16 juuni, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Ainar Ruussaar

Täna Keskpäevatunnis teemadeks:
Tallinna sadama IPO - palju juttu, aga kellele sellest üldse kasu on?
Isikuandmete kaitse seadus - kas avalik huvi olgu ülekaalukas või mitte?
Keskerakond on saanud uusi nõudeid, ja see ei ole nende rahakotile üldse hea.
Jalgpalli MM algas.
Lasteaiateema  - kas lasteaiad tasuta ja eestikeelsed õpetajad lasteaedadesse?
Kui Euroops Keskpank enam raha juurde ei trüki, mis saab siis eluasemelaenu intressidest Eestis?



14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Saade võiks alata Riho Sibula Emajõe delta bluus 2-ga. Ikka ajakirjandusele ja seadustele mõeldes.
Ja võiksite tuua näite viimasest kümnest aastast, kui mõni teema on jäänud käsitlemata, sest oli küll avalik huvi, kuid puudus ülekaalukas avalik huvi.

Anonüümne ütles ...

Tallinna Sadama osaline ärastamine on otseselt rikka vähemuse tarbeks tehtud, et järjekordne tükk riigi väärtuslikust varast neile kantida. Ida-Euroopa röövmajanduse järjekordne näida aastal 2018.

Anonüümne ütles ...

Kas ruussaarel on rahad nii otsas, et vägisi peab vingerdama mikrofoni taha? Lihtsalt ei viitsi kuulata tema pugejalikku inisemist, mis sai tuntuks pühapäevases samosti saates...

Anonüümne ütles ...

MIlline eesmärk oli sadama erastamiselt saadavate vahendite esmärk :) Just Heldur ütles õigesti, Ehk ongi lihtsalt raha riigi elarvesse pumpamine ja siis on ta ju läinud

Anonüümne ütles ...

Jah, Meerits, Utah kõrbesse 51 miljonit matta oli Reformierakonna valitsuse poolt kindlasti "jätkusuutlikum" kui praeguse valitsuse oma (sest raha läks...).

Võiks kasutada õigust olla vait.

Anonüümne ütles ...

Kuule Meerits, kui väga paljud ei omanud seisukohti küsitlusel, siis see mõjutab ka teiste erakondade reitingu numbrit, mitte ainult EKRE oma, nii palju võiks matemaatikat tunda ikka ärimees

Anonüümne ütles ...

kas mõni tõesti veel usub uuringufirmade küsitlustulemusi? Naiivsuse tipp!

Selleks, et saada "õige" tulemus, tuleb esitada õige küsimus.

Just ütles ...

Nooh, vabad mehed vabal maal, mis te Tommy Robinsoni kinnipanemisest arvate, kas see mitte ei ole sõnavabaduse kallale minemine maal kus demokraatia ja euroopalikud väärtused olla väga hinnas?

Anonüümne ütles ...

PM, 16.06.2018
WSJ: Trump ähvardas saata Jaapanisse 25 miljonit mehhiklast

"Kulisside taga tegi Trump teiste liidrite kohkumuseks veel nii mõnegi jämeda avalduse. Näiteks olevat ta rääkinud migratsioonist kui Euroopa suurest probleemist ja öelnud Abele: «Shinzo, sinul seda probleemi ei ole, aga ma võin saata sulle 25 miljonit mehhiklast ja sa oled varsti ametist lahti.»

Kas see on näide heast ajakirjandusest? Allikat kindlat EI OLE, kaudne kõneviis, absurdne pealkiri - kas ajakirjandus "mõtlevale inimesele"? Ajakirjandus ei ole vab, ajakirjandus täna on valikuline, erapoolik, subjektiivne. laltoodud näide meelega Eestiga mitte seotud, kuid selliseid "uudiseid" oma külatänavalt leiab küll.

Just ütles ...

Utah kõrbesse raha panemine oli samal ajal kui ameeriklased Kanada firma Uranium One kaudu venelastele uraanimaagi maha müüsid. Küllap siinsed ostapid tahtsid sealt midagi vahelt saada ja võib-olla saidki, sest me ju ei tea, kellele see maa nüüd kuulub. Teatavasti on nii, et kus on põlevkivi, seal on ka uraani ja küsimus ongi, kellele see maa nüüd kuulub, kas EE (RE juht/juhid) said selle venelastele vaheltkasuga maha pareseldada või said nad sealt pika nina ja jäid oma tehinguga hiljaks kus venelased piirdusid jänkidel olemasoleva 20% ostmisega.

Anonüümne ütles ...

NB!! Mitte Goldman Sachs ei lagunenud vaid Lehman Brothers.
Goldman Sachs oli MASU ajal edukas, on ka praegu edukas, nende peakorter on New Yersays suures tornis, mitte enam Manhattanil.

Anonüümne ütles ...

Arvo Sagur - Uraani on kogu maailmas, ka Eestis. Eestis on Euroopa suurim uraanileiukoht. Ütle üks Eestis toimiv uraanikaevandus palun.
Arvo Sagur - Pole vaja oma peas igasuguseid olematuid ILLUSIOONE ja vandenõuteooriaid kasvatada. Rumalus paistab välja.

Amaalie ütles ...

Kohustuslikud lasteaiad sobiksid hästi Põhja-Eesti Rahvavabariiki.

Anonüümne ütles ...

Tallinna NSV ?