23 märts, 2019

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Madis Kimmel

Täna, 23. märtsil Keskpäevatunnis:
Saate laul: "Raha ei ole" PS Troikalt, pühendatud Jüri Ratasele ja eelmistele valitsusjuhtidele.
kõnelused Stenbocki majas jätkuvad, kuigi keegi pole saanud presidendilt ettepanekut valitsuse moodustamiseks. aga olgu, kuhu siis ollakse välja jõutud.
Rõõmsaid uudiseid ei ole - riigieelarve laekumine on loodetust väiksem, seega ka vähem raha lubaduste täitmiseks. Ning ära on kulunud ka riigi likviidsusreserv... tööandjate ja töötajate raha.
Ähvardamised on nädala tema - pearabi ähvardamine ja Martin Helme samuti.
Martin Helme vihastas välja naistearstid.
Sõõrumaa vihastas välja.
Inimesi kutsutakse üles koguma nädala varusid.
Raimond Kaljulaid jätkab jonnimist.
Facebooki piltidele ilmusid südamekesed.
Anastassija Kovalenko magistristritööd tunnistati Tartu Ülikooli poolt plagiaadiks.
Pangandusuudised - Kilvar Kessler viskas kildu, Rootsi Swedbank ja Bonnesen endiselt tule all.

21 kommentaari:

Anonüümne ütles ...


Mida peab KE, IRL, EKRE teile pidevalt rääkima, kui nende kõnelused on mitteametlikud. Miks te ei pinni 10x päevas Kaja Kallase käest, kus, mis staadiumis, mis rahadega, millise maksukoormusega jne., jne., jne. on jõudnud "võitjaerakonna" läbirääkimised? Mida nad plaanivad ja kust nende RAHA tuleb? Ja peamine - kellega nad läbirääkimisi peavad...

Anonüümne ütles ...

Tuletaks meelde veel seda, et seni kuni kestavad need mitteametlikud või ametlikud läbirääkimised -vahet pole-, on riigi juhtimine pandud pausile.

Anonüümne ütles ...

Olge nüüd kenad ja lõpetage see "Trumpi tegemine" siin Maarjamaa pinnal - ega me kuulajad,lugejad ikka päris lollid ka ei ole.
Ruussaarele: Võiks juba maha rahuneda, sest LÄBIRÄÄKIMISI praegu EI TOIMU!

Anonüümne ütles ...

Huvitav on see, miks see praegune valitsus ei tõstnud kisa varem, et likviidsusreserv on reffide poolt kulutatud. Kas nad ei saanud aru või oli mingisugune muu põhjus.

melkz ütles ...

Faktitäpsustus. Rabi solvaja sai 8 päeva aresti selle jama eest, kvalifitseeriti avaliku korra rikkumiseks.

Anonüümne ütles ...

Peaminister tegeleb hetkel kõige olulisemaga - uue valitsuskoalitsiooni loomisega ja vahet pole kuidas teie ja muud sopatorud seda nimetavad.
Arvan, et olete üsna võhikud riiklikest prioriteetidest, kui peate peaministrile olulisemaks istuda tegevusetult Stenbockis ja suure häälega hädaldada, et raha pole.
Teiesugustele targutajatele vihjeks, et riigi rahakott ei kosu hädakisa peale, vaid rahahunniku kasvatamiseks on vaja majanduslikke meetmeid, mis toovad maksutulu ja sellega peaminister praegu tegelebki uue kolmikvalitsuse läbirääkimistel.

Anonüümne ütles ...

Selle "ühe idioodi väljaütlemised" keeras poliitiliseks meedia võimendus. Sama abortidega, sest jutt polnud muust kui abortide tasuliseks muutmisest, mis oleks õiglane. Pigem hambaravi tasuta. Tasuline abort ei keela pere planeerimist.

Anonüümne ütles ...

Kas mehed on suutelised mägema oma osa abortide arvus või on nad siiani veendunud, et rasedus on naiste eraasi.

Just ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Just ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Just ütles ...

Seltsimees Priit Hõbemägi (sm. Marjustini õpilane), kus oli selline juhtum, et Helme virtutas naistearstidele märja põrandalapiga vastu nägu? Ehk paneksite viite kusagile üle, küllap sellest on ka video olemas.

Anonüümne ütles ...

Kas Ruussaar tahab Stalini aegu tagasi, kus vale arvamuse eest anti 25+5?

Priit ütles ...

Eiu ole Lauristini õpilane. Ehk paneksite täpse viite kusagile üle, küllap sellest on ka video olemas.

Just ütles ...

Rasedus pole viiruslik haigus, et seda haigekassa kindlustusega ravida, vaid naiste oma vastutustundetu nn lõdva püksikummiga elamise-olemise tulemus.

Aga mis te sellest SM hoiatausest hämate ja panete teemaks kliimast tulevat kriisi. Silmas peetakse ikka idanaabri agressiooni, mitte üleujutust üleujutust või tugevat tuult.

Just ütles ...

Hõbemägi vist käis TPI-s ehk siis on pajudele normaalstele inimetele lausa koolivend ja peaks piisavalt kriitilise mõtlemisega inimene olema, mitte TRÜ poliitlise ajakirjanduse koolituse saanud Ruussaare taoline elukutseline propagandist, kes demagoogitseb ja alati viib jutu teisale.

Anonüümne ütles ...

to anonüümne 12.40. Helme sõimas naistearste avalikult telesaates, abortide tasuliseks muutmisest räägiti nendel nn. läbirääkimistel.
Küsiks veel- mida te jahute sellest pereplaneerimisest. Enamasti on nii, et kui naine läheb aborti tegema, siis on mees kõrvalt haihtunud. Lapsetegemiseks on meest küll,aga kui on vaja võtta vastutus ja see laps üles kasvatada,siis on armastus otsas ja mees kõige nelja tuule poole kadunud.

Anonüümne ütles ...

Huvitav,jah,kas isand Hõbemägi loodab palka juurde või on juba saanud,et neid nn mitteametlikke koalitsioonikõnelusi nii mürgiselt tõrvab? kas 17 a refi võimu all oli lust ja lillepidu,paljud käkid ,mis rõivas ja ko olid kavandanud, oli sunnitud veel võimul olev valitsus kehtestama ja said selle s...aämbri kaela.Vaadake,nis Poolas on toimunud EL astumisest,meie sõidame ikka surmateedel.Meie hoiustajatel on ca7-8 miljardit välismaa pankade kontodel,miks ei võiks riik võtta oma inimestelt 5% laenu ja midagi ka ärateha?Juba selle eest,et kõik ( väga palju)tegemata on võiks ref ühe täisperioodi opositsioonis sitsida.
Kuidagi jube lamedaks on läinud see keskpäevatund...

R.M. ütles ...

Hea lugude valik. Saan tihti saate alguses korralikult naerda.

Anonüümne ütles ...

Madis Kimmel, ei oska selle peale, et Eestis tapetakse iga päev 10-15 süütut inimest, seisukohta võtta? Rein Raual oli selle kohta mingi fraas. Midagi moraalsetest v*****test.

Unknown ütles ...

Kuulake Kuku raadio intervjuud politseiametnikuga. Ta tunnistas, et see noormees, kes rabi solvas ongi selliste vaadetega ja mingit kahetsust ei järgnenud.

Anonüümne ütles ...

Kuidas karistada ajakirjanikku ja tema artiklit levitanud meediat ebaeetilise väärinfo avaldamise ja levitamise eest? Mis siis kui ajakirjanik ja meedia nimme keeravad käkki kellegile kokku? Mis legaalsed karistusmeetmed on olemas ja millised need veel võiksid olla?