16 november, 2019

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Urmas Jaagant

Keskpäevatunni teemad täna, 16. novembril:
Tipptreener Mati Alaveri totaalne allakäik - kohus tunnistas ta kurjategijaks dopingu kasutamisele kallutamises. Kas karistus oli liiga kerge? Miks üldse kokkuleppemenetlus sellises suures asjas?
Valitsus ei saa enam üldse valitseda - kogu aeg tuleb mingite jamadega tegeleda. Reformierakond sai 25. aastat vanaks ja pidas väikese peo.  Reformierakond endiselt populaarseim erakond. Ning peaminister Ratase usaldusväärsus erakordselt kõrge.
Jätkub Mart Järviku saaga. Vastuolude lahendamiseks otsustas peaminister luua komisjoni riigisekretäri eesistumisel, millel on 10 päeva aega.
Kalatehasest leiti uuesti listeeriabakterit.
Eesti Kunstimuuseum väljastas ekspertiisitõendeid võltsitud maalidele, millega tehti Soomes väga suurt äri. Kunstiteadlane Mai Levin käis Soomes kohtu ees, kuid ei võtnud asja südamesse.

2 kommentaari:

Amaalie ütles ...

Kui keeruline on aru saada, et Arumäe ei olnud nõunik?

Tom ütles ...

Tere. Võtate oma saates sõna igasugustel teemadel mis mõningatele meeldib aga mõningatel ajab harja punaseks.Kuid ükski meediakanal pole valgustanud Ukraina ümber tegelikult toimuvat näit.Kertši väinas jne.Kas poleks mõtekas see küsimus lahendada ja kutsuda saatesse Stoicescu kui asjatundja ?