09 juuni, 2018

Keskpäevatunnis stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Janek Luts

Keskpäevatunni teemad täna:
Kohtunik Anne Rebane otsustas Savisaare menetluse lõpetada. No nii... mida sellest arvata?
Keskerakonna siseopositsioon Heimar Lenk jt on Jüri Ratase kahvlisse, et mitte öelda vardasse torganud.
Ratas läks Bildenbergi klubi kohtumisele... hmm... .
Valitsuse alkopoliitika on läbi kukkunud - tarbimine tõuseb, Lätis käiakse sagedamini, joomisharjumused muutunud, raha laekub vähem. Kes vastutab? Halloo?
Russofoobide nimekiri tekitas imestust.
Reps tahab teha lasteaias käimise kohustuslikuks... aga lasteaiad on ju tasulised!!!
Tartu tsellutehase uueks asukohaks pakuti Tabivere... ohoo?

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii teie, kui ka kivirähk oma kommentaaris teete selle vea, et eeldate, nagu saaks savisaar kogu protsessi läbimisel õigeksmõistva otsuse. Palju loogilisem on oletada, et savisaar on veendunud süüdimõistvas otsuses ja just seepärast trikitab. Julgelt läheb protsessile vastu ikka see, kes on oma süütuses veendunud

Anonüümne ütles ...

Proovige jääda süütuse presumptsiooni piiridesse. Te olete meedia ja peate lähtuma faktidest. Niikaua, kui keegi EI OLE süüdi mõistetud, ei ole nad kuriteos süüdi. Pisut taltsutage oma isiklikku arvamust. Sest muidu te lihtsalt vassite, esitate vääraid fakte ja see , muide on ka kuriteokoosseisuga asi.

Anonüümne ütles ...

Endokrinoloogilised haigused ei saa olla põhjuseks mis kohtupidamist takistaks.

Anonüümne ütles ...

... ja kui võrrelda Savisaare VÄIDETAVALT saadud altkäemakse väidetavate Tallinna Sadama juhtide saadud altkäemaksudega, siis on Savisaare kohtuasi totaalne farss.

Anonüümne ütles ...

Ja jälle algab alkoholi reklaam KuKu-s, selle nimel, et eesimaalased end SURNUKS jooksid. Edasi, võiduka lõpuni. Et odav alkohol voolaks Eestis ojadena, pered puruneks, Haigekassa maksaks alkohoolikute arveid, siseministeerium kuritegusid jne. VASTIK. Aga soomlaste Eesti alkoralli kiidate heaks - SILMAKIRJATEENRID!

Anonüümne ütles ...

Allo, kella kümnene müügipiirang mõjus vahetult pärast selle kehtestamist. Üsna pea ei omanud see mingit mõju ja keegi ei hakanud endale ladusid soetama. Elu on näidanud, et pigem varutakse siis, kui on sooduspakkumised. Tõsi küll, ilmselt alkoholi liigtarbijad on need, kes ka praegu varuvad, aga neile tulebki alko kättesaamine raskeks teha. Ise atvan, et ühest traagilsiest roolijoodiku õnnetusest piisab, kui rahvas hakkab nõudma alkokeelde.

Anonüümne ütles ...

Kes algatasid alkoholi ja kütuseasktsiisi tõusu? REFORMIERAKONNA valitsus. Ei ole te objektiivsed.

Anonüümne ütles ...

Keegi võiks lisaks kaotatud aktsiisile kokku arvutada kui palju on kaotatud käibemaksu samadelt Eestis ostmata jäänud jookidelt.

Anonüümne ütles ...

Mis nüüd puudutab Gorbaaega, siis olin sel ajal noor ja tean üsna mitmeid oma tuttavaid, kes selle seaduse tõttu jäid ellu ja säilitasid oma pere ja töö. Kes polnud paadunud alkašš või lihtsalt rumal, ei hakanud solki jooma.
See, mida te kiidate siin, on alkoholitööstuse superturundus.See sobib teile, sest te teete kõik, et Reform tagasi võimule saaks. Seetõttu ajab meedia kogu aeg õllehinnale hagu alla.

Anonüümne ütles ...

9.mail 1945 jõustus Saksamaa tingimusteta kapituleerumise akt Teises maailmasõjas. Kuidas peaks selle tähtpäeva tähistamine riivama inimeste õiglustunnet A.Ruussaar? Kas te kiidate heaks faśismi kuritegusid?