02 veebruar, 2019

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Ignar Fjuk

Keskpäevatunni teemad täna, 2. veebruaril.
Kurjategijad erakondades on suur teema.
Valimised on ukse ees - reitingud, aktiivsus ja imelikud juhtumised pisiparteidega.
Valmimismootorite poolt välja pakutud valikud on erutanud ka - just poliitikasse pürgijaid endid!
Teenetemärgid leidsid endale uued omanikud.
Justiitsministri poolt kokku kutsutud eksperdid soovitasid vähendada Riigikogu koosseisu.
Eesti Pangal kolm uut presidendikandidaati.


19 kommentaari:

Just ütles ...

Kas mainitud I.Tarand ka nimekirjas oli? Mäletatavasti oli ta kunagi purjus peaga roolis ehk siis temagi on roolijoodik ja õige oleks tedagi meelde tuletada.

Just ütles ...

Näedsasiis kes lasi selle FB grupi kinni panna!

Anonüümne ütles ...

Andrus Vaarik kandideerib Valimisringkonnas nr 1 Haabersti, Põhja-Tallinn ja Kristiine.

Samas on Andrus Vaarikul kehtiv kriminaalkaristus. Kas see on meie poliitika uus tase?

Pihlaka Talu ütles ...

Kui ereakondade liikmetest on ainult 3-4% kurjategijad näitab, et erakondadesse kuulub parim osa Eesti elanikest. Eesti elanikonnast on teatavasti 50% kurjategijad. Ka meie käesolev president on roolijoodik ja koguni lubateta roolijoodik. Ehk teeksid saates osalejad avalikuks mitu protsenti neist on kurjategijad?

Anonüümne ütles ...

Miks te ei räägi, et Ossinovskil on ka Feicbooki libakonto? Tema on ju erakonna juht, mitte noorem liige Kaalep? Silmakirjalikud.

Anonüümne ütles ...

Kuku propageerib anarhiat - mis lubatud Muhamedile pole lubatud härjale. Vaarik KORDUVALT sõitis kehtetu juhiloaga (sisuliselt lubadeta). Milleks siis- õigemini kellele on SEADUSED?

Just ütles ...

https://www.youtube.com/watch?v=ASjJvnFM0kY

Anonüümne ütles ...

Kas erakonnad ei peagi muutuma kui maailm muutub. Kui kunagine reformar Fjuk kritiseerib oma eelmist erakonda, siis on tal õigus seda teha. Samas jätab ta oma praeguse erakonna kritiseerimata. Ma ei kujuta ette, et ma valin KE, sest kogu see Ratase retoorika, et tema, kauaaegne KE juhatuse liige ja õlg-õla kõrval Savisaarega olnu ei tea midagi Savisaare meetoditest saada raha. Tõsi, et ka RE-l olid rahaprobleemid, aga need jäid ju vaid ühe pettunu väljaütlemisteks.

Just ütles ...

Fjuk, pea ikka hoogi, EKRE on populaarne ja see jura nüüd küll tõsise jutu juurde ei kõlba. Kõige rohkem lõhestavad ühiskonda vasakpoolsed ja seda juba üle 100 aasta, olege objektiivsed.

Anonüümne ütles ...

Kurb tõdeda, et Fjuk ei suuda saatesse midagi sisulist lisada. Tegeleb ise ka lõhestamisega, mida teistele ette heidab ja tal näivad olevat EKRE suhtes kinnisideed. Keerasin raadio kinni, järgmisel laupäeval loodetavasti ilma Fjukita.

Anonüümne ütles ...

Kuule Langi sõber liberaal Fjuk, kas konservatiivsus on mingi paragraafiga karistatav? Kui pole, lõpeta see soigumine. Kes tahab on liberaal, kes konserv. jne.

Anonüümne ütles ...

Huvitav kas see, et valitu on 4 aastat valitsuses, käib ka selle kriteeriumi hulka, et ta ei ole RK neli aastat ja võib uuesti kandideerida?

Anonüümne ütles ...

soe soovitus- kui tahate, et kuulajad kohe saate alguses magama ei jääks, siis ärge enam fjukki kutsuge...

Anonüümne ütles ...

Paistab et Fjukk astus Ekrele tõsiselt kandadele. Ja seejärel nagu tellitult ongi EKRE trollid kommenteerimas. Pidage ikka hoogu

Gabriel ütles ...

1. Fjukil on õigust EKREt kritiseerida, kuid mitte lihtsalt argumentide ja faktideta sildistada. Saatejuhil palun külalist korrale kutsuda ja paluda siis näiteid tuua. 2. Fjuk kui rahvusvähemuse esindaja manitseb eestlasi olema sallivamad?! Minu teada on Fjuki rahvust Eestis reeglina lahkelt koheldud. Ka teda ennast. Kas Fjuki süüdistused pole ise rahva lõhestamine? Vaenu õhutamine rahvuste vahel?

Gabriel ütles ...

Sildistamisest https://www.youtube.com/watch?v=Owr5_SxUrQY

Anonüümne ütles ...

Kummaline
Fjuk kuulus kunagi keskerakonda, praegu on ta pikemat aega reformierakonna liige. Aga niipalju, kui mina olen temaga saateid kuulanud vaadanud, on tegemist puhtatõulise sotsiga, seejuures vasakult servalt.

Gabriel ütles ...

Fjuk on valmis esinema kogu eesti rahva nimel, andes sellele üheseid hinnanguid (missugune on ja peab olema). Ülimuslikult. Olemata ise eesti rahvusest. Kui sakslane või venelane õpetaks siinset pärisrahvast elama, tõuseks hämming ja pahameel. Fjuk võib seda aga endale lubada. Nõustun, et taoline arrogants on omane pigem sotsialistile.

Anonüümne ütles ...

Issake missugune loll möla selle Fjukil. Täielik idioot. Milleks sellist üldse sellist jobu saatesse kutsutakse? Kes see tüüp on üldse? P-sse kukkunud poliitik, mingu kirjutagu sahtlisse oma idiootsed arvamused mõtted, aga ärgu tulgu suurt osa rahvast, kes toetab EKRE-t ja kellel on maailma asjadest hoopis teine arusaam, lollliks pidama.