13 juuli, 2019

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, ainar Ruussaar ja Ignar Fjuk

Täna, 14. juulil keskpäevatunni teemadeks:
Elmar Vaheri magistritöö Tallinna Ülikoolis - on siis plagiaat või ei ole?
Keskerakond läks prokuratuuriga kokkuleppele ja pääses veerand miljoni euro kohesest maksmisest. On see õige lahendus?
Tallinna peatänava projekt pandi seisma ja kohe tõusis kära!
Vanalinnas tunglevad ristlusturistid ja elektritõuklejad... mis toimub?
Laulupeo järelmõtteid - muusika, piletid, kultuuriministri vastuoluline kõne.
Kadri Simson trügib jõuga Brüsselisse, paariks kuuks Junckeri kabineti portfellita liikmeks. Ja kuidas seda uut Euroopa Komisjoni üldse kokku panema hakatakse? Valitseb paras segadus!

3 kommentaari:

a i n ütles ...

Kas toimub Vaheri puhtaks pesemisega, et mõnele on just kui lubatud olla seaduses seatud piirdest väljas. Et on loodud grupeering asendamatutest isikutest. Sama oli ka UT Narva kolledzi eelmise juhi valiku otsustamisel - nõue oli doktorikraad, aga ......

Harts ütles ...

Sõbrakesed, mis te arutate seal selle üle, kas Vaheri ametikohal on üldse vaja magistrikraadi? Teema on ju hoopis selles, kas ta valetas selle töö koostamisel või mitte. Kui valetas, siis pole ta sobilik sellele ametikohale. Olgu nii suur spets, kui tahes.
Ja ei saa olla nii, et on kas natuke rase või natuke varas? Või teie arust saab?
Ajakirjanikud vist leidsid, et valetas, ise te nii mainisite? Nüüd siis needsamad inimesed, kes selles töös osalesid, otsustavad, kas kõik korras?? Naerukoht.
Kui soovite olla raadio mõtlevale inimesele, siis kohelge ka ise inimesi mõtlevatena? Ja kui arvate, et inimesed ei mõista, siis te eksite. Lihtsalt suurem osa ei tule ütlema midagi..

Mis puudutab keskerakonna rahaskandaali, siis kuidas saab üldse prokuratuur hakata kokku leppima midagi sellist, milline on maksetähtaeg?? Oleks tegu lihtinimesega, siis tuleb kohtuotsus. Kui ära ei maksta, läheb asi täituri kätte? Pole nii ve? On küll.
Teie asi ajakirjanikena olekski valgustada asju nii, mitte kiita sellisele jamale takka. Näite sedasi selliste poliitiliste käpikutena.
Vaatan Katrin Lusti...ta on teist valgusaasta kaugusel eespool.))

Küllike Reimaa ütles ...

Päris masendav on kuulata täieliku minakeskse diletandi jäätisepaberihädakisa kui teema on hoopis mujal. Jäid kuulamata targa spetsialisti olulised sõnumid väga olulise, Tallinna kesklinna planeerimise kohta. Mõnikord tekib küsimus, miks ta seal on?.