22 september, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Madis Kimmel

Täna keskpäevatunni stuudios:
Danske panga saaga sai vahelahenduse - Taanis avaldati panga aruanne;
Erakondade toetus;
Ettevõtjad tahaksid ajada asju nii nagu neile meeldib;
Mitu silda tuleks Saaremaale ehitada:
Andmekaitse Inspektsiooni tulevase juhi veider tagasiastumine,
Suursots Hanso loobub.
Riigieelarves lepiti Riigikogus kokku - ja tasuta bussid saavad raha juurde...


15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eesti Panga Nõukpgu esimees Mart Laar on varjunud metsavendade punkrisse ja annab tuld kõikide tiblade pihta, kes rahapesu kohta kommentaare küsivad

Anonüümne ütles ...

Eesti Panga president Ardo Hansson on nii hõivatud kasinusmeetmete kiitmisega, et tal pole mahti tegeleda sellise tühise asjaga nagu globaalne rahapesu läbi Eesti pankade

Anonüümne ütles ...

Danske skandaali puhul räägitakse mingist mainekahjust. hoopis olulisem on julgeolekuaspekt. esiteks et sellised asjad üldse juhtuda saavad. teiseks kõrgete poliitikute võimalik teadlikkus sellest teeb nad kui mitte osaliseks, siis täielikult santazheeritavateks. keegi ju teab, kes teab, olgu siis idast või läänest. VEB fondi puhul on ju tegelikult suurim probleem osaliste st. praeguste poliitikute shantazheeritavus, mitte kadunud raha. nüüd on raha kordades suurem, osa rahast on ju vahenduse eest jäänud eestisse. kas see raha nüüd näiteks kuidagi mõjutab meie valimisi? mingi mainejutt on jälle selline eestlaste tüüpiline , et mis meist nüüd arvatakse- kompleks. tegelik jama on hoopis hullem ja täiesti reaalne julgeolekuoht

Anonüümne ütles ...

peale forexit oli optiva ja alles siis sampo.

endine töötaja

Anonüümne ütles ...

Samal ajal taastab klaashelme baltisaksa baranovi möisa... mis ei takista vihjeid kohalike määrikute vastu...

Anonüümne ütles ...

Browderi Danske nimekirja 26 nime

Anonüümne ütles ...

Oot-oot, Aivo Adamsoni süüdistate nüüd küll täiesti põhjuseta, tema roll oli Versopangas täiesti vastupidine, tallide puhtaksrookimine!

Anonüümne ütles ...

Küll on mugav olla ajakirjaniku sõber, kes igasuguse kriitikavõimeta usub kõiki muinasjutte.

Anonüümne ütles ...

Forekspank on olnud Danske Eesti haru põhitüvi, ta on liitnud läbi aegade terve rea panku. Seega -- tegemist on olnud ühe ja sama pangaga, kõik need aastakümned, seal majas.
Kunagi kõrvalmajas oli Raepank, mis liitus forekspangaga.
Forekspank ise oli kaubamaja kõrval projekteerijate majas.

Anonüümne ütles ...

Eestis on ühe õpilase kohta kõige rohkem õpetajaid -- Euroopa liidus.

Anonüümne ütles ...

Eestis on pigem probeem selles, et kuidas koolitada ümber täiskasvanuid.
Koolis on niigi probleem selles, et õpilane ei lähe erialasele tööle.

Anonüümne ütles ...

eesti kõrgkoolides õppivates välismaalastest (TÜ-s sel aastal vastuvõetud 400 välismaalast 600st) õpib inglise keeles tasuta. sama taltechis. rikas riik see eesti.

Anonüümne ütles ...

Ukraina keevitajatele saab poolevähem maksta, see on põhiline põhjus! Meie firmas töötavad paar ukrainlast, väga aktiivsed ja sõbralikud noormehed..:)

Anonüümne ütles ...

Meil on tuhandeid spetsialiste, kes tööpuuduse tõttu on jäänud eelpensionile, kuid nad ei saa nt. suvel hooajatöödel või teeninduses madalapalgalistel kohtadel töötada, sest kaotavad kohe pensioni. Ja kedagi ei huvita see tööjõud.


Anonüümne ütles ...

Tasapisi on leeke hakanud nilpsama pigem saamatute ettevõtjate ja oskamatute keskastmejuhtide (vahel isegi hullemad omanikest) taldade alt. Sest kui nt töömees ütleb, et on vaja ... [mingi profitööriist, kallis muidugi] ja töödejuhataja toob .... [sama nimetus, aga hobitegijale, vastavalt odavam ja vähema võimsusega] ning pärast vingub, et kvaliteeti ja kiirust pole... Või tahab miinimumpalga eest multispetsialisti saada. WTF.