26 august, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Heldur Meerits

Keskpäevatund täna, 26.augustil:
Kommunism 2.0 - Loone ja Lobjakas kaitsevad kommunismi Reinsalu konverentsi taustal.
Tegusa Tallinna otsus hüpata Savisaarega ühte paati. Mida see näitab Tegusa tallinna ja savisaare valimisliidu kohta? Ka mitu reitinguküsitlust ilmunud, välja joonistunud selged paarid: Kesk ja Ref, Sotsid ja natsid, oi EKRE ning IRL ja Vabaerakond.
Miks valimistel ei ole kohalikke teemasid, mis peaks ju olema KOV teema?
Kas KOVi tulemused Tallinnas võivad muuta võimu ka Toompeal?
Trahvid sõltuvusse sissetulekust.
Möödus 30 aastat Hirvepargi meeleavaldusest.
Eesti elanikud rändekvoodiu suurendamist vajalikuks ei pea.
Palts jäi Krimmis jälle varadest ilma.
Avati superministeerium, erinevad arvamused.
Siia lisaks ka minu värske arvamuslugu kommunismi rehabiliteerimise kohta:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ekspress/priit-hobemagi-kommunismi-rehabiliteerijad-on-kapist-valja-tulnud?id=79310166

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja Loone kommunismi puudutava väljaütlemise üle diskuteerib teeneline ajakirjanik Hõbemägi, kes on viimseni seisnud sõnavabaduse eest! Kulla KuKu - te arutlege teemal kommunismist Euroopas (Belgia, Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania, Portugal), mitte Loone väljaöeldu üle. Loone avaldas oma arvamust ja tal on selleks õigus.

Ei saa lõpmatuseni kultiveerida "minu arvamus ja vale arvamus" meid hakatakse varsti Euroopas endas materdama, seda juba tehakse - näide: Euroopa Ajakirjanike Föderatsiooni peasekretär Ricardo Ricardo Gutierrez, on juba avaldanud oma rahulolematust teatud asjade üle (muide, miks te ei ründa Gutierrez´t sama innukalt kui Loonet?).

vatikann ütles ...

Tere! Väga tore kuulata on saade Keskpäevatund ja kindlasti jätkub kuulajaid ka põllumeeste hulgast, kellele kohe meenuvad nõukogulike suurmajandite õudused, ajal mil toimus humanitaaride alandamine viletsusse ja vaesusesse ensv punaparunite poolt. Tänane poliitik suures os on humanitaar, rahvast abistav `sotsiaaltöötaja`.ensv põllumajanduses leidsid tööd tihti ka insenerid. Tegelikult ensv põllumajandus oligi matemaatiline võimupüramiid nagu ka Karl Marxi teosed, ainult, et naise-ema loodud, sellepärast mõistmatu. Üha enam selgub ka, et vihatud võimupüramiid. Või onsiiski lihtsalt hüpatud rongile`, hea teema mida suusoojaks mämmutatuda?

Anonüümne ütles ...

Käib kordus. Meenutan suts. Mäletatavasti NSVLiit kommunismi kunagi ei jõudnudki. Kuritegelik ei saanudki olla kommunism - see on utoopia, muinasjutt, kuid kuritegelikud olid kommunistid ja NSVLiidu punarežiim. Hukka seda mõista me aga kuidagi ei saa, sest ühe üsnagi äärmusliku valjhäälse praeguse erakonna auesimees on ise selle punanomenklatuuri tippude seas! Kuigi - väga tahaks, sest - mäletame veel... Ei saa, kuid saame teda jätkuvalt pühalikult priskelt ülal pidada. Karm värk! Ja veel - ei olegi väga ammu need ajad, mil Kuku-raadios sageli oli kuulda noort Ahto Lobjakat suure välis-spetsialistina, ka välismaalt telefoniühendustega. Mulle piisas sellest, kui ta mitu korda (eri ajal) vägagi rõhutatult hääldas toonase USA presidendi nimeks Klintsõn, nagu harimatu koolikiusaja narrib nime. Pole võimalik, et välisekspert, kes ise tegutseb ka ingliskeelses maailmas, ei suuda nii lihtsat hääldust omale selgeks teha või korrektselt hääldada. Ja pidada spetsialistiks sellist lapsikut narrijat - vaat ei suuda. Edasine on kinnitanud seda muljet, seega - pigem selliseid "spetsialiste" lihtsalt ignoreerida. Mida ma Kukult muidugi ei ootagi... (ja kuulake ka ise selle vox populi saatelõigu kordust, kus viimati vastas küsimustele praegune peaminister - kuidas ta ei suutnudki vastata ühelegi korduvale Loone-küsimusele, kuitahes lihtsalt need talle esitati; ikka tuli vastuseks - mula) Ah jah - kui hakkate arvama midagi Loone valijatest, siis vaadake ka üle, kui palju ta tegelikult hääli sai ja mismoodi ta on saanud Riigikogu liikmeks.

Anonüümne ütles ...

Tahaks ikkagi paluda hr. Meeritsa kommentaari töötaja tootlikkuse osas, mis Eestis on teadupärast madal. Ega võimalda palka tõsta. Kuidas saab olla, et sama töötaja (lihtsalt soss-seppadest praegu ei räägi) Soomes kohe tootlikuks ja palgakõlbulikuks muutub? Äkki siiski on ettevõtjatel midagi tegemata tööjõumaksude ja ettevõtjahariduse (töökorraldus, töötingimused, töötajasse suhtumine) osas?