13 aprill, 2019

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Marek Strandberg

Täna, 13. aprillil Keskpäevatunni teemadeks:
Räägime Isamaa, EKRE ja Keskerakonna tulevase valitsuse kokkuleppest,
ministrite kohad on kindlask määratud,
Kaja Kallas esitab esmaspäeval oma vaadet valitsuspõhimnõtetele,
President otsustas mitte minna Kõigi Eesti protestilaulupeole,
Mihhail Kõlvart sai Tallinna linnapeaks,
Kapo aastaraamat rääkis sisserändajatest ja Hiina üliõpilastest,
Julian Assange visati Ecuadori saatkonnast välja ja võeti kinni;
Vene purjekas ei saanud sissesõiduluba.


10 kommentaari:

Erni ütles ...

Kiitus Priit Hõbemäele Mõtleva Raadio deviisi õigustamise eest.
Mehed, võtke eeskuju!

Anonüümne ütles ...

Aplodeerin Keskpäevatunnile kolmikliidu lepingu arutelul. Ruussaar, nagu alati oskab kaine, erapooletu arutelu ära rikkuda oma hüpoteetiliste "hirmudega".

Anonüümne ütles ...

Ruussaar, rahuneks maha. Hõbemägi, ehk teeks "seltsimehele" selgeks, et see pole propagandasaade, vaid intellektuaalne asjade lahkamine MÕTLEVALE inimesele.

Anonüümne ütles ...

Kui mingi asja menetlemine nõuab 2 RK koosseisu tuge, siis ometigi tuleb millalgi alustada ...seni polnud isegi alustatud.

Etalon2020 ütles ...

Kk ministr kandidaat loeb üheks enda prioriteediks põlevkiviga seonduvat. Põlevkivi ja energeetika ei ole keskkonnamunusteeriumi teema. Kuidas kommenteerite?

Anonüümne ütles ...

Kas M. Strandberg saaks kommenteerida väidet, et ~95% kasvuhooneefektist ja kliimaasoojenemisest annab veeaur ning CO2 vähendamise mõju kliimale on väga marginaalne.

Anonüümne ütles ...

Ruussaar - eksporti ei tõsta 1 aastaga, Hiinaga on läinud üle 4 aasta juba teatud tootegruppides ja alles nüüd hakkab pisut minema. Ja ekspordib ERAFIRMA, mitte riik. Riik seab eeltingimused.

Ja ametnikke tuleb vahetada, sest Anvelt on näide sellest, kuidas ministeeriumit juhivad ametnikud, sama Rah.Min. jne.

Andres Tropp ütles ...

Kuulan teie juttu ja on pisut piinlik. Uurige palun millega välisministeerium ja saatkonnad tegelevad ja võtke siis sõna. Kinnitan teile Eesti ühe suurima ettevõtte töötajana, et nii VM kui ka saatkonnad aitavad Eesti äridel enda huve välismaal edendada ning vajadus suureks kannapöördeks, millest teie rääkisite, puudub. Head!

Anonüümne ütles ...

Piinlik jah. Alustada oma pigistaja-kingast (teema, milles on teadmisi?)... keda huvitab, milline minister kellele intervjuusid annab? (ausalt öeldes ei loe juba mitu kuud pealkirjadest edasi - neistki on kohe näha, kelle vorstiviilu pärast kraaklus käib).
Ma ei valinud EKREt, aga Helme ütlus, et toodagu siis tööjõudu Saksamaalt, selleks ju ELi mindi, sest ukraina töömeest peetakse selgelt orjatööjõuna, on tuline õigus vähemasti meie lõunaosariikides. Kus on häda töö korraldamisega (seadmed on, aga ventilatsiooni mitte ja puhas betoon jalge all, mis liigesed tapab), palga maksmisega (900 palka 12-tunniste vahetustega töö eest) või paratamatusega kaugele sõita, mis suure tüki palgaraha ära sööb. Tasuta transport selles osas ei aita. JA suurte tööjõumaksudega ettevõtjale ning alustajale ettevõtjale.
Kui juba ajakirjanik end nii oluliseks peab, võiks viljeleda solvanguteta arutluskultuuri. PEAB siis ilmtingimata ninakas olema? Ehk võtaks poliitikudki väheke vilet vähemale?

Anonüümne ütles ...

Peale kaadrimuudatusi paar kuud tagasi on saade parimast muutunud halvimaks.Kahju.