27 juuli, 2019

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbenägi, Ainar Ruussaar ja Madis Kimmel

Keskpäevatunni teemadeks täna, 27. Juulil:
Välisministeeriumi asekantsler Matti Maasikas vihastas Mart Helme peale,
Kas Euroopa Liit on kui Nõukogude Liit?
Ratas vabandab jälle oma valitsuskaaslaste eest;
Erakondade suvine reiting pakub/ei paku üllatusi;
Swedbanki tabas pasarahe ja rahapesu süüdistused pöörati juhtide Robert Kiti ja Priit Perensi vastu. Mis saab edasi?
25 aastat juulilepete sõlmimisest - Nõukogude väed lahkusid Eestist.


4 kommentaari:

Unknown ütles ...

Helme on oma kohale Riigikokku/valitsusse volitatud rahva mandaadiga. Riigiametnikke ei valita, need määratakse oma kohale reeglina suhteliselt kitsa ringi poolt ja tihtipeale kahjuks lähtudes mingitest "süsteemisisestest" agendadest, mis kahjuks vägagi tihti ei kattu rahva (s.t. kõrgeima võimu kandja) arvamuse- soovidega.

Harts ütles ...

Kuulan ja nii naerma ajab. Te pole enam ammu raadio mõtlevale inimesele. Puhas reffide propagandakanal, Kimmel ja Ruussaar ei püüa isegi varjata enam. Kimmel toob aga võrduseks bassimehi, ise aru saamata, et ei saa võrrelda näppu selle teise asjaga.
Maasikas käitus täiesti ebaprofessionaalselt, rünnates valitsuse liikmeid avalikult. Kui tal oleks olnud etteheited, ehk oleks pidanud Helmega ehk ühendust tööalaselt võtma, mitte alustama avalikku sõnnikloopimist? Aga sellest libisete väga värgsi üle.

Hõbemägi on neist kahest oluliselt targem, tema väljendusoskus on tase omaette.))
Kuid reffide armastus ja EKRE-põlgus on siiski tuntav.Erapoolikust ootaks, no ausalt. Vahetage meeskonda? Või on see kanali ametlik joon?

Vabatmees ütles ...

Millest käib jutt - taasiseseisvumise ajal hoid Helme nahka ja sündmustel ei osalenud. Ta rookis pulli- ja seasitta sõna otseses mõttes … Ja siis sai tutvustega Välismini tööle, kust ta varastamise pärast kinga sai. Millised on need kogemused, mida Johnsonile õpetaks?

Rahel ütles ...

EKRE toetus ei tõusnud viimastest väljaütlemistest Euroopa Liidu ja Nõukogude Liidu kohta vaid tänu presidendi väljaütlemistele välismeedias.