05 august, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Mart Luik

Täna Keskpäevatunnis:
Sotsiaalmeedia libakonto sai endale palju tähtsaid sõpru internetis, räägime põhjalikumalt internetis toimuvast ideoloogiate võistlusest;
Nokia ja Apple panevad pillid ühte kotti;
Kohalikud valimised paistavad toimivat ainult Tallinnas, aga seal see-eest kõib tõeline tsirkus;
USA asepresident külastas Tallinna;
Apteekides ei tohi telesilla kaudu teenindada ostjaid.. No miks ometi mitte?

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lgp hr Hõbemägi
Kuna teie saatest on kujunemas nn sõõruka raadio, siis ärge mingil juhul sissejuhatava laulukese nimekirjale unustage lisamast Leonid Tsingisseri nime. (irw)

madis_l ütles ...

Facebook pole ju päris elu - ma võtan täiesti teadlikult kõik, ka ilmselgelt pahatahtlikud, sõpradeks. Senini olen arvanud, et heal inimesel on 7 miljardit fb-sõpra. Ilmselt olen seda numbrit suurusjärk - paar alahinnanud.

vatikann ütles ...

ansip saa bisaks. läheb siis beebit sünnitusmajja boniteerima: Kohe selgitame lapsuke, mis augu kaudu sinukest valmis on tehtud?

Tiugu ütles ...

Poisid, teeks nii, et räägiks üks mees korraga, muidu ei saa teie jutust sittagi aru. Eriti kehtib see Strandbergi kohta, kelle suu kohe kuidagi kinni ei seisa, kui teine räägib.

Anonüümne ütles ...

Kas teil hr. Hõbemägi ei tule mõtet vahel, et eriti vanemad, üle 60-nesed inimesed ei omagi mitte ühtegi sotsiaalmeedia kontot ja ei laadi ka fotosid üles ega juhtu fotodele, mis ilmuvad meedias. On inimesi, kes oskavad oma privaatsust kaitsta. Ja on inimesi, kellel on FB konto vaid 5-10 lähedasema inimese jaoks.

Amaalie ütles ...

Lasnamäe ruulib! Savisaar ON elavatest elavam! Ja lavastab veel Lasnamäel kiriku juures oma ilmumise. Saab näha sekulaarreligioosset poliitilist šõud.
(Pakun, et Martin Helme võiks panustada mäelaste alateadvusele ja Stierlitz'it mängida. Klassikaline paar - Müller Stierlitzi vastu.)

Anonüümne ütles ...

Loodetavasti mõtlev raadio ei hakka kohvipaksu pealt ennustama nagu err.ee vikerraadio "Rahva teenrid", kelle eelmisi valimiseelseid saateid võiks eetrisse lasta huumorisaadetena, kuna nad on alati absoluutselt puusse pannud.

Anonüümne ütles ...

Hr. Hõbemägi, kui Teie ise levitate pikalt ja laialt kõike Savisaart kohta käivat ilma igasuguse rahata, siis miks arvate, et tal on kampaania läbiviimiseks vaja mingeid suuri rahasummasid? Meedia jookseb tal niigi sabas ja iga jumala sõna ja rida temalt avaldatakse hetkega.

Anonüümne ütles ...

keskerakonda ei vali ainult venekeelsed, jätke see jura järgi. Viimased uuringudki tõestavad seda. Ja Strandberg - Eestis kehtib SÜÜTUSE presumptsioon.

Anonüümne ütles ...

Kõik käsimüügiravimis ja toidulisandid oleks juba ammu pidanud lubama poekettidesse müügile. Rahvas ainult tänaks, sest nohu ja köha ja kriimustused ja muud hädad tulevad alati siis kui apteegid juba kinni või maakodust kaugel.

Anonüümne ütles ...

Valin keski (esimest korda elus, ei tea isegi seda veel, kes meil kohapeal kandideerib). WTF, on's midagi paremat pakkuda?

Anonüümne ütles ...

Eestlane, hr. Hõbemägi, on alati olnud konservatiivne rahvas. Mõni aeg tagasi tekkinud mulje "progressivistide" tõusvast "ülekaalust"oli meedia üleshaibitud tegevuse tagajärg. Paar aastat on püütud seadusi sättida käputäie "vähemuste" järgi. Aeg on see palagan lõpetada. Minu jaoks viimaseks piisaks oli Kivirähki artikkel, kus pealkirjas olid kõrvuti Laulupidu ja üks rõvedaim üritus! See solvab suurt enamust EESTI rahvast. Ja selle Pride´i peaks kiiresti Tallinnas ära lõpetama, kui me tahame oma lapsi kasvatada kombekaiks, eetilisteks inimesteks. Olen väga tolerantne samasooliste suhtes, kuid kui asi võtab rõveda pöörde, siis andke andeks...

Anonüümne ütles ...

Meerits on vist pisut ollallaa..., kui tahab, et Tallinnas elaks 1 miljon elanikku. See ongi soov teha Eestist linnriik Tallinn, kus siis ülejääv ca. 300 000 osa elab Tallinna ümbruses ja on nn. teenindav personal. Naeruväärne!

Anonüümne ütles ...

Täna (12.8) Hõbemägi seletas, et Nõmme ühendati Tallinnaga justkui Nõukogude ajal. See siis oli juuli lõpp 1940.
Otsused selle ühendamiseks tehti enne "valimisi" 1940 suvel ja seega see esitatud fakt ei ole õige. Nii muide sünnibki tõejärgne maailm, kui võib "fakte" otse eetris panna oma arvamust tugevdama. Tõeline arvamusfestival!