19 august, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Marek Strandberg

Täna, 19.augustil Keskpäevatunnis:
20. Augustil tähistatakse Eesti taasiseseisvumispäeva. Aga kelle pidu see õieti on? Mis on 20. Augusti klubi?
Segased lood kohalikeks valimisteks valmistumisega: Tegus Tallinn ja Vaba Tallinna Kodanik omavahel kokkulepet ei saavutanud, kohus keelas Koeru vallal alternatiivseid valimisi endistes vallapiirides korraldada.
Savisaare vastu tunnistas tema lähedane kaastöötaja, reklaamimees Paavo Pettai.
Metsik laastamine metsades: salu- ja laanemetsad on suures osas juba maha raiutud ja kaitse all tuleb võtma hakata kändudest koosnevaid raielanke.
Prokurör Lavly Perling tahaks konfiskeeritud kriminaaltulu õiguskaitseorganite arendamiseks võtta.
Läbikukkumine riikliku IT-riigihankega soustirongi ei peata - kui 5 milli on raisatud, siis paneme 10 miljonit juurde!
Riigifirmade nõukogude liikmed ja esimehed said raha juurde.


5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hea saade!

Anonüümne ütles ...

RMK on pea igas Estimaa piirkonnas mehitatud Reformierakonna liikmetega, rääkimata keskkontorist. Ka Keskkonnaministeerium on olnud Reformi pärusmaa. Eks sealt on ilmselt kõvasti pappi tilkunud (või lausa voolanud). Ehk nüüd lõpuks teeb uus valitsus seal sotid selgeks.

Anonüümne ütles ...

Eesti ametnikkond on suures osas vuffel. Näide: terviseamet tuleb kaebuse peale müra küll mõõtma, ent tulemuste osas valetab julmalt näkku, kui müra allikas on kuidagi võimule lähedal. Jutt on Tartust, Eesti lärmipealinnast

TiitM ütles ...

Millal lõpetab Marek Strandberg süüdimatu valetamise ja oma asjatundmatuse demonstreerimise ekspertteadmiste pähe. Saates toodud väide, et raieload (ametlikult metsateatised) ei ole avalikud on nii vale, kui üldse olla saab. Kõik kehtivad raieload (metsateatised) on avalikud, vaata register.metsad.ee, ja seda juba aastaid.

Anonüümne ütles ...

Peale laulu öeldu kohta: Suur Papa ei ole Genka!