01 juuli, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hübemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna, 1. Juulil (samal ajal, kui lauljad ja tantsijad vihma ja tuult trotsivad) räägime järgmisatest teemadest:
Margus Tsahkna ja Marko Mihkelson lahkusid IRList - ja mis nüüd edasi?
Kolm õde ja Ninasarvik. Ja kas Eesti saab vähemusvalitsuse?
Keskerakond tahab vägisi poolduda - kelle huvis siin mängus on? Käivad kibedad läbirääkimised ja arutelud. Ning kas vene valija saab võimaluse hakata eesti valijatele oma eelistusi dikteerima?
President kuulutas maksupaketi välja, aga ilma suhkrumaksuta.
Kreemisaiad tuleb ka ära keelata!
Haabersti hõbepaju saeti maha. Millised on õppetunnid?
Toomas Hendrik Ilves sai Saksamaal 200 000 euro suuruse autasu. Vist ei maksa oodata, et see EASile tagasimaksmiseks kulutatakse...
Eestist sai Euroopa Liidu eesistujamaa pooleks aastaks.
Ando Kiviberg tahaks ka Riigikogusse...

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No kui astmelise tulumaks, e-valimiste kaotamine on häälte saagiks see on ju valijate tahe. Milleks või kellele siis Astok poliitikas oli või on.

Anonüümne ütles ...

Kuigi Sotsiaalministeeriumi initsiatiivid on küsitavad, siis saates osalised jätavad endast üsna rumala mulje, kui alati arvavad, et ametnike töö seisneb mittemidagitegemises ja parema puudumisel mingite tobeduste välja mõtlemises. Ametnikud ise ei mõtle igavusest taolisi asju välja ja neil pole igav.

Anonüümne ütles ...

No ja mis see suhkur siis nii erinev objekt on maksustamiseks? Maksustage siis miljonäre. Ah ei taha?

Anonüümne ütles ...

Aga miks te ajukääbikud arvate, et madalapalgaline niikuinii raiskab selle raha kohe õlle ja suitsu peale. minge ära laiali palun.

Mina ütles ...

Raske mõista, mis probleem hr Hõbemäel (kelle nime olete pealkirjas valesti kirjutanud) suhkrumaksuga on. Vaeste inimeste rahakotipõntsust - vaesed inimesed ostavad niikuinii turult maitsestamata jogurtit või kohupiima lahtiselt ja segavad ise kodus moosiga kokku. Poeolluseid ei ole vaja nii palju (st üldse) süüa, kui inimesele tema tervis korda läheb - minge lugege seda keemialaborit ja suhkruhulka, mis vaatab magusate piimatoodete tagant otsa.
Muidu on suhkrumaks üks mõistlikumaid praegusest maksupaketist: selge positiivse sotsiaalse mõjuga ning inimestel on võimalus oma eluviise tervislikumaks muutes seda vältida.
Hr Luige ettepanek suhkrut otse maksustada tõesti lööks kõige nõrgemaid, kelle kodune moosikeetmine ja marinaad kannataks. Üsna lühinägelik.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, karastusjookide ja õlle tootjad saavad karistatud esiteks suhkrumaksu tõttu limonaadide jms. hinna tõusuga, alkoholiaktsiisi tõttu õlle hinna tõusu,kütuse aktsiisi tõttu transpordikulude tõus ja paljud nende töötajad koondatakse, pered kaotavad toitja ja kannatavad ju ka lapsed,sest eesti inimesed ON SUNNITUD ostma kaupu LÄHIRIIKIDEST!
Aga see on ju lausa riiklik kuritegu see majanduse hävitamine!
Millal me lõpetame ära seLle Ossinovski märatsemise ja lolli loosungiga lehvitamise, et sotsid VÕITLEVAD RAHVA TERVISE EEST!Võibolla ka IIBE eest, juurutades sooneutraalset kasvatust ja
demonstreerides seda kohe-kohe eurohärradele viies läbi meie VABAriigi PEAlinna tänavatel selline amoraalse jõleduse demonstratsioon kui P-DEPARAAD, mida isegi KÄESOLEVAL AASTAL ON NII
MÕNINGADKI RIIGID SIISKI KEELUSTANUD!!!
Kooli puhvetites kauba KEELUSTAMINE on juba idiootsuse tipp! Aga äkki iga kooli mingis raadiuses olevates toidupoodides ka??!!Lollus on ju piiritu!

Anonüümne ütles ...

Kle sina, 01 juuli, 2017 12:57!
Oled sa hiljuti põrutada saanud või sünnist saati selline?
Peale oma kapsamaa ja moosipurgi ka midagi oskad näha?
Keda rohkem on ,rikkaid või vaeseid,maa-või linnarahvast, kapsamaa omanikke või linnaasfaldil elutsejaid?
Moosikeetja tuli välja!
Kui palju rahvast nende aktsiiside ja maksude pärast tööta jäävad,sest raha läheb riigist välja!? Ei ole ainult sugugi alkohol ja suitsud, mida me Lätist,Leedust või Venemaalt TOOMA OLEME SUNNITUD!

Kaupo ütles ...

Päris mage lugu kui Keskerakonna võimaliku häältesaagi arvutamisel teevad tublid "mõtlejad" tehte: eelmisel valimisel saadud tulemus miinus Savisaar, miinus kolm õde ja ongi KESK-il 50% eelmisest tulemusest puudu. Huvitav loogika! Kas 2 "mõtlejat" arvavad, et siis need valijad hääletavad kohe EKRE, REF või IRL ja SDE poolt? Või, kas vene valijad on mõtlemisvõimetud ja lähevad kohe 100% võimaliku uue nimekirja toetajateks, mille juht on kapten Flint? Teie loogika lonkab ju mõlemat jalga!

Sama tase jätkub kreemisaiakese teemal - eks ütelge siis see number ka kui suur see armee siis on kes selliseid seaduse ettepanekuid taob. Kümmekond inimest küll mingi armee pole. Milleks selline, teie endi poolt pahaks pandav populism ja oma riigi mahategemine laulupeo eelsel päeval?

No kohe piinlik kuulata sellist "analüüsi".