19 jaanuar, 2019

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Madis Kimmel

Keskpäevatunnis täna, 19. jaanuaril:
Trollimine oli suur teema - Sputniku salavõrgustik ehk Eesti-vaenulike Facebooki kontode sulgemine ja EKRE trollilugu;
Kandidaatide nimekirjad esitatud;
Postimehe peatoimetaja Hussari lahkumine;
Hendrik Aguri unistused Univerumi gümnaasiumist,

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Riigile kuuluva Hoolekandeteenused ASi „transsooline“ juht Maarjo Mändmaa ajab kõiki tema juhitava asutuse töötajaid ja psüühiliste erivajadustega kliente osalema täna esmakordselt Eestis toimuval Naiste marsi nimelisel üritusel.

http://objektiiv.ee/mis-toimub-riikliku-aktsiaseltsi-juht-ajab-tootajaid-ja-psuuhiliste-erivajadustega-hooldatavaid-naiste-marsile/

Anonüümne ütles ...

2006 nov. kirjutas Ärilelht, et Tallinn andis kinnisel konkursil koolid 30. a rendile Sõõrumaale ja Kruudale.
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/tallinn-andis-koolide-30-aastased-remondi-ja-hoolduslepingud-soorumaale-ja-kruudale?id=51062528

Kui see panna nüüd Pettai loo konteksti? Kõik on muidugi puhas nagu prillikivi!

Anonüümne ütles ...

Kuulge mehed, väga oleks vaja rahvale meenutada, et Eestis on tegelikult üks liberaalsemaid kodakondsusseadusi. Selle edasine lõdvendamine muutub juba absurdiks, lihtsalt kinkida sajale tuhandele de facto vene kodanikule või nn kaasmaalaspoliitika läbi niikuinii vene kodanikuga võrdsustatud isikule kodakondsus?! Meil pole tegelikult mingit diskrimineerimist ja praegu majandustsükli haripunktil on ka igaühel töö. Naeruväärne jutt et meie suurim probleem on kodakondsuseta isikud. Need on väga ohtlikud arengud, kui meil oleks kodakondsuse nullvariant, astuks Eesti täiesti demokraatlikult näiteks NATOst välja jne

... ütles ...

Kui venelane kirjutab Facebookis, et talle meeldib Trump, ja tõesti meeldib, kas ta on siis automaatselt troll?

Teate kui palju FB blokeerib konservatiive? Peabki igaks juhuks varikonto olema. Meil on vale arvamuse eest isegi töölt vallandatud.

... ütles ...

Küsigem, miks meil tulevad koolist nii lollid ja manipuleeritavad, kellele meeldivad trollid ja alternatiivsaidid, mitte aga tõemonopoliga peavoolumeedia? Palju on seal näit. Trumpist ja EKREst neutraalseid või koguni positiivseid lugusid?
Sorose ja muud libakodanikuühendused trollivad meid alatasa.
Peavoolumeedia tsenseerib immigrantide kuritegusid jne.

Just ütles ...

Pole eriti hea variant siin CNN vaareid ümber jutustada. Teada on (Rosensteini avaldatud Muelleri uurimise avaldatud andmed), et venelased kulutasid Facebookis nn mõjutustegevuseks ca 3,5 tuhat dollarit ehk siis selle mõju valmiste tulemsuele, kus Clinton kulutas ca 1,2 miljardit (täpse summa võib igaüks ise üles otsida)ja (Trump umbes poole vähem, on pehmelt ütelda totaalne umbluu.

Anonüümne ütles ...

Halloo..., kas see on nüüd uus propagandasaade KuKus? Ei ole huvitav enam.

Anonüümne ütles ...

Lp. Saatejuhid. Kas te ei aja mitte Facebooki ja muud säärast virtuaalset maailma ajakirjandusega segi?
Igasuguste varjunimede tegutsemine kusagil facebookis on täiesti normaalne, iseasi mida facebooki omanikud sellest arvavad. Ka mujal sotsiaalmeedias on see täiesti normaalne.

