21 oktoober, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits, Marek Strandberg

Keskpäevatunnis täna:
Savisaar kukkus läbi, üks ajastu lõppes. Mis saab edasi? Keskerakond pärast Savisaart. Kas Tallinnas algab nüüd Mihhail Kõlvarti ajastu?
Rakvere lihakombinaadi töötajate streik.
Kiili ja Nääme sai Tallinna linna palgale.
Politsei alustas Laura Kõrgemäega seotud kupeldamisskandaal.
Tartus peeti kinni kaks abilinnapead.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Esimene teema pole 2 päeva pärast valimisi KAPO avalikustatud (sikk) Tartu linnavalitsuse korruptsioon vaid ... Savisaar? No tule taevas appi kuis liberaalid värisevad Keskpäevatunnis!

Anonüümne ütles ...

Aitab juba, süda läheb pahaks sellest keskerakonnast heietamisest. Siiber täielik sellest, kas tõesti pole muust rääkida. Jahvatage paar kuud järjest reformierakonda sama fraseoloogiaga, ainest selleks on piisavalt kogu Eestis ja ka erakonna ladvikus!

Anonüümne ütles ...

Strandberg, a sa ütle selgelt välja mis on see reegel, mille alusel sa sõnarõhku paned. Samas lauses sama sõna eri käändes erineva rõhugs ("organisatsioon")..
Masendav keelepiinaja

Anonüümne ütles ...

teie saade kaotab populaarsust, vaadake peeglisse ...

Jubejuss ütles ...

Võib olla ka puht inimlik teema (korrumptantude palgale võtmise teema) - keskerakondlaste moraal on lihtsalt teiselt planeedilt, nad võib-olla päriselt ka ei mõista, et teevad midagi valesti.

Tiugu ütles ...

Hõbekas alustab oma juttu, et Savisaar pole enam keegi ja siis jahub juba kaks kuud järjest sellest "mitte keegist". No ja loomulikult ei saa üle ega ümber kesikutest. Äkki puhkaksite natuke ja laseksite kedagi teist seda keskpäeva tundi läbi viima. Asi ei ole enam naljakas vaid lausa totakas. Kui te ise aru ei saa, kui lolliks te ennast teinud olete, siis lugege vähemalt, mida teist arvatakse.

Anonüümne ütles ...

Mainin vaid. Oleks Allan Kiil võetud ametisse uue Sõle spordikeskuse ujumistreenerina, poleks kellelgi kobisemist. Nimelt on mees suutnud end kunagi justnimelt kõrgharidusega sporditreeneriks koolitada. https://www.esbl.ee/biograafia/Allan_Kiil Ja selles spordikeskuses tegutsev ujumisklubi on MTÜ, mitte linnaettevõte: http://www.orca.ee/kontakt/ See, et need tüübid sinna vormistati ametikohtadele, mille nimetused viitavad pigem fiktiivsetele kohtadele, vaat see on omamoodi veidrus ja selles osas tuleb pigistada pigem just seda(neid?) otsustajat, kes nii tegi. Kui Kiil teeb enne kohtuotsust ja karistust ka õpitud erialast palgatööd, ei oleks vast mitte kellelgi midagi arvata.

Anonüümne ütles ...

No miks siis nii leebelt Tartu suhtes.... sülitage ikka samamoodi kui keski.

Anonüümne ütles ...

Sai räägitud siis Tartu korruptsioonist.... magedad vennad olete.

Anonüümne ütles ...

Äkki mõtleks, kes teil räägib korruptsioonist ja riigi raha kasutamisest enda kasuks? Strandberg:))! Kits kärneriks. Aga eesmärk pühendab abinõu, misteha, misteha.

Anonüümne ütles ...

Strandbergil peaks olema põhjus häbenemiseks, kuid tal on ilmselt karastatud südametunnistus! Kui ta ise aru ei saa, siis saates osalejad võiks selle kohta talle vihje anda, et korruptsioon ei ole tema teema kommenteerimiseks...

Anonüümne ütles ...

Ära tüütab see tootlikuse jutt. Bussijuut üle lahe teeb vähem tööd, saab kordades enam palka kui Eesti bussijuht. Tootlikkus!!!! Tule taevas appi!

Anonüümne ütles ...

Ja ongi see bussijuht üle lahe tootlikum, sest veab insenere Wärtsilä tehasesse, mitte lüpsjaid kohalikku kombinaati. Veab, piltlikult öeldes, kallimat kaupa, seetõttu on ka tema töö rohkem väärt.

Anonüümne ütles ...

Priit Hõbemägi paneb laia lõuaga ühte lausesse M. Kõlvarti korrektsuse, sõnapidapidamise ja...kavaluse (mille põhjal?), lisades "asiaat". Ennast arvatavasti intelligentseks pidav saatejuht oli ülimalt ebakorrektne!Võõrapärase välimusega eestlased peavad kogu elu taluma solvanguid tänaval, kas sellest on veel vähe?

Anonüümne ütles ...

Tapamaja töötaja tootlikkus - kas hr. Meeritsa arvates sõltub isegi see osavatest kätest ja tööõhinast? Või ON töö korraldusel ka oma osa?
Strandbergil selles osas õigus - ei saa nii, et tehtagu roppu tööd ja paras neile.