13 jaanuar, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Madis Kimmel

Täna Keskpäevatunni teemadeks:
Sild Saaremaale? Aga miks mitte!
GAGi loobus esimesse klassi astumise katsetest. Teised mitte.
Strateegiline kommunikatsioon saab Eesti riigilt palju raha juurde.
Pensionärid pahandavad - miks nende pensionid vähenevad?
Kadri Simsoni umbusaldamine läks nii nagu oligi arvata.
Nõunike palgad Toompeal ja Stenbocki majas pole laita.
Raamat Donald Trumpist lööb laineid.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga positiivselt mõjuks liikluse rahustamiseks maanteel.Hetkel toimub ikka tohutu kihutamine, kuna praamidel on ju graafik.

Peeter ütles ...

Hetkel kuulan saadet "Keskpäevatund". Rootsi pangad nagunii intresse ei maksa, arvan et pangakontodel oleva intressita hoiuraha pakkumine ületaks nõudluse sillaprojektis. Panustaksin kindlasti.

Anonüümne ütles ...

See sild ei aita, juurde tuleb panna veel kulud Väikese väina tammi laiendamiseks, sest ega siis Muhumaale kõik reisi, pigem ikka suurele saarele. Miinuseks on ikkagi see tammi läbilaske võime. Vähemalt ma kardan seda küll. Kujutage ette neid tipptundide järjekordi tammi mõlemas otsas. Nüüd reguleerib tammil liiklust praamigraafikud.

Anonüümne ütles ...

Eksite. See 800 000 läheb reklaami ostmiseks PBK-st

Anonüümne ütles ...

GAG muutus lihtsalt pirkonnakooliks. Ongi kõik.

Anonüümne ütles ...

Rocca al Mare koolis ei ole esimesse klassi katseid, on loos.

Anonüümne ütles ...

Kle, 13 jaanuar, 2018 12:35!
Milleks pilduda raha tuulde kui sinusugune? Kas osta reklaami paarisaja vaataja jaoks
või massile e.potentsiaalsele tarbijale 1/6 PLANEEDIST?

Anonüümne ütles ...

La Manchi tunnel vist on vähemalt ühe korra pankrotti läinud. Saatejuhid naervad selle üle ada küsimus on ju ikkagi (mitte investorite) vaid ikkagi maksumaksjate riskis ja ehk lausa petmises mida poliitikud kergekäeliselt harrastavad. Pankrott tähendab ju üldjuhul seda et riik peab lisa raha sisse laduma. Vòi kui asi jääbki pooleli siis maksumaksjad peavad keskonnakahju ja prügi likvideerima. Enamus suuri projekte ju mis heaks kiidetakse tähendavad et millagi selgub et hind oli allapoole hiinatud et läheb kallimaks ja nii mitu korda järjest (nt Helsingi lääne metroo). See on ju reegel mitte erand.

Anonüümne ütles ...

No oma naerukoht (läbi pisarate) peab ikka igas saates olema. Oht töötavate pensionäride "mustalt" teenimiseks - appi. Tea, palju nende "must" teenistus siis kokku teeks? Võrreldes nt vallavanemate ja muude asjameeste "värskendatud" palkadega?? Või totrusele kaotatud aktsiisiga (NB! nii alkoholi kui kütuse)? Või lahkelt jagatud personaalpensionide ja jumalteabmis hüvitustega??

Anonüümne ütles ...

Raamatust "Fire and Fury" oleks võinud ju muidugi rääkida. Hea oleks küll kui kasvõi üks saatejuht oleks raamatu enne läbi lugenud. Praegusel juhul oli see nagu nõukaaegne - lugenud ei ole aga mõistame hukka. Mage.