Anonüümne ütles ...

Mis segaste te seal peksate?
Te juuu ei räägi asja sisust vaid analüüsite vormi ning laiendate selle kõigele andes hinnangu oma suva pinnalt.

tervitades

kesiganes

Just ütles ...

Ebaeetiline - kus alles võeti sõna üles, hirnu erneks. Rääkida siin ja nüüd veel eetilisust pole enam mõtet, aga et jutt tuli EJRE-st, siis võib igasugu jama ajada. ka eetilisuse teema üles võtta. Pidage ikka hoogu, arutahe Griz 200 eertikast, saaksite asjale lähemale ja teie kallutatus võiks pooleks minutiks meelest ära minna. Selle propaganda kuulamaisega on siis nüüd ka aamen, aitab jamast küll, leelotage seal isekeskis edasi!

... ütles ...

Miks peavoolumeedia konservatiive vaid laimab? Andke neile ka rohkem positiivset väljundit, et nad ei peaks kusagil anonüümselt tegutsema. Ruuben Kaalep kirjutas Päevalehte täiesti absurdsete süüdistustega EKRE vastase artikli, ja see avaldati! Kes on kelle troll siin? Peavoolumeedia soov on vaid EKREt laimata, vahendeid valimata.

Pealegi kõigi parteide liikmed trollivad! Miks te neist ei räägi?

Anonüümne ütles ...

Mehed, kas te üle ei paku? Eesti ühiskond on anonüümse kommenteerimise kui lausa normi ammu paika seadnud. Mitu poliitilist kommentaatorit Delfis või Õhtulehes esinevad oma nime all? Ka Postimehes saab kasutada pseudonüümi. Neid on seal ilmselt kõikidest erakondadest. Ja korraga imestavad ajakirjanikud, et oioi, keegi avaldas vale nime all kommentaari mitte kommentaariumis, vaid ajalehes endas.

Pihlaka Talu ütles ...

FB tsenseerib pidevalt rahvuslike postitusi. Mingisugune kamp, mida nimetatakse FB kogukonnaks teatab, et nendele ei meeldi sinu vaated ja saad järjekordse bloki. Päevaks või 30 päevaks. Kaitseks selle terrori vastu ongi vaja omada kümneid kontosi FBs, et neokommunistidel ei õnnestuks rahvuslaste suud täielikult sulgeda. Huvitav ja vajalik oleks teada neid eesti rahvusest pealekaebajaid, kelle kaebuste tulemusel blokeeritakse FB kontosi, nime ja perekonnanime järgi. Kas keegi IT mees ei oska neid lurjuseid päevavalgele tirida?

Anonüümne ütles ...

Palun lõpetage see jura ära! Eriti Ruussaare "arvamus" on tülgastav. Võiks "arutleda" meestega saunas, mitte otseeetris.

Anonüümne ütles ...

Ruusaarele on see sotsiaalne töökoht. Kokutab ainult teistele takka või konstanteerib midagi triviaalset. Oh jah.

Anonüümne ütles ...

oh teid vaeseid ekremli kasulikke idi00te...
kõik teevad teile liiga...
püüdke omale mõistust ja südametunnistust moskva turult osta!

Anonüümne ütles ...

Uskumatu uudiste virr-varr on Eesti poliitmaastikul ja ka uleuldiselt. Alles oli Tarandi ja ekre tants Toompeal (vist Novembri lopus), kuid selle vahepealsel ajal on poliitikud nii palju lollusi kordasaatnud ,et ei ole isegi meeles antud lugu. Raakimata koikidest teisest lollustest mida KOIK erakonnad on korda saatnud viimastel aastatel. Uudistevoog on nii paganama suur ,et millegi halva kordasaatmisel on sul tanapaeval palju lihtsam, kuna inimesed lihtsalt ei maleta. Vastupidine algselt loodetult interneti positiivsele mojule.