19 mai, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Ainar Ruussaar

Täna Keskpäevatunnis teemaks:
- ettevõtjad tahavad riigireformi enda kätte võtta
- järjekordne korruptsioonijuhtum Tallinna linnasutuses - no kaua veel võib?
- Tartu apell II ja inimkett, kõned ja kontsert Tartu kaarsilla juures
- erakondade populaarsus
- VEB fondi kui riiklikult tähtsa küsimuse arutelu Riigikogus


15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas see ajupehme joodikust maffiariigi Kremli ööbik sm.Ruusaar võiks äkki koju ära mina seda lihtsalt ei suuda enam taluda, see arutu täiesti harimatu möga, mis sealt tuleb pole normaalne ühelgi tingimusel juba väga ammu.

Anonüümne ütles ...

Miks te nii rumala tegelase nagu Ainar Ruussaare saatesse olete kutsunud. Olin jube õnnelik, et Samosti kõrvalt ära kadus, nüüd siis siin. Kutsuge kasvõi Astok.

Anonüümne ütles ...

hm - Berman kah? Kuidas ta enda eesti keele oskusega lood? Tal töötavad ukrainlased nagu orjad, mõnekuuliste vahetustega, elades tehase territooriumi "ühikas" ja tehas ise ei kuulu Eesti Vabariigi kultuuriruumi. (sai ta selle sovjetiaja kinnise numbritehase direktoriks ajal, mil sinna ametisse kinnitati Moskvas ja mitte ilusate siniste silmade pärast)

Anonüümne ütles ...

Vanad ajakirjanikud tahavad millegipärast ettevõtjatelt ühtseid seisukohti kohe ja selgelt. Mind pigem rõõmustab, et ei ole tekkinud erakonna sarnast moodustist. Kui ei kõlba aga vanad ettevõtjad, siis samaväärsed on need ajakirjanikud isegi või arvavad nad tõepoolest, et ettevõtjad esindavad vana, aga nemad uut.
Päris kindlasti on need kiviaiad kultuur aga nende sel kombel toetamine on ikka kamarajura. Ruussaare hädakisa politsei ja sõjavä vähendamise kohta on aga naeruväärne. Lõpetame ära need riigi toel tegutsevad sajad MTÜ-d. Kui inimestel on mingisugune huvi teatud tegevuse järele, siis on kaks võimalust - nad teenivad raha selle jaoks mõne muu tegevusega või maksavad selle kinni oma töisest sissetulekust. Pragu on enamus neist aga huvialaringid riigi eelarve arvel, aga lastele me huviringe kinni maksta ei suuda.
Ehk võtame ettepanekud ükshaaval lahti ja uurime, mida saaks muuta hoolimata selle ühenduse üksikute liikmete seisukohast.

Anonüümne ütles ...

Kulla Hõbemägi. Emajõe olukord muutub paremaks kui panna kinni TRÜ ja kogu Tartu linn

Anonüümne ütles ...

"Väike häälekas vähemus" tselluloositehase vastu - see on diametraalne moonutus. Tehase vastu on kompetentsi ja vastutustundega inimesed. Samas pole mul ühtegi Tartu tehase pooldajat kohata õnnestunud.

Anonüümne ütles ...

See Kuku Raadio metsareklaamija Ants Erik ei aja mingit väikest äri nagu Meeritsa arvab vaid esindab Eesti suuremaid metsatöötlejaid, kes on selle firma omanikud!

Anonüümne ütles ...

Rassist Ruussaar tahab teha Tartust samasugust segast linna kui meil paljud teised. Olen elanud mitmes linnas ja mitte üheski teises ei ole sellist suunatust haridusele. Linn, kus hästi õppimist ei tehta ahistamise põhjuseks. See teise nahavärviga kõrgelt haritud inimeste sissevool ei peaks küll meie inimest erutama. Pigem ikka erutuda umbkeelseteks jäävate lihttööliste sissetungist. Miks tahab Ruussaar teha teaduselinnast haisva tööstuslinna ja seda 21. sajandil. Maksuraha, mis läheb Tartusse, saab Meerits muidugi lugeda, aga kuidas ta arvutab kokku selle raha, mis teadusest läheb meie majandusse, haridusse või tervishoidu? Ei pea nuppe treima vaid võib ikka olla sama kasulik nupu väljamõtlemine, vähemasti on see nii enamuses maailmas, et leiutaja on kuningas tootja ees.

Anonüümne ütles ...

Las kimmel jääb pausile

Anonüümne ütles ...

Ruussaar ja Meerits, halastust küll... vestlussaates osaleja peaks ikkagi suutma enam-vähem jälgitava lause kokku saada? Etitamise-mökitamiseta ja arvukate põimlauseliste kõrvalpõigeteta. Mida Ruussaare kohta enamasti öelda ei saa, paraku. Kindlasti on ta muidu tore inimene. Ja Meerits, kelle põhitees on, et meie inimestel efektiivsust netu (kuni nad siinse ettevõtja juures palgal on) ja tuleb kedagi sisse tuua nende asemele, kes piiri taha head tööd tegema läinud.
Kas tõesti enam MITTE kedagi muud pole võtta?

Aivo Mäesalu ütles ...

Sm. Ruussaarel silm ka ei pilgu, kui paneb teisele mehele sõnu suhu ja valetab otseeetris. Krdi müüdav l... .

Anonüümne ütles ...

Seesama Hans-Erik oleks nagu Ruussaarele sõnu suhu pannud...lausa kummaline oli sellist hämamist kuulda.

Joel Arula ütles ...

Juhiks tähelepanu sellele, et Playtech ei ole juba aastaid enam Plaskus ja siin töötavad valdavalt eesti näojoontega inimesed. Meil on siin tõpoolest suur hulk välismaiseid spetsialiste. Erinevalt Ainarist on enamik meie võõramaalastest kolleege reeglina vägagi keskonnateadlikud ja peavad eesti puhtast loodusest lugu.

Unknown ütles ...

Tulin kommima peale saate kuulamist ja leidsin juba ühe ülinormaalse kommi, mis minu arvamust peegeldab, eest, polegi vaja muud kui kopida:

"Miks te nii rumala tegelase nagu Ainar Ruussaare saatesse olete kutsunud. Olin jube õnnelik, et Samosti kõrvalt ära kadus, nüüd siis siin. Kutsuge kasvõi Astok.

19 mai, 2018 12:21"

Aitähh!

Anonüümne ütles ...

Martti Aru arvamust toetan täiega! Pidin just sama ütle ma.