30 september, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Hannes Astok

Haigekassa juhi valimise eripärad Eesti moodi.
Riigieelarve headel aegadel ja miinusega... puudujääk.
Milleks Haapsalu poole poolt raudteed ehitada?
Tervisekindlustuse idee - 90 000 inimesele priske kingitus.
Tippkohtumine jäi selja taha... külalised lahkusid... mis meile pihku jäi?
Tallinna Ühistupank hakkas laenu väljastama... omakapitalist.

Kataloonia referendum ja Eesti seisukoht selles asjas.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Magavad riigijuhid buratiinotška ettekande ajal on muidugi märk omaette...

Anonüümne ütles ...

Käige oma e-valimistega perse.

Anonüümne ütles ...

Vastik kuulata lausvalet Kuku raadios! Kus on ratas öelnud, et e-valimistele tõmbame kriipsu pealwe, et e-valimistele ei, ei , ei??? Häbi sellise valetamise eest.

Anonüümne ütles ...

Taevake, Hõbemägi, kuula ise ka kuidas sa iga saade pool mahust Sotse ja Keskerakonda sõimad. Ja teine teema on see kuidas sul Tallinnas liigelda ei lasta. Koli Võrru! Ei saa olla nii refimeelne ometi - see saade peaks olema ikka kõigile kuulajatele. Või ongi avalik valimispropaganda? Üks vahutab ja teised itsitavad.

Ehh ütles ...

Eestlane identifitseerib end keele kaudu.
Kui vaadata tahvleid Barcelona muuseumides, siis võru murrak erineb eesti keelest kordades rohkem kui katalaani ja hispaania keeled omavahel.

Seega meie mätta otsast on eraldumine mõttetu.

Tegelegu oma regioonide kultuuri arendusega ja jagagu tulusid nii, et kõik rahul oleks

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi kurtis,et praegune valitsus jagab kõik laiali.Huvitav ,kas ta poes ei käi ja pole märganud kolossaalset hinnatõusu.Selle hinnatõusu käibemaks korvab mitmekordselt need kosmeetilised heateod vaesemale rahvale ja jääb veel suurem kasum riigile.Muide hinnatõus toimib juba praegu,aga heateod algavad alles järgmine aasta.Ennem kui halada võiks natukene asju reaalselt vaadata.

Anonüümne ütles ...

Ravikindlustusest. Täiesti asjatundmatu jutt saatejuhtide poolt. Ebaregulaarse sissetulekuga inimeste ravikindlustuse kohta on sõna võtnud ka õiguskantsler. See olukord on hetkel põhiseadusvastane. Töötaja, kes teenib nt. töövõtulepinguga ebaregulaarset tasu ning maksab kõik maksud (kasvõi 3x ulatuses sots.maksu võrreldes riigi keskmisega) ei pruugi saada ravikindlustust - seadus lihtsalt ei võimalda seda. Kus on seal õiglus - makstes maksud ei saa inimene ravikindlustust?
Rääkida siin teiste arvel hüve saamisest on lihtsalt lausrumal.

Anonüümne ütles ...

Saandki Vörnost Viimsi vallavanem. Esimese asjana läind ojapetsi ukse taha. "Sinu jaoks, Peeter, on see karneval! Mul aga on verandal kausid veriseid körvu ja musti nisanäppe täis!"

Anonüümne ütles ...

Aina enam veendun, et Hõbemägi on reformi hääletoru. Saate see osa, kus räägiti ~90 000 Eesti inimesest, kes vääriksid ehk ka võimalust arsti külastada oli väga ebameeldiv. A-la naljad, et tegu on prükkarite või meremeestega, kes vaevalt et valimiskastigi üles leiavad, oli kallutatud, kitsapilguline ja kitsarinnaline. Häbi.

Anonüümne ütles ...

Iga saatega läheb Hõbemägi saade aina nõmedamaks. Ma imestan et üldse keegi sinna saatesse tahab veel minna, sest neil jääb üle ainult suud maigutada.Sest saate sisuks on üheselt Hõbemägi soolo kes kõik teemad alustab ja lõpetab Keski sõimamise ja vaenamisega . Arvan et Hõbemägi võiks minna viharavile. Psühhiaatritel on kindlasti selle nähtuse kohta olemas mingi termin..Asi seegi et teistes nädalalõpusaadetes esineb veel sisulist arutelu ja mõttevahetust.