10 märts, 2018

Keskpäevatuni stuudios Priit Hõbemägi, Hannes Astok ja Madis Kimmel

Täna Keskpäevatunnis:
Ma olen naine ehk kuidas ühest laulust kolme minutiga hitt teha ja muid naistepäeva meenutusi.
Tartus keeb ka ilma tselluloositehaseta!
Reformierakonnas vaikselt muliseb - Kaja Kallas ei räägi vaid vaikib saladuslikult.

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Faktoloogia maiäss. seda nimetatakse reklaamtekstiks

Tiiu ütles ...

Veider. Mina lugesin selle rahvuskaaslase artiklist välja, et Inglismaal tehakse naistepäeva puhul naiste saavutustest jne üritusi, aga teie, mehed, lugesite sellest välja hoopis midagi muud. Meil ei või kaotada naistepäeva, sest missugusel teisel päeval saavad meie mehed veel oma väärtust tõestada. Mõtleks vaid, tõin naisele/naistele roosi ja ei joonudki ennast täis. Võiksite ennast veidigi kõrvalt jälgida, sest paljude meeste väljaütlemised naistepäeva puhul tunduvad olevat naiste mõnitamiseks - mis te veel tahate, mina ju pidasin teid naistepäeval meeles.

Anonüümne ütles ...

Kas Tartust tuli sel nädalal kõige stiilipuhtam NIMBY juhtum? Akadeemilised tegelased näitasid tõelist populismi alateas Mustast: me ei ole innovatsiooni ega arengu vastu aga SIIA seda ei tule ja lõpetades kõigi ajakirjanike ema vastuvaidlemist mittesallival toonil kuulutatu: uuringuid ei ole vaja, meie, humanitaarid teame niigi kõik, uurijad ja teadlased on lollid.

Anonüümne ütles ...

astok on ärimeeste li..

Anonüümne ütles ...

tehku see miljonitehas siis vähemasti Narva. on tohutu vahe, kas lasta see solk jõkke, kus see emajõe, peipsi ja narva jõe kaudu merre läheb või otse merre. regionaalpoliitika näitaks ka hoolimist. kalad muuseas liiguvad kudedes ka ülesvoolu, st tartu teahas solgib ka võrtsjärve ja väike-emajõge. otse meres on saastuse erikoormus võrreldavalt väiksem

Anonüümne ütles ...

Astok seekord räägib kindlasti oma valijate eest.

Anonüümne ütles ...

astok sa saad järgmistel valimistel kaks häält

Andrus ütles ...

Hr. Astok võiks oma kaaslinnlase Erik Puura jutu ära kuulata samast raadiost, kus ta ise esineb hetkel, siis võibolla ei tundugi enam Hr. Klaas nii populistlik ja võibolla on keegi veidi rohkem ka kursis asjadega, kui Hr. Astok ise - http://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/intervjuu-erik-puura-tselluloositehase-rajamise-plaanist/

Anonüümne ütles ...

aa, SELLEST on sul kahju

Anonüümne ütles ...

Astok, lõpetaks ehk ära selle Reformierakondliku demagoogia. Las Reformierakond, kes oli selle tselluloositehase idee autoriks, ise klaarib oma jama. JÄTKE ikka seekord teised jamast välja!

Anonüümne ütles ...

Kas uuring ütleb mis saab Emajõe Suursoost? Ma salvestan Astoki teksti ja mängin talle selle hiljem ette enne valimisi

Raivo ütles ...

Hoiatav näide riigi tellitud "uuringust" peaks olema see Rail Baltica oma, Ernst & Young proudly presenta. Häma, salatsemine ja otsevaletamine kõrgeimal tasemel.

Anonüümne ütles ...

Kõige vastikum on see, et kõige rohkem lõugavad ja suruvad seda jõledust peale Tartule
1.Need, kes ei ela absoluutselt Tartus !
2. Valetatakse häbematult uuringute keelamise ja põlgamise üle! LOOMULIKULT pole praktiliselt
mõtete uuringul, mida RAHASTAVAD tulevased investorid!Ja muidugi on meil nii "pseudo"- kui müüdavaid "teadlasi" !!!
3. Pole enam tähtis, kas see jälkus tuleks ülespoole Emajõe voolu või allapoole. Loodus saab TÄIELIKULT HÄVITATUD NIIKUINII!
4. Mingist 200-st töökohast leelotada on sellises globaalsete tagajärgedega katastroofis rohkem kui naeruväärt ja idiootne!
5. Ja metsad saab siis rahulikult maha võtta täiega ja kenasti maha müüa!
6. Lõpuks ei tohiks seda unustada, et Peipsi reostamise ja hävitamise tagajärjel kujunevad meil küll väga "KASULIKUD" rahvusvahelised suhted üldse mitte ainult Venemaaga vaid... ajudega inimesed mõelgu ise edasi!

Anonüümne ütles ...

Näe kui ilusasti Hõbemägi möönis, et sageli on nii, et kes tellib uuringu, see... Eks nii nende erakondade reitingute-uuringutega ka on...

Anonüümne ütles ...

Oma parteist ei tea ööd ega mütsi, aga näe puidutootmisest teab kõike.

Anonüümne ütles ...

See jutt, et uuringuid on vaja teha, sest on kahekümne esimene sajand, on pehmelt öeldes kummaline, kui piisab ainult sõita Äänekoskisse või Raumasse ja korra ninaga tõmmata.

kodulehe tegemine ütles ...

:)

Anonüümne ütles ...

kuulasin järelkuulamisest ja jäi kõrva ebameeldiv seik: nüüd tuleks naistel õigusi vähemaks võtta, oi vabandan, vabandan, vabandan. tuli meelde vana hea anekdoot: juku ütleb mari kohta lit. õpetaja pahandab ja käsib vabandada. juku ütleb: mari pole lits, no vabandageeee.
ehk siis see vabandus ei olnud kindlasti siiras, välja öeldud mõte aga oli küll siiras soov.
veel jäi silma, et hõbemägi leidis, et JUBA on tekkinud emotsioonid. tehasega seoses siis. missugune JUBA? millal siis veel? kas siis, kui vastuseks külab, et kus te enne olitie, nüüd juba ju töö käib. hale ja suunav ajakirjanikult.