12 september, 2020

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Urmas Jaagant

 Keskpäevatunni teemad 12. septembril:

Riigikogu alustab sügishooaega ja vanad haavad kistakse lahti. Vaatame need läbi.

Eelarveläbirääkimistel - mis kuulukse?

Koolid ja koroona on taas igaühe jaoks murelaps. Tallinna ja haridusministeerium - erinevad seisukohad värviliste fooritulede asjus.

Balti mulli lõhkemine ja uus mull ilma Lätita.


4 kommentaari:

Unknown ütles ...

Tuletage härradele Ruussaarele ja Jaagandile meelde, et asendustegevusega alustasid eelmised Riigikogu koosseisud Kooseluseaduse üllitamisega!

Nüüd lihtsalt, nagu hr.Hõbemägi defineeris, reffide+seotside laps ekre, keerab selle asendustegevusest sündinud Kooseluseaduse tagasi.

NB! Kooseluseaduse sünnitamise aegu hr. Ruussaar pole ilmutanud arvamust, et see oleks asendustegevus - üsna veider lünk, kas pole!

andi ütles ...

Ei sm. Ruussaar, abielu käsitlemine Riigikogus ei ole mõttetu asi. Kui inimene on võimeline asju ette-nägema kasvõi paar sammu, siis ta teab, mis järgneb Kooseluseadusele- abielu mõiste muutmine salamahti nii, et samasoolised paarid võrdsustatakse normaalse kooslusega- mehe ja naise liiduga. See oleks totaalne nö revolutsioon, meie traditsioonilisest abielust arusaamisel...ja pealegi ilma enamuse nõusolekuta.

markko tammik ütles ...

ma ei arva, et midagi peaks äre keelama või ilgelt roppustega kommenteerima...aga seltsimees ruusaar ja jaagant saadetel peaks olema hoiatav märge...normaalse inimese närvisüsteemile ohtlik...sellised idioodist jumbud...perekond pole oluline...nende olulisus on viia Valgevenesse "demorraatiat"...see ei ole inimesele kohane vaatenurk...vaid jälk haige marksismi propaganda!


melkz ütles ...

Priit eksib. Presidendi ülesanne ongi põhiseaduse kaitse ükskõik mis hinnaga, sh populaarsuse omaga. Ta ei tohi oma ülesannetes lähtuda pelgalt populistide üles köetud ootustest (kes see ikka ei tahaks palju raha ja kohe!), vaid üksnes põhiseadusest ja selle mõttest.