. Nalja saab!

Aivar Mäe sai Estonia teatris ahistamise eest väikese trahvi, aga Paul keres kaebab edasi.

Tuumajaam Ida-Virusse? No unistada ikka võib!


9 kommentaari:

Lauri ütles ...

Aktiivselt juhitavate fondide vähem riskantsetesse varadesse investeerimine on spekulatiivne väide. Lisaks on igati pädev alternatiiv indeksi fondide investeering, mis pole mitte ainult madalama kuluga vaid ka pikaajaliselt kindlam viis raha kasvatamiseks.

Unknown ütles ...

See, et II sammas maksustatakse tulumaksuga on ju küll normaalne, sest sotsmaks ei ole ju varem maksustatud. Ka need, kelle pension praegu ületab maksuvaba summat, maksavad oma II samba väljamaksetelt tulumaksu. Seadus on jama, aga tulumaks ei ole kohe kindlasti ülekohtune.

Andrus ütles ...

Riigi vastu kadus usaldus eelmise kriisi ajal, kui riik otsustas ühepoolselt lõpetada ajutiselt omapoolsed sissemaksed. Tänane valitsus vähemalt lubab tagantjärgi tagasi maksta ajutiselt kinni peetava summa koos intressidega.

a i n ütles ...

Just ütles ruussaar, et on humanitaar ega mõista investeerimisest ja siis, kui tuleb inimeste kaitse puudumine fondide ees, hakkab humanitaar ruussaar kaitsma hoopis ettevõtlusvabadust? No ei saa pihta...

Inimene ütles ...

Kas selle saate saatejuht on tõesti erapooletu? Valitsuse kiitmine kõlab läbi igast monoloogist. Hussaril oli vähemalt südametunnistus kui jättis ajakirjanduse maha.

Amaalie ütles ...

Tundub, et ajakirjanikud pole kuulanud DW-le antud MH intervjuud või siis ei oska vene keelt, sest kontekstis vaadatuna polnud seal mingit kohutavat vihakõnet jmt.

Lauri ütles ...

Rahvusliku suveräänsuse kaitseks rahvahääletuse kvoorumi nõue oleks täiesti adekvaatne. Arstlik komisjon riigikogu liikmete määrmiseks ei ole tark idee. Kas meil tekiks siis juurde üks võimuvektor, mida nt teatud hetkel keegi saab kasutada riigivõimu kaaperdamiseks?

mushka ütles ...

Marica Lillemets valetas, et pensioni II sammas tulumaksustatakse kaks korda. Kogumise ajal ei maksustata tulumaksuga ei kahe ega ka nelja protsendi osasid.

Unknown ütles ...

Reitelmann sai oma ütluste eest nahutada ja võibolla ka teenitult. Aga kas te analüüsisite põhjust, mis selliseid sõnu pani ütlema? Kas poliitiliselt kallutatud ajakirjanike vihane räuskamine rahvusringhäälingu ekraanil on mõistlik nähtus?