22 detsember, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Madis Kimmel

Keskpäevatunni saatejuhid soovivad oma kuulajatele kauneid saabuvaid jõule! Ja tämnase saate teemadeks on, nagu võikski arvata:
Edgar Savisaar pääses kohtu alt, aga kas tal on õigus end pidada puhtaks kui prillikivi?
Haridusministeeriumi kantsler Tea Varrak astus tagasi, mida me sellest loost õpime?
Danske Panga rahakeerutajad on sihikule võetud, varad arestitud.
Institutsioonide uuring tõstis esile jõuametkondi.




17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Avalikku menetlust oli E. Savisaare suhtes alates 2014.a., mitte 8 aastat.

Anonüümne ütles ...

Pange tähele -- BUREŠIN kandideerib veel 2019a Riigikogu valimistel !!!

Siis on ta jälle terve.

Anonüümne ütles ...

Avalik menetlus buresini üle algas 2015a sügisel, mitte 2014a. See on veidi rohkem kui 3 aastat.

Enne seda oli lühike episoodiline kahtlus, (mitte poliseiuurimuslik kahtlus) Liechensteini/Šveitsi pangaarve üle. Süüdistust ei esitatud, ka kahtlustust mitte.

Just ütles ...

Huvitav, kas kohtusaalis tõsti on jõulupuud üles pandud nagu Ruussaar väitis?

Anonüümne ütles ...

Kogemata jäi hr. Ruussaarel Kallase nimi reformikommunistide loetelust välja. Kallase Siim muidugi õigusriigis elaval ajakirjanikul lihtsalt ei meenu või ei meenu esimeste seas.

Anonüümne ütles ...

Kas RIIGIKOHTU ära ostmine on välistatud? Keskerakond ju riigis täielikul võimul?? Miks keegi ei kahtle riigikohtu korruptsioonis?

Anonüümne ütles ...

Kui kohut ei tohi altkäemaksu võtmise üle mõista, kas siis altkäemaksu võib võtta? (st töötada kohal, kus võimalik on altkäemaksu võtta)

Just ütles ...

Kas Kimmelil om veel kedagi näiteks tuua, kus ülemkohtuotsus oli pime? On ju ennegi ühe jalaga haige mees kohtu all olnud, aga siis paistis küll nii, et õigusjumalannal on hea nägemine.

Anonüümne ütles ...

Jälle näeme, et 4 võim Eestis on täielikult mehitatud õiget maailmavaadet omavate globalistide käpikute poolt. Nad on silmnähtavalt pettunud Edgari võidus, sest nad ei lootnud et juba koomas mees tuleb elule tagasi. Häbi kogu meediale , 24/7 nende töö seisis ühe mehe hävitamise nimel. Rahvas kuuleb ja näeb, ning tunneb ära arvamuliidrite poliitilise agenda. Kõik toimetused ERR, Ringvaade, TV3, Kanal 2 - kus on teie erapoolikus? Te pole ajakirjanikud vaid odavad ideoloogia töötajad, kelle pale on paljastunud täielikult Trallade jt näol. Nääsi tiimi suur töö sai teie jaoks ootamatu lõpu ja nüüd visklete vihast kõigis väljaannetes. Soovime Edgarile kõike paremat, süvariik ei suutnud teda hauda ajada.

Anonüümne ütles ...

Koolidirektori ja kantsleri võrdlemine on küll üsna küsitav. Varrakul on samad probleemid ka varasemalt. Nõudlikus peaks olema ikka eelkõige riigi, mitte etahivisid, silmas pidades.

Anonüümne ütles ...

Ühe teise kantsleri eraettevõttesse minek oli suure tõenäosusega seotud sellega, et eraettevõtts olid kantsleri isiklikud head sõbrad ja tuttavad teda ees ootamas.

Anonüümne ütles ...

Jälle näeme, et 4 võim Eestis on täielikult mehitatud õiget maailmavaadet omavate globalistide käpikute poolt. Nad on silmnähtavalt pettunud Edgari võidus, sest nad ei lootnud et juba koomas mees tuleb elule tagasi. Häbi kogu meediale , 24/7 nende töö seisis ühe mehe hävitamise nimel. Rahvas kuuleb ja näeb,
---------------------
Mis PASKA sa ajad? Tegemist on ju eesti rahva vaenlasega? Kas lanamäe venelaskond on rahvas? On ju teada et keskerakonnal on väga väike eestlaste toetus ning buresin pole eestlaste seas populaarne vaid teda vihatakse.

Anonüümne ütles ...

Palun pange telefonid vaikseks eetris. Närvidele käib.

Anonüümne ütles ...

Ei saa me ilma Trumpita - ükskõik mis kontekstis aga ikka tuleb ära mainida. Sedakorda siis sõna "müür" läbi. Lihtsalt teadmiseks, et Trump tahab vaid lõpetada müüri mitte ei alusta seda.
Mul on 2005 aastal oma käega tehtud pilt "müürist", mis tegelikult on 5-6m kõrgune raudaed.

Anonüümne ütles ...

Olemasolevat mehhiko piiri müüri saab vaadata nii paljudelt fotodelt kui ka google mapsist. Kohati on tegemist tõsise läbitungimatu müüriga.

Vana Rott ütles ...

Kas te saaksite selle "ajuhiiglase" Ruussaare kuidagi TiTi-viisse Lengi juurde komandeerida? Et kotletid ja kärbsed eraldi saaks! :P

Anonüümne ütles ...

selline uni et raadios kääbikutelt kääbikutele on alanud järjekordne hitsaade tuntud stammmagajate unisel osalusel