02 detsember, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Madis Kimmel

Täna, 2. Detsembril Keskpäevatunnis:
Uudiseid seakasvatuse rindelt - kuidas äritegeminer poliitikat mõjutab.
Tasuta ühistranspordi analüüs - riigikogu asemel tegi selle ära ajaleht. Ja mis selgus?
Kellakeeramise lõpetamine Soomlaste algatusel.  Euroopa Parlament peab seda arutama.
Rohelised linnavalitsuses - partei teenindab aselinnapead.
Õunasõda suurkauplustes.
ID-kaartide tootja Gemalto vahetas esindajat.
Laevakaitsjad Indias said vabaks, kuid veel mitte koju.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kimmel on lihtsalt harimatu tarbija. Sort on VÄGA oluline.

Anonüümne ütles ...

Õunaskandaali on sügavalt segatud Mulgi Õuna üks omanikke Siim Kabrits - endine riigikogu liige, IRL-i poliitik, kes oli seotud ka elamislubade skandaaliga.

http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/suurim-ounakasvataja-muub-kuldreneti-pahe-tundmatut-sorti-ja-teadmata-paritoluga-ubinaid?id=80234188

https://virumaateataja.postimees.ee/664278/nadala-kaja-kova-tegija-siim-kabrits

Anonüümne ütles ...

Oi kurjam küll, kus nüüd on tõesti tõsine probleem riigis, sest need kuradi õunamüüjad ei soostu ütlema, kus kohast nad neid õunu said. Jah, kuna teema on nii tõsine, et isegi keskpäevatund peab selle teema aruteluks kulutama pool saateaega, siis peab koheselt sekkuma KAPO probleemi lahendamisse. Kõht on ohus. Kordan,kõht on ohus.

Anonüümne ütles ...

Saate ju aru, et oma 5a istuvad nad ära, keegi tegelikult neid ei aidanud, Eesti riik keris neile miljoni jagu kulusid vähemasti otsa mis tuleb neil tagasi maksta ja maffiariigi parasiitametnikud lõikesid selle mitte midagi tegemise pealt koos selle Lasnamäe venekeele õpetajaga profiiti. Asja resümee on aga see, et Eesti diplomaatiline võimekus on täpselt null seda ei ekstiteeri ja see tähendab ka seda, et ei eksisteeri riiki. Olen ise olnud Aafrikas lühidalt samas olukorras ja tean ime hästi kuidas Välimisministeerium sind pikalt saadab ning keeldub oma töö tegemisest nii nagu Eesti riiki pole võimalik panna seaduseid täitma. See sündmus pani väga selge punkti sellele, et Eesti riiki nii nagu siseriiklikult ei või mitte iial mitte üheski ka musu aspektis mitte iial usaldada ning igal mõistusega inimesel tuleb väga kiiresti vabaneda selle katkuriigi kodakontsusest. Indiast samalaadseid mehi on saanud vabaks väga kiiresti ja väga jõuliselt riikide kodanikena, kus päriselt ka riik ehk diplomaatia eksisteerib. Eesti tänaseks riigina kelle suhtes pole võimalik omada lugupidamist ongi selline kalts mille suhtes lugupidamatus ja põlgus kasvab iga kontakti võrra mis selle "riigiga" tuleb pidada. Ehk laevakaitslatel läks nagu tavaliselt, et kui on halb ja väga halb variant siis juhul, kui tekkib kuskilt Eesti tekkib ka kolmas maailma mõõtmatult halvim variant. Et nagu alati pole Eestil pakkuda mitte kunagi mitte midagi peale väga kalliste probleemide ja alanduse.

Anonüümne ütles ...

Magedad mehed, elate naise peale lollusi välja. Kadri elukaaslane pole isegi süüdistust saanud.... ja meie "demokraatlik meedia" arvestab ju süütuse presumptsioonim eks ju? Mage.

vatikann ütles ...

Lidl tuleb Eestisse. Ja kui suuuuuuur on keti kohustus Eesti poevõrgus eesti toodet müüa, kas kokkulepped juba on?

Anonüümne ütles ...

Te ei toonud välja peamist - raha välja petmist tarbijalt valeinfo andmise teel. See peaks olema seadusega keelatud (ongi) ja tooma sanktsioonid müüjale. Eesti kaup ju maksab sageli 2-3 korda rohkem kui välismaine. Poola õuna kg hind on alla euro, Eesti õunal sageli üle 3 euro. Miks pean 2 eurot rohkem kilo eest maksma, kui tegu on Poola õunaga, mille ostsin Eesti õuna pähe?

Anonüümne ütles ...

saade ei ole enam nauditav....see on muutunud Reformierakonna propagandaruuporiks...

Anonüümne ütles ...

Muideks, 1. detsembril muudeti Tallinnas bussiliinide graafikut. Teade selle kohta tuli vargsi vahetult enne muutmist. Tõesti, muudeti Haabersti ringristmikul liikluskorraldust ja bussipeatuste asukohti. Kuid targu jäeti mainimata, et nii mitmedki liinid said graafikus hõrendused. Konkreetselt liin nr 33, 18 kindlasti veel. Igapäevareisijad teavad öelda. Mis tasuta , see kasuta kehtib endiselt

Anonüümne ütles ...

Kesikud rukkis :)

Anonüümne ütles ...

Äkki on teil meeles kui palju sigu meil tapeti seakatku tõttu? Kas polnud siis õigustatud toetused seakasvatajatele? Kui palju meil üldse anti põllumajandustoetusi? Kas ainult seatööstusele? Kuskohas olite siis kui Eesti lehmakarjad müüdi Poolasse või viidi tapamajja, sest piimahind langes ja Euroopamaad kõik toetasid oma põllumehi? Nüüd ostame piima sisse. Kas kõik põllumajandusettevõtted kuuluvad keskerakondlastele nagu teie väitel transpordifirmad? Tegelikult ei huvita teid mitte üks raas üldpilt.Põhiline on kottida poliitiliselt ühes kindlas suunas.Lisaks: ma ei tea, mida teab Simson ja see pole antud kontekstis tähtis. Point on see, et teie saade pole ajakirjandus vaid poliitiliselt kallutatud
PR