07 juuli, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Ainar Ruussaar

Keskpäevatunni teemad täna, 7. juulil:
Eesti idapiiri väljaehitamine muutub üha kallimaks ning valmistub massilise sisserände puhuks;
Elektri hind on Eestis kõrge ja tõuseb veelgi, kas nii peabki olema? (Jüri Ratas: "Elektri hind on Eestis endiselt liiga odav...(suhtes keskmisse palka)"
Kuidas muuta koolid selliseks, et nii eestikeelsed kui venekeelsed noored saakasid seal rahumeelselt koos õppida?
Autorikaitse seadus lükati Europarlamendis tagasi. Keda see puudutab ja mida see seadus meie jaoks tähendaks? Oleneb, keda "meie" all silmas pidada :) Vikipeedia protestis selle vastu.
Liiklusolukord on muutunud väga halvaks - avariid, hukkumised, telefoni näppimine. Mis saab edasi?


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kuidas on loogiline, et peab kolmandiku elektri hinda tõstma, kui on raha panna sõitma hulk tasuta suuri busse, kus keegi ei sõida? milline metsik energia sellega ära raisatakse, on ju üüratu

Anonüümne ütles ...

Sm.Ruussaar. Ehk viitsiksid enne suu avamist mõelda, mida suust välja hakkad ajama. Sinu mökitused ja kohatud naerukohad on vastuvõtmatud. Kuula ise üle ja ehk jõuab see siis sullegi kohale.

Anonüümne ütles ...

Ülelahe pidi Olkiluodo tuumajaam valmima 8 aastat tagasi. Praegu ei tea keegi, mil ta käiku lheb aga kulud on suurenenud esialgsega võrreldes KOLM korda. Juhub paremateski peredes

Just ütles ...

RT on tükkmaad parem ja asjalikum kanal kui võrdluseks võtta suvaline ERR-i oma või seesama Kuku Keskpäevatund, mis on jõhkrat "euroopalike väärtuste" poole kaldu.

Just ütles ...

Halloo, seltsimees Ruussaar, tasuta arstiabi pole kusagil inimõigus, mitte kusagil maailmas.

indrek. ütles ...

millal Ainar Ruussaar oma mobiili arvet viimati ise maksis? Kordades on mobiiliteenuse hinnad tōusnud. Paar aastat tagasi sai 4 euro ewst piiramatu paketi, täna alla 12 euro ei saa. Ei ole vaja arvamust avaldada, kui tegelikult ei tea.