22 juuli, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Mart Luik

Täna, 22. Juuli saates:
Pastoi, parovoz! Ehk seiklused raudteevagunite ostuga Venemaalt;
Keegi justkui müüb Tallinkis osalust, aga kes ja kellele, ei tea. Sellest hoolimata on kisa ja kära oi kui palju.
Esimesed vallajuhid läksid riigi vastu sundliitmise pärast kohtusse - et miks Loksa vallale seda lubati, teistele aga mitte.
Haigekassa raport operatsioonijärgse suremuse kohta haiglates tekitab paksu verd...
200 000 eestlast peavad valima teleoperaatori, et jätkuvalt edasi vaadata vabalevist lahkuvaid kommertstelekanaleid.
Mesilaste surmad taimekaitsevahendite tõttu tekitavad palju küsimusi.

7 kommentaari:

Unknown ütles ...

EVR Cargo kahetsusväärses loos on kaalul vaid mõne kümne miljoni jagu ühekordset investeeringut. Küll aga tuletab see meile meelde, et oleme olemuslikult Vene raudtee osa, nagu ka Soome ja kogu Balticum. Rail Balticu äriprojekt on aga värske EY uuringu järgi üles ehitatud lõviosas just venemaa raudtee transiidist sõltuma. Otseselt Venemaalt või idanaabrist tahtest sõltuvalt loodame RB raudteele saada 2/3 kogu kaubast. Kui aga poliitilistel põhjustel mõnda aega kaupa ei tule või see suunatakse liikuma mujalt, siis tuleb RB äriplaani järgi Eestil, Lätil jne kinni maksta iga puudu jääva tonni kasutustasud riiigieelarvest. Kui üks meie naabritest ei saa Venemaaga hästi läbi, siis on kannatavad majanduslikult teised naabrid. Idanaaber saab lisaks meie majanduskliima mõjutamisele ka võimaluse meid üksteise vastu välja mängida.

Anonüümne ütles ...

Kulla KUKU
Millal te oma raadio ametlikult ja avalikult sõõruka valimisliidu häälekandjaks kuulutate? Üleeile jukuraadios Jüri Mõis, eile nädala tegijaks Sõõrumaa, täna keskpäevatunnis Luik. Kas nüüd on nii, et iga sellesse nimekirja tekkiv liige saab tunnikese Kukus? Esialgu on neid kolm, aga kui tulebki 80? Kas teil eetriaega ikka jagub. Irvitades ootan Hõbemäe kommentaari raadio Kuku sõltumatusest.

Anonüümne ütles ...

mõneti hämmastav on see, et tehakse suurinvesteeringuid venemaale, väites et vene raudtee pole sanktsioonide all. samal ajal tõsiselt kardetakse ,et sügisel venemaa viib väed õppuste varjus valgevenesse ja olukord baltikumis muutub väga ärevaks. aga otsekohe muutuvad sanktsioonid venemaale karmimaks... ja muutub kogu geopoliitika. sellises olukorras venemaale riigi raha viia vägagi meenutab edgari jantimisi raudteeisandatega.

Anonüümne ütles ...

Miks ei räägita mittevajalike uuringute tegemisest haiglates, mille tõi välja sama aruanne? See on ilmselgelt lisaraha väljapumpamiseks Haigekassalt nagu tehti ka libaarvetega. Kui nii, siis see on ju kelmus ja vargus eriti suures ulatuses.

Anonüümne ütles ...

Meditsiiniteemaline jutt on tänaste saatekülaliste poolt nagu ikka ajakirjanikud on harjunud seletama. Sõnaga, arste kritiseerida ei tohi, sest äkki mul homme endal seda arsti vaja. Küll te siis ükskord ka kiunuma hakkaksite, kui teist mõnda on arst sandistanud. Või veel hullem, lohakusest tapnud. Nii juhtus ühe teie kolleegi lapsega, aga õiglust ta saavutanud pole. Ja ilmselt täna teiesuguste ajakirjanike kiidulauludele.

Unknown ütles ...

Härrased: mis seos on EVR Cargo vaguniostul ja riigi julgeolekul või RB kaubavoogudel? Tegemist on ju tüüpilisel vagunirendiprojektiga ja neid kasutatakse mitte Eesti turul = tüüpiline äriprojekt.
Kas see võiks kuidagi olla "julgeolekurisk"?

Pihlaka Talu ütles ...

Mart Luik teatas praegu, et ta hävitab oma kodus kimalasi. Kas sellist lurjust nagu Mart Luik ei saa kuidagi vastutusele võtta. Või see debiil võib vabalt edasi märatseda.
Põldudel kasutatakse mürke, mitte taimekaitsevahendeid. Mürgi kohta kasutada sõna "taimekaitse" on Orwelli Newspeak